biri bana dönmeyeceğini söylesin yoksa yıllarca bekleyebilirim!

böyle her şeyi havada bırakarak gerçekten seni de çok zor durumda bırakmış bence sen tamamen bittiğini düşünüp bunnu kabullenmeye çalışmalısın hiç dönmeyeceğine inandırmalısın kendini ancak böyle üzüntün azalır

erkeklerin en korkulu rüyası kadınlar başının etini yiyince hemen kaçışa geçiyolar

evlilik olayında aşırı baskı vs. genelde evlilikten korkutur,soğutur erkekleri..sen olaya duygusal bakarsın ''bir an evvel sevdiğim adamla uyuyup uyanayım,hep yanımda olsun,ona yemekler yapayım vs. dersin'' hayal kurarsın ama dahaca erkeklerin evlilikten ne bekledikleri bilimsel olarak açıklanamadı

merak etme sen dönme desende ,eğer seviyorsa bi şekilde arar,bulur ve yalvarır sana
pişmanlık duyduğuna göre hala seviyosun onu anladığım kadarıyla..
Allah hayırlara çıkarsın öyleyse. o da inşallah aklını başına alır,ne yapıyorum der pişman olur..

Öncelikle şunu söylemeliyim aynı dönemden geçiyoruz, olaylar biraz farklı ama sonuç aynı hüsran..
Ayrılalı benim bugün tam 2 ay oldu, mesaj attım 4 gün önce cevap vermedi, aradım kaç kere açmadı, sonra şöyle bir mesaj attım: eğer bu msjdan sonra telini açmazsan bütün unutlarımı bitireceğim ve bi daha seni hiç aramayacağım, hakkını helal et. Ve bu msjı çektikten sonra hemen açtı telefonu, açsa ne olur yine aynı cümleler olmaz bendeki herşeyi bitirdin, bir sürü hata yaptın, bi tane olsaydı affederdim, ama sen sanslarını tükettin, istemiyorum seni, nefret ediyorum senden, öyle mi dedim tamam artık senin için Ela öldü dedim suratına kapattım.

Ve ne düşündüm biliyo musun, bnm ısrarlarımı o bana yapsaydı ben affederdim, çünkü biz kızlar affedersin ama bu konularda çok aptalız, erkeğin duygusu da kini de zor geçer ama bunu görmek için kendini soyutlayıp kenara çekilmen lazım, seni kaybettiğini anlaması lazım, bende aramamak için elimden geleni yapıyorum, hatta çok büyük yemin ettim aramamak için..

Bana sorarsan akıl vermek gibi olmasın ama facebookundan sil silki anlasın senin gururlu bi kız olduğunu ve daha da önemlisi kimse için ölmeyeceğini anlasın, o silişin ona öyle koycakki, adım gibi eminim dank edecek kafasına seni kaybettiği, bi an rahatladıgını belki de senden kurtulduğunu düşünecek ama çok geçmeden köpek gibi arayacak seni !! İkimiz de sonuç olarak aynı duyguyla besleniyoruz, özlem ,sevgi bazen nefret, bazen kendini suçlama psikolojisi.. anladım mı cnm

ah be güzelm be o kadar tanıdık geldi ki anlattıkların bu erkekler neden hazır olmuyo anlamıyorum flört ederken çok güzel iş ciddiye binince hazır hissetmiyorum ama bence seni seviyo kesin barışcaksınız bak gör olaylı bi ayrılık olmaMIŞ ki hoş öyle olmuş olup barışanlar var siz saygı yitirmeden ara vermişşiniz bi düşünsün kafasını toplasın olur canım düzelir herşey sen çok dua et canım ki senin kısmetinse mutlaka gelir Annem hep böyle der kimse kimsenin nasibini yemez kendine dikkat et canım olmazsa da olmaz Rabbim senin için daha hayırlısını hazırlamışdır belki ne dersin :)

