birazcık sinirlendim galiba

Ne bilim takintiliyim biraz ovmeyin ama ustumede gelmeyin dusuncesindeyim

sen de pasif bir karakter değilsin aslında ama bu tür şeyleri senden duymak beni çok şaşırtıyor bazen.
sen savcılık sınavlarını kazandın mı?
Girmedimki sınava daha denklik sınavlarına giriyorum :)

Dediklerinizi hak etmişler bence ben burdan köylü insanlarin küçümsendgini düşünmedim aksine köylü ya da sehirli fark etmez terbiyesizce asagilik kopmleksi yasayan kisilere bir tepki gördüm. Yalniz kaynananixa hangi gelin daha güzel sorusu sorulmamaliydi bana kalirsa gelinin annesinin yaninda hos olmamis kaynana da politik davranp ikiside guzel diyeblirdi tabi bu sizin sorununiz değil. Sonra içlerindeki sevgisizligi ortaya dokmusler guzelse güzeldir daha ne bu hirs

eğitimsizleri neden küçük ve gülünç görüyorsunuz hanfendi ayıp değilmi :) sizin eğitim durumunuz nedir ki direkt eğitimden vuruyorsunuz anlamadım :)

gelin:Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim.
kayınvalide:savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin
gelin kaynananın sol iyesi olur derlerdi de inanmazdım.....

Evet ben gittim yerin dibine soktu onları hee heeeeeee
ya bu nasıl bir tarzdır nasıl bir tarzdır ya seni bu ülkeye hakim savcı avukat yapacak zihniyeti........anladın sen..efendi gibi yazılsın çizilsin yok..kızım burda seni cebinden çıkaracak adam çok haddini bil artık..kaf dağında burnun ..özür mözür hak getire...sonra ben ılımlıyım ben iyiyim ben harikayım mükemmelim bırak bu narsist tavırları...seni baroda barındıracak avukat çıkarsa amenna..bu tavırla ne müşteri tutarsın ne çevre ne de başka bir şey..bu kılığınla yalnız kalırsın sen demedi deme...yanlış anlaşılmaya mecal verecek iki kelimeni toplayamadın kimi savunacan sen bu sığ kelime dağarcığınla.anladık insanların köylülüklerine laf etmedin ihtimal yok ya sözde yapacağın meslek sağlam kelime haznesi gerektirirken bildiğin 55 kelimelik Türkçenle insanlara siz beni yanlış anladınız diyerek bir özür dilemeyi bile çok görüyorsun..yazık yazık vallahi billahi yazık

Son düzenleyen: Moderatör:
Carrie eski bir üye ve mantıklı biridir. fake değil konu..tanımayanlar da hemen fake demese ahengi bozulacak demi bir konunun?

ben gerçektede neysem burdada oyum. eleştirileride kabul ederim yani sıkıntı yok, öyle bir düşüncem olsaydı zaten burda süslü laflar edip herkesin bana pozitif yorumlar yazmasını sağlardım.

ordaki gelinmi carrie mi diye sormamışlarki. benle eltimi sormular. ve o anda orda ne ben vardım nede eltim. :)) ordaki gelin başka gelin, kaynanamın yengesi yani kardeşinin karısıydı, kardeşi baya küçük kaynanamın gelinide 20 li yaşlarda.
biraz karışık oldu galiba :))) anlaşılmadı sanırım

eğitimsizleri neden küçük ve gülünç görüyorsunuz hanfendi ayıp değilmi :) sizin eğitim durumunuz nedir ki direkt eğitimden vuruyorsunuz anlamadım :)
ben eğitimsizleri küçük görmüyorum ki, konuyu çarpıtmayın
siz kendinizi aşırı beğeniyorsunuz ya hani köylü bilmem ne diye küçümsüyorsunuz ama beğenilecek hiç bir şeyiniz olmadığını düşünüyorum:)
Bu arada çok iyi yabancı dili olan bir üniversiteden mezunum..

sen gerçekten bunun savcı olabileceğine inanıyormusun?
bu bildiğin ezik ,kendine güveni 0lmayan birisi
insan kendine zaten güvense böyle saçma sapan şeyler yazar mı?
bu olsa olsa lise terk bir ergendir benden demesi:)

evet doğru dedim, burda yazdım. bunu ne onlara söylemedim, kaynanama bile demedim :)) sadece dedimki beni sorsalar deki sizi beğenmedi
lütfen beni yormayın
anlamayan bir daha okusun bi daha süzgeçten geçirsin tek tek anlatamam burda aynı şeyleri

ben oraya gittim yemek götürdüm eve davet ettm sonra gittim .başka bişeyde konuşmadım. ne inek konusu ne fındık konusu açıldı ben ordayken ve bir kişi hariç diğerleri hayatlarında beni ilk defa gördüler.
nokta
bir daha bununla alakalı biri birşey sorarsa görmezden gelirim o mesajları

sen gerçekten bunun savcı olabileceğine inanıyormusun?
bu bildiğin ezik ,kendine güveni 0 birisi
insan kendine zaten güvense böyle saçma sapan şeyler yazar mı?
bu olsa olsa lise terk bir ergendir benden demesi:)
bu mesaja 4 ya da 5 yorum yaptım baştan peri yapma carrie şöyledir böyledir yok carrie bildiğini yapıyor yapsın umrumda değil benim dediklerimle yaşamıyor kesinlikle ama üyelere verdiği yanıtlar iğrenç ötesi tahrik üst sınırda...

sen iyimisin? açacam şimdi ağzımı çoktandır ban yememişim zaten.
az kaldı geliyolar

Girmedimki sınava daha denklik sınavlarına giriyorum :)
Enee ne denkliği..

Ben de savcılık sınavına gireceksin de onu bekliyorsun sandım. Lisans denkliği mi bekliyorsun?

Alla alla nereden mezun oldun ki sen?

Evet ben gittim yerin dibine soktu onları hee heeeeeee
onlari yerin dibine sok, haketmis olabilirler ama giydikleri kiyafetlere, yaptiklari islere, egitim durumlarina hakaret ediyorsan sadece onlari degil ayni durumda olan milyonlarca insani kucumsuyorsun demektir. bunun farkini da anlamiyorsan sana denilebilecek pek birsey yok.

canım tahrik bile edemiyor
hitabını görmüyormusun , çoluk çocuk bu daha
he belki gerçektir eğer gerçekten böyle birisi savcı olabiliyorsa
vay böyle ülkenin haline..

direkt eğitimsiz olduğumu düşündün ve gülünç geliyorsun dedin. mantık yürüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…