biri bana dönmeyeceğini söylesin yoksa yıllarca bekleyebilirim!

Gzntp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
227
22
318
Gaziantep
konuya nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama anlatıp içimi rahatlatmam lazım kızlar!
bundan 6 ay önce evime aslında evlenmeyi filan düşünmediğim halde yine bi sürü teyze toplanmıştı. ilk annesini tanıdım yani. allah var sevdimde kadıncağızı. yanında 2 teyzesi vardı onlarıda sevdim. onlarda beni sevdi hatta baya. kızım dedi oğlum gelsin yarın senle tanışsın mı, peki dedim. 1400 kilometre uzaktan çıktı geldi aynı haftanın sonu. dedim nası bi ana kuzusu geliyo acaba. kör mü topal mı allahın istanbulunda kız mı yok bi anne sözüyle atlayıp gelicek filan.
nitekim geldi. öyle bi elektrik ki yıllardır tanıyormuşuz gibi. saatlerce oturduk. akşama ailesi yemeğe davet etti teyzeleri teyzenin eşleri kuzenleri filan herkes varmış. yok dedim, ikna etti. nasıl utanmıştım o gün daha tanıştıgım gün ailesinin önüne çıktım. ordan çıktık benim arkadşlarımla buluştuk. gece yarısına kadar beraberdik. öbür günde sabahtan çıktı geldi yine tüm gün beraberdik. gece eve bırakırken ben bişeyler için ona teşekkür ediyordum ki öptü beni. bende çekilmedim yani işin aslı öyle bi huzur güven duydum ki ailene ve ona karşı gerçi hala öyle allah iyilerle karşılaştırsın. sonraki günlerimizde hep güzel geçti. sürekli yanıma gitti geldi.benim ailem hep problemliydi ona yansıtmamaya çalışsamda istenmediğini anladı. ilk önceleri çabaladı elif dedi mücadele edelim (2 aydır görüşüyorduk henüz) dedim ki bak bu iş görücü usulü hiç yorma kendini kızmam sana olmaz dedi mücadele edicez.o güçle öyle karşı koydum ki aileme( hoş yine olsa yine yaparım ailem saçmalıyordu çünkü ev alsınlar üzerine yapsınlar filan diolardı) ben gittim defalarca kaçak yanıma o geldi, hiç yapmadıgım şeylerdi bunlar hatta yanında uyudum nasıl bi görücü usulüyse artık:) bi tarih koyduk 15 haziran gelicez dedi ailecek istemeye. ama ailene söyleme planlar sarkar filan dedi tamam dedim. ailem sıkıştırınca yine, 15 haziranda gelecekler dedim tamam dediler ilkkez beni zorlamadan. bir ay önceden söyledim yani herşeyi. günler hızlıca geçti. gelmelerine 10 gün kala bu işi erteleyelim mi hazır hissetmiyorum seni kaybetmekte istemiyorum herşey hızlı oldu ilk günden beri ailenle uğraştık birbirimize vakit ayıramadık dedi.
asla dedim bitsin o zaman bu iş. görücü usulü tanıştıysak madem gayet geleceksiniz artk bunun ertelemesi yok kibarlaşmanında alemi yok bitsin diyosan bitsin. elifim dedi ,deme öyle konuşcaz halletcez tamam ertelemeyelim hayır dedim artık benim zorumla geleceksen hiç gelme. baya yokuşa sürdüm baya yordum yani. günler geçtikçe soğudugunu öyle hissettim ki. nasıl diller dökerdi saatlerce.
bi gün niye ayrılmıyosun benden dedim bilmiyorum beni sıkıştırma dedi peki dedim ben ayrılayım. ara verelim dedi bakalım özelyecekmiyiz birbirimizi. o kadar yorulmuştuk ki konuşamıyorduk bile. ama aramızda hiç kavga filan olmamıştı işin aslı.
15 gün verdiğimiz o süre içinde öyle kalbim sıkıştı öyle özledim öyle merak ettim ki anlatamam. sürenin sonunda bana aylardır ilk kez başını yastıga rahat koyduğnu huzurlu uyudugunu evliliğe hazır olmadığını benim kadar gözünün kararmadığın söyledi.
peki dedim allah iyilerle karşılastırsın ben bu defteri sonsuza kadar kapatmıyorum beni beklede diyemem ama asla elife dönmemde diyemem. kısmetimsen ne yapsak barışırız değişsekte iyi hatırla beni dedi. ben 27 yaşındayım sen 23 böyle görücü usulü tanışıp 3 ay sonra evlenmemizi gerektirecek yaşlarda değiliz dedi. faceden silme numaranı değşitirme bence ama ben böyle iyi değilim dersen onada saygı duyarım dedi. ağladım. sarıldım.
o da sarıldı. ama nasıl sımsıkı sarıldı. ağladım ama hep hayırlısı olsun dedim hep hayırlısını istedik biz dedim. saçlarımı okşadı. yol boyunca eli omzumdaydı. iskeleye geldik sarıldı kendine iyi bak tamam mı dedi öptüm bende boynundan. sende iyi bak dedim. 1.5 ay oldu 45 gün hala kafam basmıyo ayrılmadık gibi geliyor, dönecek gibi..

