Nolmus ? Neyi cozdun bacimŞimdi çözdüm olayı
Oyuna geldim galiba.. insanlarında gunahini almış olabilirim. Eğer öyleyse tövbe ediyorum söylediğim hersey için
Sınavı kazanirsam inşallahNolmus ? Neyi cozdun bacim
bu arada sen savcimi olucaksin bravo ya
Eltinin anlatılacak nesi var ki böyle bir yalan söylesinSınavı kazanirsam inşallah
Şimdi bu konu kapandiktan sonra kaynanam dediki sen filancanin geliniyle gorusuyormssun X, yani kızı görümcem, facede görmüş resminizi dedi dogrumu? Evet dedim görüşüyoruz. Hiiii tamam görüşün ama diğer gelinimle alakali bişey anlatmak ona ne başka birisine dedi.
Hastanedeki kişilerin de gelini yanasiyor bana ole merkeze geldiklerinde geliyor banada. Acaba kaynanam dusunduki ben bu kıza eltiyi anlatırım ağzımdan kaciririm o yüzden onları benden uzak tutmayami çalışıyor yoksa ole deseler bile niye gelip bana soylesin
Eltim daha tam Eltim değil ousun kardeşinin nişanlısı. Önceden başka bir erkekle nikahsiz 5 sene yaşadı ve bi tek ben biliyorum bunu. Kaynanam kaynim herkesten saklıyor bunu çünkü aile tutucu muhafazakarlar aile, dislarlar diye cekiniyorlarEltinin anlatılacak nesi var ki böyle bir yalan söylesin
Hmm olabilir O zaman sen kv daha iyi tanıyorsun sonuçta bunu yapacak kapasitesi varsa mümkündür. Zaten gelip anlatmasında pek bir mantık yok tuEltim daha tam Eltim değil ousun kardeşinin nişanlısı. Önceden başka bir erkekle nikahsiz 5 sene yaşadı ve bi tek ben biliyorum bunu. Kaynanam kaynim herkesten saklıyor bunu çünkü aile tutucu muhafazakarlar aile, dislarlar diye cekiniyorlar
Cahil in Seviyesine inme.. Bence Gül hatta kahka at Gülünücek bir durum..Kaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
Önceden kızı hiç istemiyor du ama şimdi kabullendi aralarından şu sizmiyor kizada gıcık kaptigimi biliyor uzak tutmaya calsiyor beni belki akrablardan. Biriyle gorustugumde soruyor bişey dedinmi diye. Namusumuz oldu o kız kimseye deme diyor.Hmm olabilir O zaman sen kv daha iyi tanıyorsun sonuçta bunu yapacak kapasitesi varsa mümkündür. Zaten gelip anlatmasında pek bir mantık yok tu
Herkesin artilarida va eksileride ama insan üzülüyor isteCahil in Seviyesine inme.. Bence Gül hatta kahka at Gülünücek bir durum..
Herkesin Özelliği Farklıdır.. Herkes Kendi Seviyesinde yarışsın..
Napsın O da oğlu için kabullenmiştir. Sen yine de seviye koy araya konuşup konuşmadıklarından emin olamazsın. Kadınlara da bir şey deme bir de kv yalan söylediyse hepten karışmasın ortalık :)Önceden kızı hiç istemiyor du ama şimdi kabullendi aralarından şu sizmiyor kizada gıcık kaptigimi biliyor uzak tutmaya calsiyor beni belki akrablardan. Biriyle gorustugumde soruyor bişey dedinmi diye. Namusumuz oldu o kız kimseye deme diyor.
Ama kimin yalan söylediğini bilmem lazım ona göre kime mesafe koycagimi bileyimNapsın O da oğlu için kabullenmiştir. Sen yine de seviye koy araya konuşup konuşmadıklarından emin olamazsın. Kadınlara da bir şey deme bir de kv yalan söylediyse hepten karışmasın ortalık :)
demin de demiştim, ben bana anlatılan hic bir konuşmaya % 100 inanmam - bu da benim meslek durumundan. Şu haliyle taslar yerine oturuyor kaynanaya daha fazla dikkat edin bundan sonra sinirlenmeyin boşuna.
Herkese koy bu durumda :) nasıl bilcen ki kadınlara sorsan dert sormasan ayrı dertAma kimin yalan söylediğini bilmem lazım ona göre kime mesafe koycagimi bileyim
Belkide kaynanam ikili oynuyor hem bana hem diğer gelinine. Benlede arasını bozmamaya çalışıyor ama varsa oyle birsey ben bozarim. Ben ettim olacak sahisla konuşmuyorum bu forumda çok yazdım bunu. O kız kaynimla tanismadan önce benim eşimin peşine düşmüştü evli olduğunu umursamadan o yüzden korkuyorlar aileye anlaticam ne mal olugunuHerkese koy bu durumda :) nasıl bilcen ki kadınlara sorsan dert sormasan ayrı dert
Güzel bişey enteresan :)dilbilim okudum. duydugum bir cumleyi kim soyledi, neden soyledi, niyeti neydi baska birinden mi aktardi, sorularini dusunmeden hareket etmem :)
Yuhh kaynın pek genişmiş O zaman. Ortalığı karıştırmadan Nasıl öğrencen ki gerçeğiBelkide kaynanam ikili oynuyor hem bana hem diğer gelinine. Benlede arasını bozmamaya çalışıyor ama varsa oyle birsey ben bozarim. Ben ettim olacak sahisla konuşmuyorum bu forumda çok yazdım bunu. O kız kaynimla tanismadan önce benim eşimin peşine düşmüştü evli olduğunu umursamadan o yüzden korkuyorlar aileye anlaticam ne mal olugunu
Yuhh kaynın pek genişmiş O zaman. Ortalığı karıştırmadan Nasıl öğrencen ki gerçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?