insanlar nasıl sevdiklerini hayatlarından çıkartıyorlar anlamıyorum ben hayatımdan ekmeği bile çıkartamıyorum demiş bir düşünür facebookumdan durduk yere de silemiyorum ki 1 aydan fazla oldu ayrılalı en son 2-3 hafta önce görüştük sarıla sarıla ayrıldık, gaza getirip herşeyi yakıp yıkacak bir sinirim bile yok ona karşı. döneceğine o kadar eminim ki kendimden korkuyorum tüm zamanımı umutsuzca onu bekleyerek geçireceğim diye :/
bi arasam kavga etsek soğusamda bi anlık sinirle mi silsem napsam ya beraberkende hep gündemdeydi numaramı değiştirecektim, 2-3 hafta önce buluştugumuzda lafın gelişi söyledim değiştireceğimi, bana vereceksin değil mi dedi gülümseyerek.. ne saçma bi ayrılık Allahım senden gelene şükürler olsun ama anlayamıyorum ya!

inanır mısın o da 'kısmetimsen eni sonu düzeliriz dedi ayrılırken, degilsekte beni iyi hatırla ben seni öyle hatırlarım dedi. yaptıklarım hep şımarıklık biliyorum dedi. ama kendimi kaptıramadım bu ilişkiye dedi. aslında haklıydı 3-4 ay evlilige karar vermek için erken gerçekten ben bunu idrak edemedim sen beni sevmiyosun bunu sindiremem dedim. seviyorum vazgeçmek istemiyorum ama daha fazla seni yaşamak istiyorum dedi. işin ciddiye binmesi beni daha fazla yaşaman demek zaten, sen saçmalıyorsun senden bi cacık olmaz dedim :$ öyle pişmanımki, ama yaşanılacağı varmış napalım
rabbim gönlümüzdekileri hayırlı eyleyip nasip etsin hepimize, böyle acılarla sınamasın..

işin anlamadığım kısmı bu adamla beni annesi tanıştırdı. olay başından beri ciddi. yahu sen evlilikten korkuyosan niye annenin bulduğu kızla tanışmaya geliyosun taaa istanbuldan gaziantepe. beni tanımadan önce karar vermişki evlenmeye böyle bi evlilik yöntemi denemiş.

bi an gaza gelmişim evlilige hazır değilim dedi. olan benim 4 ayıma,sevgime,bağlılığıma oldu..hazır değilmiş beni 4 dayısı 3 teyzesi sayısız kuzeni,enişteleri, annesi kardeşleriyle tanıştırırken, annesi annemi sürekli ararken farkında değildi, birden uyandı paşa ! :/

canım bu şekilde tanışıp evlenende çok tabiki..o da o niyetle tanıştı seninle ve devamında böyle davranması tabiki tuhaf..vardır bundada hayır sıkma canını

bir erkek hazır değilim, emin değilim bilmem ne diye geveliyorsa, o insan senin için doğru insan değildir ve canını çok yakacaktır. ayrılmak en doğrusu. bak benim de ayrılalı bir seneyi geçti. bunca zaman kendime bile itiraf edemiyordum ama hala bekliyordum. en son çok yakın zamanda ben kaşındım ve ona mesaj attım, bana dediği bu iş bitti anla artık. ve hayatında biri olduğunu söyledi. ölüyorum sandım.dünya başıma yıkıldı. çünkü biliyordum bir senedir hayatında kimse yoktu. ama artık var. ayrılıktan hemen sonra başkasını bulsaydı bu kadar canım yanmazdı. vakit öldürcek birini bulmuş derdim, oyalanmak için derdim. ama bir sene sonra hayatına biri giriyor. demek ki ciddi. bunu yazarken bile içimden neler kopuyor anlatamam..o kadar çok sevdim ki. öyle çok seviyorum ki hala.. son ana kadar onu sevdiğimi söyledim ama o çoktan gitmiş benden..hiç benim olmamış..