iyi ve saygılı bir şekilde ayrılmışsınız bunu anlamak istemiyorsun bence

Benim anlamadığım tamam bi karar vermişsiniz, flört dönemindesiniz. Birbirinizi tanımaya çalışıyosunuz. Baştan beri arada aileler var. O da tamam. Tabi arada aileler olduğu için baskı da hissetmiş olabilirsiniz. Ama 3 ay da evlilik için çok erken be arkadaşım. Yani evlenmek için en azından çok uzun olmasa da bir flört dönemi yaşamalısınız. Çocuk haklı yani, Baştan beri işin içinde aileler olduğu için siz birbirinize pek vakit ayıramamışsınız.
Ve o çocuğun da seni sevdiğine(belki hala) eminim.
Fakat işler o kadar aceleye gelmiş ki korkutmuşsunuz

içim bi tuhaf oldu okurken..çok tanıdık herşey..hiç anlamadım halende anlamıyorum zaten neden ayrılır ki insanlar!!??neyi bırakma sevdasıdır bu??daha iyisi mi gelecek beklentisi acaba??hele bu erkekler!!aman tanrım ne kadar da korkak bi cvp ''evliliğe hazır değilim!'' hep mrk etmişimdir neye hazırsınız siz acaba?!
canım benim aranızda neler oluyor neler bitiyor bilmiyorum ama:
bi yerde noktalamamış,açık kapı bırakmış ''nonu değişme,face den silme...''
ya daha iyisini arayacak bulamazsa sana gelecek (kesinlikle yanlış anlama,bizzat bunu yaşadım)
yada seviyor kafası karışık,senden uzak durunca rahat edeceğine inanmış (ki edemezse dönecek)
benim aklıma gelenler bunlar.hayırlısı olur inşallah ikiniz içinde

en çok sen yokken başımı rahat yastıga koydum kısmına içerledim. ama haksızda değil.
defalarca söyledim bu ilişkiden sonra ' keşke şunları yapmasaydım dediğim şeylerden kitap yazabilirim diye'

gel dedim aileler ayrıldı bilsin biz devam edelim.. kıramadı hiç, kırmamak için söylemedi galiba. ne tamam dedi ne yok.

dedim ki bana elif herşey güzeldi soğudum ama ağır geldi bana de çıkayım gideyim hayatından öyle bişeyde diyemem dedi. niye bana bişeyler söyletmeye çalışıyorsun hala baskı yapıyorsun dedi. netlik istiyorum dedim. ben sana affedilemeyecek bir suç işlemedim sende bana işlemedin. yarın belki döner gelirim eşekler gibi pişmanım derim sende artık çok geç dersin. kadınlar böyle dedi. talep çok sen unutursun bile dedi.

insanlar böyle öpe koklaya ayrılır mı ki?

canım benim bence biraz zamana bırak,çook fazla düşünme,öyle olur mu böyle yapar mı deme kendince haklısın ama kendine zarar verirsin,gerçekten biraz oluruna bırak olayı.

