arkadasınıza yenı bır semsıye alın durumu anlatarak verın
o sahısa da bırdaha yazmayın derım
Siz bir önceki konunuzda anlatmışsınız zaten hep kendi adım atmış sizdende bekliyor artık
oo sıkıntı ıletısım sorunu var sız yazmazsanız aylarca konusulmayabılır yanıBir kere daha aynı durum oldu aylarca konuşmadık sonra yine ortaya cikti
Görüşmek için plan yapın fırsat bu fırsat şemsiyeyi alın yüzyüze gelince de soğuk davranıyorsa aramayın derim .Evet bende öyle düşündüm dün mesaj attım yazdığım cevapları verdi ne yapmam gerek
Muhtemelen eski sevgilisiyle falan denk geldi ya da yazdı..
sızden yana nasıl bır umut yok kı ?Belirsizlik canımi sıkıyor hep benden bekliyorsun her gün de görüşürüz senden yana umut yok vs diyordu
Evet bende öyle düşündüm dün mesaj attım yazdığım cevapları verdi ne yapmam gerek
Görüşmek için plan yapın fırsat bu fırsat şemsiyeyi alın yüzyüze gelince de soğuk davranıyorsa aramayın derim .
Mesajlarınızi kestirip atmis ama arkasi gelmemis hic normal arkadas gibi konusmus
Ayrica gorusmek isteyen insan semsiyeyi bahane eder firsat yaratir napar eder gorusur.
Bilmiyorum. Erkek ve kadın beyni aynı şekilde çalışmıyor ama empati kurarak düşünmeye çalışıyorum. Eğer bi anda da değil 1 gecede bütün ilgimi karsimdakinden çekiyorsam ya eski sevgilime denk gelmisimdir ya bana yazmistir kafami karistirmistir vs vs o sekilde ancak flörtlestigim kisiden elimi ayagimi cekerim, ona karşı ilgimi kaybederim. Ama tabi bu bir kız beyni :)Belirsizlik canımi sıkıyor hep benden bekliyorsun her gün de görüşürüz senden yana umut yok vs diyordu
sızden yana nasıl bır umut yok kı ?
Bilmiyorum. Erkek ve kadın beyni aynı şekilde çalışmıyor ama empati kurarak düşünmeye çalışıyorum. Eğer bi anda da değil 1 gecede bütün ilgimi karsimdakinden çekiyorsam ya eski sevgilime denk gelmisimdir ya bana yazmistir kafami karistirmistir vs vs o sekilde ancak flörtlestigim kisiden elimi ayagimi cekerim, ona karşı ilgimi kaybederim. Ama tabi bu bir kız beyni :)
e ozaman bosverın zaten bırseyler tutmadıysa ıcınıze sınmedıyse zaten bosverınÇok onun hissettiği gibi hissetmiyorum hiç görüşelim vs demedim
semsıye benım degıl arkadasımın havalar yagmurlu malum . dönmenı bekledım sesın cıkmadı semsıyeyı almam gerekıyor dıye yazınAynen mümkün bence de şimdi şemsiyeyi düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?