Sonucu bizede bildir bari, dert dinledik dertlendik olmasın sadece, bizde rahatlayalım da demi ama :)Cozecem anca kahvaltı yapıp kendime gelebildim :))))
Ne bilim takintiliyim biraz ovmeyin ama ustumede gelmeyin dusuncesindeyimtövbe bu ne çocukca bişey yahu
hadi konuşan konuşuyo sen neden takıyorsun
bide kayınvalden ne diye bu sözleri sana anlatma gereği duyuyor bi iş var bu işte
al bide bi söz
Emin ol 'O'nlar sadece
Sen dikkate aldığın kadar var... (B.Gökçe)
Girmedimki sınava daha denklik sınavlarına giriyorum :)sen de pasif bir karakter değilsin aslında ama bu tür şeyleri senden duymak beni çok şaşırtıyor bazen.
sen savcılık sınavlarını kazandın mı?
sen koyluyu bu kadar kucumsersen (onlari kucumsemek adina da olsa) bu laflarin fazlasini da haketmissin savci hanim!
umarım bu üslubunuzu mesleğinize yansıtmıyorsunuzdur
ben çok güzelim falan demeler, verdiğiniz manasız cevap ve tepkiler bana çok gülünç geldi
açıkcası ilk kez bir konunun fake olduğunu düşünüyorum
Sizin eğitimli biri olduğunuza ise asla inanmıyorum
saygılar:)
ya bu nasıl bir tarzdır nasıl bir tarzdır ya seni bu ülkeye hakim savcı avukat yapacak zihniyeti........anladın sen..efendi gibi yazılsın çizilsin yok..kızım burda seni cebinden çıkaracak adam çok haddini bil artık..kaf dağında burnun ..özür mözür hak getire...sonra ben ılımlıyım ben iyiyim ben harikayım mükemmelim bırak bu narsist tavırları...seni baroda barındıracak avukat çıkarsa amenna..bu tavırla ne müşteri tutarsın ne çevre ne de başka bir şey..bu kılığınla yalnız kalırsın sen demedi deme...yanlış anlaşılmaya mecal verecek iki kelimeni toplayamadın kimi savunacan sen bu sığ kelime dağarcığınla.anladık insanların köylülüklerine laf etmedin ihtimal yok ya sözde yapacağın meslek sağlam kelime haznesi gerektirirken bildiğin 55 kelimelik Türkçenle insanlara siz beni yanlış anladınız diyerek bir özür dilemeyi bile çok görüyorsun..yazık yazık vallahi billahi yazıkEvet ben gittim yerin dibine soktu onları hee heeeeeee
Carrie eski bir üye ve mantıklı biridir. fake değil konu..tanımayanlar da hemen fake demese ahengi bozulacak demi bir konunun?
Dediklerinizi hak etmişler bence ben burdan köylü insanlarin küçümsendgini düşünmedim aksine köylü ya da sehirli fark etmez terbiyesizce asagilik kopmleksi yasayan kisilere bir tepki gördüm. Yalniz kaynananixa hangi gelin daha güzel sorusu sorulmamaliydi bana kalirsa gelinin annesinin yaninda hos olmamis kaynana da politik davranp ikiside guzel diyeblirdi tabi bu sizin sorununiz değil. Sonra içlerindeki sevgisizligi ortaya dokmusler guzelse güzeldir daha ne bu hirs
ben eğitimsizleri küçük görmüyorum ki, konuyu çarpıtmayıneğitimsizleri neden küçük ve gülünç görüyorsunuz hanfendi ayıp değilmi :) sizin eğitim durumunuz nedir ki direkt eğitimden vuruyorsunuz anlamadım :)
sen gerçekten bunun savcı olabileceğine inanıyormusun?ya bu nasıl bir tarzdır nasıl bir tarzdır ya seni bu ülkeye hakim savcı avukat yapacak zihniyeti........anladın sen..efendi gibi yazılsın çizilsin yok..kızım burda seni cebinden çıkaracak adam çok haddini bil artık..kaf dağında burnun ..özür mözür hak getire...sonra ben ılımlıyım ben iyiyim ben harikayım mükemmelim bırak bu narsist tavırları...seni baroda barındıracak avukat çıkarsa amenna..bu tavırla ne müşteri tutarsın ne çevre ne de başka bir şey..bu kılığınla yalnız kalırsın sen demedi deme...yanlış anlaşılmaya mecal verecek iki kelimeni toplayamadın kimi savunacan sen bu sığ kelime dağarcığınla.anladık insanların köylülüklerine laf etmedin ihtimal yok ya sözde yapacağın meslek sağlam kelime haznesi gerektirirken bildiğin 55 kelimelik Tüğrkçenle insanlara siz beni yanlış anladınız diyerek bir özür dilemeyi bile çok görüyorsun..yazık yazık vallahi billahi yazık
gelin:Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim.
