Birbuçuk yaşında kızım ve komşum...

Ust katimda 3 cocuk var ve annesi sesleri geliyor mu dediginde yok canim ben duymuyorum diyorum karsilikli idaredir komsuluk.benim de 2 oglum var hic yerinde durmaz buyuk olan ,kucuk desen yurutecte gezer ama sagolsun komsularim iyidir.hersey karsilikli hosgoruye bakiyor

Yaşamama devam et o gelince sen çağır polis i
Polis be diyecek ağlatma çocuğumu mu diyecek?

Salak midir acaba cocuk yani dur demekten anlıyor mu ki kocaman kadın iki de bir kapıda.polis sanmıyorum bişey yapsın ama kendinin acilen tedavi olması lazım.

Masumun sesi tamm masum da o masumlar nasıl gürültü yapıyor.yürütec olayına üst katında bebekli aileyle yasayan biri Olarak bende kızıyorum.asırı ses geliyor çünkü
Halen yürütece bindirdiğim yok zaten.bindirdiğim zamanlarda en fazla yarım saat bindi.en faZla bir ay sürmüştür oda saatlerce bindirip gezirmedim çocuğu

Görüştüğümüz zamanlarda laf sokmalarını alttan aldım.ama çığırından çıkınca cevabını aldı. Genelde sessiz sakin insanımdır

Bu tip insanlar hep haklıdır, kendi çocuğu olduğunda da haklı konuma geçer. Başına gelmeden bilmeme olayı değil bu, işine geldiği gibi biraz. Kimi bebek sessiz, sakin oluyor benim oğlum çok ağlayan bir bebekti, her şeye sürekli ağlardı. Ağlaması bitti ayaklanınca şimdi de yerinde durmuyor, sürekli oğlum yapma, oğlum düşersin. Elinde sert bir cisim varsa ve bir yere vuruyorsa hemen alıyoruz. Kapı açıksa vurduruyor mesela hemen kapatıyoruz. Ağlarsa susturmaya çalışıyoruz. Hani geriye bir tek elini ayağını bağlamak, ağzını da bantlamak kaldı.

Masum derken aman benim çocuğum ses yapmaz onu yapmaz bunu yapmaz diye masum demiyorum.illaki ses yapıyo yapıcakta ama ebediyen sürücek değil.dünyadan haberleri yok bi kağıt parçasını bile ilk defa görüyorlar.masum değil de ne ?kendileri koskoca insan olmuş ne sesler yaptılar zamanında onlar ne ozaman ?

Tabi aynen öyle yaptı zaten kendini her söylemimde haklı çıkarmaya çalıştı.

Yahu 1.5 yaşındaki çocuğun yaptığı sesten ne olur allah aşkına ?
Kesinlikle alttan almayın. Sorunlu tipler belliki.

Ayni sorunu birebir yasadim haklisin benim oglum acayip hareketli bi cocuk 1 yasina gelmeden yurudu mutfaktan tencere tava ne varsa alip oynuyodu kac kere aşağıdan vurdular kac kere yukari ciktilar ben evi supuruyorum oglen 1 esimi aramislar evde tadilat mi var diye taşındigimizin ertesi gunu geldi kadin yerlesiyorz tvyi felan duvara takcaz yine en saati cocuklar uyuyo sonra yapsaniz esim ertesi gun ise baslicak ne zaman yapabilir bi gun esim evde yalniz biz eve yeni girdik ustumu cikardim oglum sadece babasina kostu asagidan oyle bi vurdular ki boyle bisey yok esimde vurdu adam çıktı yukari en sonunda esim adamla kavga etti smdi tasindilar gittiler cok sukur yani cocugun yaptigi sese ne yapabiliriz ki

Vallah sacini basini yolardim pis kari cocuk bu cocuk oynuycakta kosucakta zipliycakta kendisi yapmamismi acaba bence kavga etmek icin bahane ariyo resmen polisle gelsede bisey olmaz keske sizde televizyonda haber izlerken sikayete gitseydiniz inadina yapiyo gibi geldi bana birak cocugunu oynasin kapina gelirsede acma

kapıya gelen komşuyu nasıl duymuyorsunuz ben ona takıldım.
Megafonun arası pamuk koydum zilin sesi çok çıkıyor kızımı uyandırıyor.bide zaten durduğumuz odanın kapısınıda kapatıyorum kızım hol ile salon arası koşuyor çünkü. Derdi zaten olay çıkarmak eşi alışveriş yaptığımız markette çalışıyo kaç kez karşılaşıyoruz apartmanda olsun markette olsun.zırta pırta mesaj atan biri mesajda atabilirdi

Sanırım polis bu ruh hastasına güler gecer

Anladım haklısın...

Benimde alt komşum var ikitane oğlu var bebek değiller ilkokula gidiyorlar ,ama alt komşu olmasına rağmen 11 aylık kızımı uyansiriyorlar öyle böyle degil gelen gürültü, düşünemiyorum üstümde otursalar ne olur.. ben inadına ses yapıyorum sabah 6 süpürge döşeme üstünde taktuk terlik ,bağıra bağıra ninni falan .. dediginiz kadar sessiz olacağını sanmıyorum benin kızım bile hatri sayılır gürültü çıkarıyo belki fark ermiyorsunuzdur, ama sonuçta tazmanya canavarida değil bu çocuk öyle kapılara dayanıp laf sokmalar azarlamalar falan terbiyesizlik keşke benimki gelse kapiyada ağzını yırtsam, valla elinde kepçeyle yürü üstüne geri geri gitsin .... lık .. bana göre sabah 9 a kadar gece 11 den sonra bebekli çocuklu fark etmez herkesin dikkat etmesi lazim genel olarak

Elini ayağını bağlayalım kafese koyalım kendileri hiç çocuk olmamış sanki

elektrik süpürgesine makul saatker disindaysa tabiki birşey söylenir ama bebek konusunda çok haklısınız napsinlar insanlar çocuk zaten susmuyor onu stresi varken birde komşu gekirse tam kafayı yemelik okur insanlık ölmedi yani

Polis bir şey yapmaz, rahat olun. Bence yapılacak en güzel şey, giriş katta oturmak. Altta kimse yaşamazsa fazla sıkıntınız olmaz.

Benim çocuğum asla ses yapmıyo demedim zaten illaki yapıyo yapmaz olur mu.kızım daha 5 günlükken ağlıyo diye bağırdılar ya bukadar mı bi insan sabırsız anlayışsız olur.suluğunu düşürdü iki kere ardından duvara sehpa fırlattılar sanki,çıcuğumun ödü koptu koşarak yanıma geldi .bide bak nasıl oluyomuş diyo bana biz kalkıp evde odun kömür kırıyoruz gibi muamele yapıyor yani bilerek yaptırdığımı düşünüyor ben insanları kapıma getirmeye bayılıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…