• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl fikir verin

Konuyu sabote etmek asla istemiyorum ama biseyi cok merak ettim avrupadakiler icin böyle diyolar ama yabancı tanıdıklarimdan hic rast gelmedim bi de ne alaka 18den sonra git demek nereye gidicekler ki
Çünkü bi süre sonra ana baba hayatta olmayabilir yalnız başınada kira fatura iş vs bunları idame ettirecek bi karaktere sahip olmasını istiyorlarki karakteri gelişsin kendi ayakları üzerinde durabilsin herşeye hazırlıklı olabilsin ayrıca aileye de artık yük olmması da var tabi.

Çünkü bi süre sonra ana baba hayatta olmayabilir yalnız başınada kira fatura iş vs bunları idame ettirecek bi karaktere sahip olmasını istiyorlarki karakteri gelişsin kendi ayakları üzerinde durabilsin herşeye hazırlıklı olabilsin ayrıca aileye de artık yük olmması da var tabi.
Peki nereye gidicek o yaşta onlarda öğrenci neyle hayatini idame ettirecek ki

Peki nereye gidicek o yaşta onlarda öğrenci neyle hayatini idame ettirecek ki
Evini filan ayarlıyorlar kiralık eşyalarını vs belli imkanlarda sağlıyorlar evi iadare etmesi ona kalıyor ha bu şu an ülkemizde pek yapılabilecek gibi değil orası ayrı çünkü orda liseden itibaren bi işte çalışıp tecrübe kazanılabiliyosun gireceğiniz üniversitelerde buna çok önem veriyo nerde çalışmış nerelere katılmış sosyal etkinlik vs gibi.

Evini filan ayarlıyorlar kiralık eşyalarını vs belli imkanlarda sağlıyorlar evi iadare etmesi ona kalıyor ha bu şu an ülkemizde pek yapılabilecek gibi değil orası ayrı çünkü orda liseden itibaren bi işte çalışıp tecrübe kazanılabiliyosun gireceğiniz üniversitelerde buna çok önem veriyo nerde çalışmış nerelere katılmış sosyal etkinlik vs gibi.
Haa şimdi anladım cevap icin cok tesekkur ediyorum iyi geceler

Kardeşim burda değil yurtdışında ve gelmeyecek. Tüm yük benim omuzlarımda. O kadar araftayım ki...
Tüm yük şu anda da sizde değil mi zaten? Üstüne bir de psikolojik baskı çekiyorsunuz. Alın annenizi siz işteyken hatta evin işine yemeğinize filan da yardımcı olur diye düşünüyorum ben yükün sizin omzunuzda olmasından ziyade. İlla fiziken burda olmasına da gerek yok zorlanırsanız kardeşiniz de yurtdışındaysa 3-5 bir şeyler destek olur size euro ya da dolar zaten paramızın 6 katı yani düşününce onu da zorlamayacak bir meblağ destek verse bile TL olarak sizi de biraz rahatlatır.

Back
X