biri bana akıl versin aklımı kaybedicem

Empatiden yoksun anlayışsız insanlar maalesef..Kimseyle uğraşmayın zaten,kendileri bilir..Kv çok da kurnaz.. Oğullarına ağlama olayını da pek bilirler.. Boş verin onu siz eşinize bakın.. O size anlayışlı olmalı,destek olmalı...

Başınız sağolsun. Allah sabır versin. :50:

sağol canım
ağlar tabi delirtti beni sonunda. eşimle de iyi olamıcaz böyle giderse

Hep böyle düşüncesiz miydi kayınvaliden? Eğer aranızda bir sorun olmadıysa daha önce yani iyi geçiniyorsanız belki kötü niyetle dememiştir sonunu düşünmeden söylemiştir. Eğer hep böyleyse takmamak gerek. Bir yaştan sonra insanları değiştiremezsin laf anlatamazsın. Üzüldüm, başın sağolsun :5:

sğol caanım insanı acısıyla bile bırakmıyorlar bişeye ihtiyacın varmı dicek yerde ben bu kadarını görmedim
evet hep böyle düşüncesiz kendinden başkasını düşünmyen bncil bi insan olmasın rağmen çok sabrettim ama artık haddini aştı

Öncelikle başınız sağolsun evlat acısı kolay değil tabi bu sinirli halinizin sebebi malum. Çevrenizdekilerin anlayışlı ve empatik olması lazım ama ne mümkün eşinin rahatlığını anlarımda ham madde odun olduğundan, kv anlam veremedim oda bir anne nihayetinde
ya karışmak istemiyor başınıza gelene ya elinden birşey gelmiyor ilgiyi bile çok görüyor yada oda üzülüyor böyle çekip gittiğine göre kafa dağıtmaktır belki amacı

Öncelikle başınız sağolsun evlat acısı kolay değil tabi bu sinirli halinizin sebebi malum. Çevrenizdekilerin anlayışlı ve empatik olması lazım ama ne mümkün eşinin rahatlığını anlarımda ham madde odun olduğundan, kv anlam veremedim oda bir anne nihayetinde
ya karışmak istemiyor başınıza gelene ya elinden birşey gelmiyor ilgiyi bile çok görüyor yada oda üzülüyor böyle çekip gittiğine göre kafa dağıtmaktır belki amacı

onun her zamanki hali o bn gidiyorum eve bak sürekli böyleydi bu o yüzden onun hiçbişeyine inanasım gelmiyor

Gecenlerde belgesel tarzi bi film izlemistik esimle.ordaki kadin cocugunu kaybediyordu 3 yasindaki ve esiyle aralarina sogukluk giriyordu.erkekler yapilari geregi bizden daha az duygusallar biz kendimizi doldurup doldurup daha da uzerken onlar bi sure sonra arkalarina atiyolar acilarini yada oyle gozukuyor en azindan.
Sana tavsiyem acin buyuktur buna kimsenin itirazi yok ama esinden de uzaklasma o da uzuluyordur.hep benim hislerim deme hep anlayisi karsi tarafta arama.orta yolu bul arkadasim akil istemissin o yuzden yaziyorum umarim yanlis anlamazsin

Gecenlerde belgesel tarzi bi film izlemistik esimle.ordaki kadin cocugunu kaybediyordu 3 yasindaki ve esiyle aralarina sogukluk giriyordu.erkekler yapilari geregi bizden daha az duygusallar biz kendimizi doldurup doldurup daha da uzerken onlar bi sure sonra arkalarina atiyolar acilarini yada oyle gozukuyor en azindan.
Sana tavsiyem acin buyuktur buna kimsenin itirazi yok ama esinden de uzaklasma o da uzuluyordur.hep benim hislerim deme hep anlayisi karsi tarafta arama.orta yolu bul arkadasim akil istemissin o yuzden yaziyorum umarim yanlis anlamazsin

bende uzaklaştım AMA nedensiz değil konuştum yanında oldum şuan başka kişileri düşünemem zaten ama annesini düşünmsi beni delirtti

Back
X