kayınvalide:savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin
gelin kaynananın sol iyesi olur derlerdi de inanmazdım.....
bu mesaja 4 ya da 5 yorum yaptım baştan peri yapma carrie şöyledir böyledir yok carrie bildiğini yapıyor yapsın umrumda değil benim dediklerimle yaşamıyor kesinlikle ama üyelere verdiği yanıtlar iğrenç ötesi tahrik üst sınırda...sen gerçekten bunun savcı olabileceğine inanıyormusun?
bu bildiğin ezik ,kendine güveni 0 birisi
insan kendine zaten güvense böyle saçma sapan şeyler yazar mı?
bu olsa olsa lise terk bir ergendir benden demesi:)
ya bu nasıl bir tarzdır nasıl bir tarzdır ya seni bu ülkeye hakim savcı avukat yapacak zihniyeti........anladın sen..efendi gibi yazılsın çizilsin yok..kızım burda seni cebinden çıkaracak adam çok haddini bil artık..kaf dağında burnun ..özür mözür hak getire...sonra ben ılımlıyım ben iyiyim ben harikayım mükemmelim bırak bu narsist tavırları...seni baroda barındıracak avukat çıkarsa amenna..bu tavırla ne müşteri tutarsın ne çevre ne de başka bir şey..bu kılığınla yalnız kalırsın sen demedi deme...yanlış anlaşılmaya mecal verecek iki kelimeni toplayamadın kimi savunacan sen bu sığ kelime dağarcığınla.anladık insanların köylülüklerine laf etmedin ihtimal yok ya sözde yapacağın meslek sağlam kelime haznesi gerektirirken bildiğin 55 kelimelik Tüğrkçenle insanlara siz beni yanlış anladınız diyerek bir özür dilemeyi bile çok görüyorsun..yazık yazık vallahi billahi yazık
Enee ne denkliği..Girmedimki sınava daha denklik sınavlarına giriyorum :)
onlari yerin dibine sok, haketmis olabilirler ama giydikleri kiyafetlere, yaptiklari islere, egitim durumlarina hakaret ediyorsan sadece onlari degil ayni durumda olan milyonlarca insani kucumsuyorsun demektir. bunun farkini da anlamiyorsan sana denilebilecek pek birsey yok.Evet ben gittim yerin dibine soktu onları hee heeeeeee
canım tahrik bile edemiyorbu mesaja 4 ya da 5 yorum yaptım baştan peri yapma carrie şöyledir böyledir yok carrie bildiğini yapıyor yapsın umrumda değil benim dediklerimle yaşamıyor kesinlikle ama üyelere verdiği yanıtlar iğrenç ötesi tahrik üst sınırda...
ben eğitimsizleri küçük görmüyorum ki, konuyu çarpıtmayın
siz kendinizi aşırı beğeniyorsunuz ya hani köylü bilmem ne diye küçümsüyorsunuz ama beğenilecek hiç bir şeyiniz olmadığını düşünüyorum:)
Bu arada çok iyi yabancı dili olan bir üniversiteden mezunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?