benim sana söyleyebileceğim tek şey gerçekten seven erkek gitmez, gidemez.. sensizliğe dayanamaz. gidiyorsa bırakacaksın. dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır..

canım biz görücü usulü tanışmıştık henüz 3 aylıkken ya evlilğe karar verin yada bitsin diye aile baskısına uğradık. ben aileler haklı ya bi karar ver ya bitsin diye baskı yaptım. bi kaç ay daha bana vermez misin dedi ömürlük bi karar bu dedi ve ben ısrarcılığımla kendimi düşürdüm defalarca seni kaybetmek istemiyorum dediği halde bırak yaaa sen beni sevmiyosun dedim.. ayrılırken bile sarıldık öptük sana dönebilirim hayat bu affedilemez bi suç işlemedik birbirimize dedi.. sırf bu lafı için kafam karışık.. defalarca söyledi beni. durduk yere bana ümit vermeyecek biri çünkü sen benim umutlarımla oynadın dedim ben bu lafı bir daha kaldıramam elif dedi.. hayatıma hemen birisini ben almam ama kadınlar bunu çok iyi başarıyor dedi.. benim tayinim 10 ay sonra istanbla çıkıcak o da istanbulda belki o zaman başlar kısmetse bi şekilde olur dedi. işin aslı bayramda aramasını bekliyorum. hatta annesini arayıp bayramını kutlamakta istiyorum ama kendimi o kadar düşürmicem tabiki.. dönecek diye düşünüyorum hatta o kadar döneceğine eminimki ayrılığı kabullenemedim normal hayata konsantre olamadım dönmeme ihtimalini düşünmüyorum umarım bu tavrım bana ilerde zarar vermez.
tıpkı senin gibi 1 yıl sonra biri var derse daha büyük yıkı yaşayabilirim.. ama tatlım hayatta herşeyin hayırlısı hiç bi zaman yeniden başlamak için geç değil! yeniden sev sevil çevrendekilerin farkına var daha çok sosyalleş! şu hayata bi kere geliyoruz böyle saçma şeylere üzülmemiz bile saçma aslında :)

3 ay evlilik kararı için çok kısa bir zaman aslında. ben o detayı atlamışım. belki de haklıdır, bir anda bocalamıştır. senden zaman da istemiş.gayet de saygıyla veda edilmiş. sanırım senin durumunu zaman gösterecek. eğer gerçekten seninle bu yolda yürümek istediğine emin olursa sana dönecek. hiçbir kaybın yok şuanda. sadece zaman. ama sakın bu sürede sen arama. bayramda da aramanı önermiyorum. muhtemelen o bayram bahanesiyle seni bir arayacaktır..

sorun flört döneminin olmaması değil nacizane görüşüm. 3 defa görüştükten sonra evlenen ve çok mutlu olan o kadar çok arkadaşım var ki. benim eşim de, 2-3 görüşmeden sonra evlenmek istemişti. kaldı ki benim ne flört ne de evlenme gibi bir niyetim yoktu.

dolayısıyla, vazgeçmesi flörtsüzlükten değil, gerçekten vazgeçmek istemesindendir. yaşınız henüz genç, zamanla herşey unutulur emin olun. ya evlendikten sonra bıraksaydı sizi veya nikah masasında gitseydi? iyiki yolun başından dönmüşsünüz. olanların üzerine bir sünger çekin. yeni uğraşlar ve arkadaşlar sizi kolay toparlayacaktır. dua edin kendiniz için bol bol. Allah sizi de iyilerle karşılaştırsın.

bence oğlanın ailesi baskı yapmış olabilir olmaz falan diye . Biliyorsunuz bu durumlarda ailenin rızası çok önemli . demişlerdir yapamzsınız olmaz kavga gürültü v.s v.s gbi...

gene de allahım hayırlısını versin hakkınızda

uzakta oldugu için olmamıştır bence ha dediginiz zaman yan yaa olamadınız ondan olu büyük bir ihtimal

siz istanbula geldiginizde başlama olasılıgınız baya yüksek bence üzülmeyın derim

