birazcık sinirlendim galiba

Şimdi çözdüm olayı
Oyuna geldim galiba.. insanlarında gunahini almış olabilirim. Eğer öyleyse tövbe ediyorum söylediğim hersey için

Burda olan bir adım öne çıksın aklıma gelen şeyi soylicem bakalım mantıklı gelecekmi. Diğerleri çıksın kafam karisiyor kalabalik gorunce :) niye ole asagida duruyorsunuz hareketsiz

Nolmus ? Neyi cozdun bacim

bu arada sen savcimi olucaksin bravo ya
Sınavı kazanirsam inşallah

Şimdi bu konu kapandiktan sonra kaynanam dediki sen filancanin geliniyle gorusuyormssun kızım facede görmüş resminizi dedi dogrumu? Evet dedim görüşüyoruz. Hiiii tamam görüşün ama diğer gelinimle alakali bişey anlatma ne ona ne başka birisine dedi.kizimda dedi diyo acaba Carrie ağzından kacirmismidir demişmidir ona diye dedi. Yok ne dicem banane dedim
Hastanedeki kişilerin de gelini yanasiyor bana ole merkeze geldiklerinde geliyor banada. Acaba kaynanam dusunduki ben bu kıza eltiyi anlatırım ağzımdan kaciririm o yüzden onları benden uzak tutmayami çalışıyor yoksa ole deseler bile niye gelip bana soylesin

Eltinin anlatılacak nesi var ki böyle bir yalan söylesin

Eltinin anlatılacak nesi var ki böyle bir yalan söylesin
Eltim daha tam Eltim değil ousun kardeşinin nişanlısı. Önceden başka bir erkekle nikahsiz 5 sene yaşadı ve bi tek ben biliyorum bunu. Kaynanam kaynim herkesten saklıyor bunu çünkü aile tutucu muhafazakarlar aile, dislarlar diye cekiniyorlar

Hmm olabilir O zaman sen kv daha iyi tanıyorsun sonuçta bunu yapacak kapasitesi varsa mümkündür. Zaten gelip anlatmasında pek bir mantık yok tu

Cahil in Seviyesine inme.. Bence Gül hatta kahka at Gülünücek bir durum..
Herkesin Özelliği Farklıdır.. Herkes Kendi Seviyesinde yarışsın..

Hmm olabilir O zaman sen kv daha iyi tanıyorsun sonuçta bunu yapacak kapasitesi varsa mümkündür. Zaten gelip anlatmasında pek bir mantık yok tu
Önceden kızı hiç istemiyor du ama şimdi kabullendi aralarından şu sizmiyor kizada gıcık kaptigimi biliyor uzak tutmaya calsiyor beni belki akrablardan. Biriyle gorustugumde soruyor bişey dedinmi diye. Namusumuz oldu o kız kimseye deme diyor.

Cahil in Seviyesine inme.. Bence Gül hatta kahka at Gülünücek bir durum..
Herkesin Özelliği Farklıdır.. Herkes Kendi Seviyesinde yarışsın..
Herkesin artilarida va eksileride ama insan üzülüyor iste

Napsın O da oğlu için kabullenmiştir. Sen yine de seviye koy araya konuşup konuşmadıklarından emin olamazsın. Kadınlara da bir şey deme bir de kv yalan söylediyse hepten karışmasın ortalık :)

demin de demiştim, ben bana anlatılan hic bir konuşmaya % 100 inanmam - bu da benim meslek durumundan. Şu haliyle taslar yerine oturuyor kaynanaya daha fazla dikkat edin bundan sonra sinirlenmeyin boşuna.

Napsın O da oğlu için kabullenmiştir. Sen yine de seviye koy araya konuşup konuşmadıklarından emin olamazsın. Kadınlara da bir şey deme bir de kv yalan söylediyse hepten karışmasın ortalık :)
Ama kimin yalan söylediğini bilmem lazım ona göre kime mesafe koycagimi bileyim

Herkese koy bu durumda :) nasıl bilcen ki kadınlara sorsan dert sormasan ayrı dert
Belkide kaynanam ikili oynuyor hem bana hem diğer gelinine. Benlede arasını bozmamaya çalışıyor ama varsa oyle birsey ben bozarim. Ben ettim olacak sahisla konuşmuyorum bu forumda çok yazdım bunu. O kız kaynimla tanismadan önce benim eşimin peşine düşmüştü evli olduğunu umursamadan o yüzden korkuyorlar aileye anlaticam ne mal olugunu

dilbilim okudum. duydugum bir cumleyi kim soyledi, neden soyledi, niyeti neydi baska birinden mi aktardi, sorularini dusunmeden hareket etmem :)

Yuhh kaynın pek genişmiş O zaman. Ortalığı karıştırmadan Nasıl öğrencen ki gerçeği

Yuhh kaynın pek genişmiş O zaman. Ortalığı karıştırmadan Nasıl öğrencen ki gerçeği

Önce kaynanama dicemki onların yüzüne söylicem. Yok deme falan derse bu işte bir iş var. De kendini Savun derse demekki gerçekten söylediler.
Eğer susarsa bi şekilde o geline söylicem ağzını ariycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…