Şemsiyeyi geri almanın bir yolunu bul. Daha sonrasında da beyfendinin o anki tavrı ve tutumuna göre bi kanıya varırsın elbette :)Aynen mümkün bence de şimdi şemsiyeyi düşünüyorum:)
yasınız kac :)
Aynen şemsiyeyi getirse bari :)
semsıye benım degıl arkadasımın havalar yagmurlu malum . dönmenı bekledım sesın cıkmadı semsıyeyı almam gerekıyor dıye yazın
Bence siz arkadasiniza yeni bir semsiye alin :)
Baska biri daha vardı onla ilerletti demekki
bır kere sıze emanet edılmıs bellıkı ıslanmayın dıye kendı semsıyesını paylasmıs bır arkadasınız varYa 5 e kadar çalışıyor araba ile evi 5 dk ...tekrar istemeye de utanıyorum
bır kere sıze emanet edılmıs bellıkı ıslanmayın dıye kendı semsıyesını paylasmıs bır arkadasınız var
once emanetınızı olması gerektıgı sekılde muhafaza etmedıgınız ıcın yenı bır semsıye alın :) o semsıye sız ıslanmayın dıye verıldı ordan oraya dolassın dıye degıl degıl mı :)
sonra da konusmaya cekınmeyın . yasınız cok kucuk anlıyorum sızı ama bu utanılacak bırsey degıl
zaten bu sahısla sızın durum olmaz ıletısım yok semsıyenızı bıle ıstemeye utandıgınız bır sohbet bır arkadaslık olmaz yanı :)
sız yazmayın yazmıssınız donmesı gereken o ustelık sıze aıt bırsey var onda araması gereken kısı o yanı
aramıyor umursamıyorsa sorumsuz oldugunu da anlamıs oldunuz bu sayede
aslında tam tersı emın adımlarla yavas ılerlemenız daha guzel mantıklı olmusYa işte bende de suç yok diyemem hiç net bi adım atmadim ona ama o da aniden böyle yaparak benim güvensizliğimi pekiştirdi
Tekrar istemicem haklisiniz
aslında tam tersı emın adımlarla yavas ılerlemenız daha guzel mantıklı olmus
bakın mesela olmadı
daha hızlı ılerleyıp sevgılı muhabbetıne gırseydınız de ılerlemeyecektı
sorun bence sızde degıl
surda 3-5 msjda bıle adamın rahatlıgı bellı oluyor mızaclarınız cok farklı
aynen oyle 1 gunde mı aklı basına gelmıs 1 gunde bı anda mı karar vermıs vazgecmıs bellıkı gercekden guven sarsacak bı durum var yanı
hakkınızda hayırlısı olsun
O kadar saçma ki hikaye atiyorum ilk o bakıyor bu nasıl bi çocukluk?? Mesaj mi atsam acaba diyorum.ama hiç içimden de gelmiyor çok üstüne düşer gibi , birde gerçekten net duygularım yok evet iyi vakit geçiriyorum ama herhangi bir yakın arkadaşım ilede iyi vakit geçiriyorum bide bi öyle bi böyle insanlar bana göre değil
Sakin mesaj atma seni yokluyor aklınca!!
Aynısını eski sevgilim bana yapıyordu en sonunda bastım spami:))
Hiç bilmiyorum amacı ne , birden hiçbişey yazmiyor taktik yaptığı apaçık ortada 25 yaşında adam ne ayıp
Benimki 40 yaşındaydı
Hikâye atiyorum ilk bakıyor, şemsiyeyi getiririm getirmem de demedi...tuhaf
Oralı olma dikkat çekmeye çalışıyor
Erkek milleti işte :))
Şemsiye resmini hikaye olarak atsaydınHikâye atiyorum ilk bakıyor, şemsiyeyi getiririm getirmem de demedi...tuhaf
Şemsiye resmini hikaye olarak atsaydınBelki jeton düşerdi o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?