HEP EN GÜZEL ŞEYLER SİZ ONU UNTTUGUNUZDA YADA VAZGEÇTİGİNİZDE OLUR

bayramda ararım demişti zaten ama bilmiyorum arayıp aramayacağını.. işin aslı beni cepte bilmesinden rahatsızım. ben karakter olarak çok ılımlı bi insanım zaten. herkesi sahiplenir severim sorun çıkarmam. benim bu tavrıma alışamadığını söylemişti. başka kızlar onu hep üzmüş benim karakterimi sindirememiş zamanda vermemişim ona.. istanbula gideceğim doğum günümde o zaman onu arasam mı? faceden filan silmedik yer bildiirmi mi yapsam? gitsem hiç görmesem mi? her zman yaptığım gibi tavrımı net bi şekilde ortaya mı koysam? hiç bilmiyorum

sorunda bu. vazgeçmiş gibi yapınca değil, gerçekten vazgeçtiğimde gelirse.. yoruldum güzelim ya kendi karakterimden yorgunum. yani ne kadar gizemli ne kadar ulaşılmaz olursa o kadar kıymetli oluyorsun bunu adım gibi biliyorum ama sırf bu yüzden ömür boyu oyun oynayamam ki.. benim kartlarım hep açık, hiç küsmem, benim derdim şu senin ki ne gel halledelim derim. ilk bu kavgalar yaşandıgında dedim ki arama beni bi hafta filan kafa dinleyelim, olmaz dedi kabul edemem soğukluk girer filan bi telaş yaptı akşama zor dayandım ısrarlı aramalarına barıştım. çok geçmedi sonra o dedi ara verelim diye.. . o gün söylediğim gibi konuşmasaydım bi hafta nasıl ulaşılmaz bi kız olacaktım. hayır ama ben oyun oynayamam onunla of.

Kızlar çok çabuk pes ediyolar erkeklerde böyle havaya giriyor. Sanki biz onlara muhtacız gibi ama öyle bişey yok.

Bence hiçbir türlü kimseyi takmaya değmiyor.

Kızlar çok çabuk pes ediyolar erkeklerde böyle havaya giriyor. Sanki biz onlara muhtacız gibi ama öyle bişey yok.

bi de görücü usulü tanıştık kendisi,ailesi öyle deli gibi bağlıydılar ki bana nasıl sahiplenmişlerdi gelin gelin diye! benim ailem izin vermedi evliliğe diye 3 ay uğraştılar.tam razı ettim beyefendi çıktı hazır değilim senin gibi bağlanamadım senin gibi gözüm kararmadı dedi. dönerim yarın bi gün belki kabul etmezsin çok geç dersin ama kısmetimsen alnımda yazıyosan zaten olur dedi beni bekle diyemem dedi defolup gitti. annesiyle telde vedalaştık beni aramıştı son durum ne emre söylemiyor diye bitti dedim kadının sesi gitti ağlıyodu.
ah etmiyorumda kafamıda tırmalıyor lan beyinsiz evliliğe hazır değilsen ne görücü usulü tanışıyosun bin km uzaktaki kızla ne 4-5 ay görüşüyosun hiç mi Allahtan korkmuyosun !

Bence sen kurtulduğuna sevin ya evlenseydiniz çoçuğunuz olduktan sonra gidip başklarıyla birlikte olabilirdi. Yani aldatabilirdi onu yapan insan onuda yapar. O kader falan demiş ama allah görmüşte seni yolundan çevirmiş hayırlı olmadığını anlayıp kimler çıkar karşına merak etme ne kadar onun gibi allah korkusu olmayanlar varsa iyi olanlarda var. Umarım hayırlısı olur senin için :) üzülme kimse kimseye muhtaç değil ailen yanında arkadaşların yanındaysa gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…