biraz zaman ayırır mısınız

bebekteyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.812
1
116
Kocaeli
slm hanımlar ilk micro denememi yapıyorum hayırlısıyla
dün 15 tana yumurta toplandı kaç tana transfer olacağına doktor mu karar veriyo hasta mı bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım varr :enbuyukkk:

Canım hayırlısı olsun. Kaç tane transfer olacağına embroyologla doktorun karar verecektir. Embriyoların durumuna ve anne yaşına göre karar veriyorlar. Senin için hangisi hayırlıysa öyle olsun inşallah.

hayırlı olsun maşallah yumurta sayın iyi. sağlıkla döllenirler ve kaliteli olurlarsa ilk denemen ve yaşın da gençse genelde 2 tane transfer ediyorlar. ama embriyolar çok kaliteli değilse yaş ileriyse veya birkaç başarısız deneme varsa sayı artabiliyor. dr ve embriyolog karar verir canım. bazen hastaya da soruyorlar.

Canım hayırlısı olsun. Kaç tane transfer olacağına embroyologla doktorun karar verecektir. Embriyoların durumuna ve anne yaşına göre karar veriyorlar. Senin için hangisi hayırlıysa öyle olsun inşallah.

Allah razı olsun bilgileirn için tşk ederim inşaalllah hamileyim diye de yazmak nasip olur:CüvCüv:

yaşm 26 sanırım 2 tane transfer ederler
inşaallah hayırlısı olur arkadaşım tşk ederim

canim ben yurt disinda yasiyorum biz karar verdik bize sordular birmi ikimi
daha fazlasi yasak cunku burda

dün 15 tana yumurta toplandı kaç tana transfer olacağına doktor mu karar veriyo hasta mı bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım varr :enbuyukkk:

canm 3ten fazlasını koymuyorlar inşaalah iiiyi haberini alırız :CüvCüv:opuyorumnanaktan

1. denememde 5 yumurta toplandi...5 i dollendi..3 tane yerlestirildi...yasa ve soruna bagli olarak transfer ediyorlar..2.denememde 17 yumrta toplandi 11 donllendi...4 transfer edildi..yine olmadi...nasibinde varsa 1 dusuk kaliteli embriodan bile olur...doktoruna guveniyorsan...kafani rahat tut..cok dusnme...lutfen tedavin suresince sakin ol...stres onemli...bol bol dua..inslh iyi haberini aliriz...

inşaallahh arkadaşım Allah razı olsun yazdıklarının hepsine katılıyorum hakkımızda hayırlısı

inşallah bebekteyiz en süperleri transfer edilir yaşın gençse 2 ileriyse3 tane transfer ediyorlar sen de gençsin 2 olur heralde benim 2 transfer etmişlerdi ama zaten 2 tane kalmıştı başka yoktu benim yaşım 35 ama
inşallah transferinde güzel geçer de kavuşursun bebeklerine

slm arkadaşlar şu bilgiyi vermekte yarar görüyorum yasal olan üç tane o yüzden 2 degil üç transfer oluyor ben bunu bir tüp bebek müdürü ile konuştum 4 ve yukarısı yasal degil ama 4 transfer yapan tüp bebek merkezleri var sizlerde yakından taküp edin lütfen herşeyi doktora bırakmak olmaz.yaş gençse 3 de tutunursa birini aldırma sansınız oluyor.yumurtanın sayısı önemli degil saglıklı olması önemli o yüzden o kısma çok takılmayım:))inş.hepimiz güzel sonuçlar alıcaz:))

anatoliada yanımdaki arkadaşlara dört embryo transfer edildi banada üç tane koydular bilginize....

arkadaslar ben 25 yasındayım ust komsum 1 ay once yaptırdı 4 tane trasfer edıldı 3ü tuttu cok sorun yasadı bana sakın sen fazla koydurma dedı ben o gun embrıyolokla konustum banada 4 tane dedıler ben durumu amlattım ama onlar bıldıklerını okuyolar bız oyle karar vedık deyınce bısey dıyemıyosun yanı senı pek dınlemıyolar 2 tanesı 1.kalıte 2tanesı orta kalıteymıs bakalım sonuc carsamba gunu bellı olucak Allah herkezın yardımcısı olsun

slm kızlar bendende 13 yumurta topladılar 7 tanesi embriyo oldu ama orta kalıte ve dr um bana sordu transfer sırasında kaç embriyo transfer edelim die bende şaşırdım dedim bilmiyorum ama 4 tane olsun ozaman transferden sonra kanamam falan hiç olmadı ama 3 gece inanılmaz sancı çektim uykumdan bağırarak kalktım neden bole oldu bilmiyom şimdi 7 haftalık hamıleyım ama 2 bebeğim dümüş hayret ettim bi tane varmış oda gelişme geriliği olmuş 5 haftalık gözüküyo ultrasonda kanda değerlerimde çok az artıyo ne olcak sonuım bilmiyom ben beylikdüzü medicanada selman laçinde ilk denemem ve endometriyosiz hastasıyım şu anda bile çikolata kistim var 4 mm hepimize Allah yardım etsin.

inşaallahh güzel dileklerin için Allah razı olsun
bana da 2 transfer ederler gibi geliyo hayırlısı yaa valla zor işler RABBİM yardımcımz olsun yarın tlf öğrenicem durumu bir de çok ağrım var normal mi bu kadar ağrı

hanımlar bilgileriniz için tşk ederim
anladığım kadarıyla her merkez bildiğini okuyorr bize de güvenmekten başka bişey kalmıyo sanırım offf kafayı yicem artık yaaa
Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

bebekteyiz

cnm önce sakin olmak çok önemli heleki transferden sonra dahada sabırsız geçiyo günler kendini çok iyi hazırla sakin ol ve dr una güven eyer dr una güvenin tam diilse sorun oluyo kendimden biliyom ve çok fazla sabır sabır gerekiyo ben çok ağladım çok sabırsız davrandım ama birazda dr uma bağlıyorum bu durumu beni motive edemedi tam bilgi vermedi hernys hayırlı haberlerini alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…