Birden ne oldu anlamadım.

Bu arada size de geçmiş olsun

Ben yukarda açıkça yazdım ama bir daha yazayım..Ben sizin yerinizde olsam kendi ailemi susturur ve 1 günün lafını asla eşime yaptırmazdım.Kayınvalideniz aktif olarak kemoterapi almasa da aynı şey,şu an kanser hastası ve hastanede yatıyor.

Haaa ailenizi ikna edemiyor musunuz.. O zaman eşime derdim ki" Aşkım ailem illa 14 gün diyor,13 gün olmuş şimdi.Ama sen onları takma lütfen, gel beni al,direkt aşağı inerim ben sen yukarı çıkmazsın,çok özledim seni"vs. Bu bir örnek,farklı yollar da bulabilirdiniz ama bulmayıp direkt eşinize yansıtmışsınız.Küçücük çocuk gibi babam bunu diyor demişsiniz. Haksızsınız,bunu kabul edin ve eşinizin gönlünü almaya çalışın.

Kayinvalidem hastanede değil çıktı ama hala hasta evet.
Ben babam böyle diyor demedim bizimkiler hassas dedim.
Özeleştiri yapacak olursam pratik zekalı biri değilim olay olduğunda soğukkanlı olup bunu hemen idare edemem ve çabuk sinirlenirim olaylar da hemen buyur belki sizin dediginizi desem daha doğruydu ama bana o an kendi resimlerim doğru geldi.

Ben de kalmayı düşünmüyorum kimse huzursuz olmasın diye
En mantıklısı o bide eşin tarafından düşün insan bi saat hastaneye gitse yorulmuş dönüyor eve ki bu adam 10 gündür evde kalmış tek başına oruçmuş da ne yedi ne içti özlemiştir eşini çocuğunu gerekirse sizi almaya geldiği gün oruç tutmasın gönlüne gidin adamın yazık stres olmuştur oda haklı

O da haklı ben de tamamen haksız değilim arada kalmak çok kotu

Evliliginiz bu kadar pamuk ipligine mi bagli? Bosanma kelimesi agizdan sadece birkez cikmali. Cikarsa da bu uygulamaya gecilmeli. Surekli herseyde bosanalim derseniz hayat o sureci yuzunuze carpiverir, bunu yapmayin. Hep bir omur deyin.
Konusarak sorunlarinizi cozemiyor musunuz? 13 uncu gunde gelsin cok istiyorsa ama annenle babani tehlikeye atmamak icin kapidan alsin madem. Inat da cok cocukca degil mi? Degersiz olmakla ne ilgisi var anlamadim. Kirmizi hali mi bekliyor ayagina? Cok cocukca geldi bana esinin yaptigi. Yersiz kapris yapmis.

Sürekli boşanma kelimesi geçmiyor. Ama burda kullanım yersiz evet.
Kendisi bana verdiği değeri benim ona vermediğimi düşünüyor.
Ben saatleri sayarken sen bir günün lafını yaptın dedi

Sürekli boşanma kelimesi geçmiyor. Ama burda kullanım yersiz evet.
Kendisi bana verdiği değeri benim ona vermediğimi düşünüyor.
Ben saatleri sayarken sen bir günün lafını yaptın dedi
Cok yeni evlisiniz sanirim. Merak etme duzelir. Ama esin umarim su kaprislerini birakir. Bu kadsr ufak mesrlelerden iliskinizi yipratmayin.

Cok yeni evlisiniz sanirim. Merak etme duzelir. Ama esin umarim su kaprislerini birakir. Bu kadsr ufak mesrlelerden iliskinizi yipratmayin.
Yok ya 6 sene olacak
Aslında evlenirken çok saygılı bir ilişkimiz vardı noldiysa evlendikten sonra oldu cidden ailesinin sürekli çağırması
Eşimin iş bulamaması vs.
Psikolojimiz bozuldu onun daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…