Ayrılır.. Biz de öpe koklaya, sarılarak ağlayarak ayrıldık. İlerde seni üzücem biliyorum dedi ve ayrıldı benden. Geri de dönmedi. Ama iyi ki de dönmedi...

Bence biraz zamana bırakmalısın her şey çok çabuk gelişmiş ve gözü korkmuş sanırım. Sensiz yapamayacağını anlarsa döner zaten canım sabret..

sevgili olmadan evlenmek çok saçma geliyor bana . nebilyiim her dönem yaşanmalı bence .. 3 ay da çok kısa bir süre gerçekten 1 seneden az olmamalı tanıma süresi çünkü 1 sene sonra kişiler birbirine daha çok alışıyo 1 sene sonra pekişiyo çoğu şey . 1 sene sonra ben tamamen ona aitim ya da ona ait olmalıyım gibi sözler kurabiliyo kişi .. Nebilyim 1 sene sonra tam tanıyosun nerde neyi neden yaptığını iyi kestirebiliyosun vs.. yani daha flört döneminizin sürmesi gerekirmiş ki o gitmiş .. Bu kadar çabuk evlenme fikri uzaktan olur gibi gelse de demekki olayın içine girdiği zaman onun için kolay değilmiş .. Bence aramamaya sormamaya devam et onu ya da tam tersi ara ve içini dök ben seni seviyorum hemen evlenmemize gerek yok zaten 3 aylık bir sürede bu görücü usulünü geçti birlikte zaman geçirmek seninle birşeyler paylaşmak istiyorum lütfen daha fazla ayrı kalmayalım de seçim senin ..

tüm bunları söyledim ama aklım başıma gelmeden önce onu o kadar yormuştum ki cesaret edemedi veya gerçekten artık istemiyordu bilemiyorum. soğudugunu korktugunu öyle net hissediyordum ki. herhalde sadece zaman lazım. ama beni yoran kısımda bu. bana bişey söyle yolumu çizeyim diyince 'hemen birini mi bulacaksın? dedi. beni bekle de diyemem ama ben kalkıp hemen birini bulmam dedi. zaten ben evliliğe hazır değilmişim senin gibi gözüm kararmadı filan dedi. görücü usulü bana da ona da ters ,zaten o yüzden yapamadık formata uyum sağlayamadık biz arkdaş ortamında tanışsak böyle olmazdı dedi.. bittiğini nasıl kabulleneceğim bu kadar açık kapı varken ? ben böyle olgun bi ayrılık hiç yaşamadım anlayamıyorum şimdi.

ayrıldık bitti diye kabullendin mi yani hemen? annesiyle bile ayrılırken öyle üzüldüm ki ağlamamak için ıkındım resmen o da öyle. bütün bi ailesinden ayrıldım bi tek ondan değil malum.
ne kadar oldu canım biteli?

Ben de çok ağladım. Ayrılırken ağladık sarıldık neyse beni evime bıraktı ve gitti. Aradan bir hafta geçti bir arkadaşımın zorlamasıyla mesaj attım seni özledim diye. Bana kalsa hiç atmazdım arkadaşım gaza getirdi. Bu da biz ayrıldık artık kabullen diye mesaj attı. Sonra bir kaç mesaj daha attık ve bitti. O günden beri ne o aradı ne ben. O hiçbir şekilde iletişime geçmedi benimle. Aylar geçti ben unuttum artık ama intikam almak istiyordum ve face ini patlattım Sevgilisi olmuş onu öğrendim. Başta içim bi tuhaf oldu ama sonra geçti gitti. Beni ilerde üzeceğini söylemişti ayrılırken ve üzecekti haklıydı. Bitmesi en doğrusuydu. Bir de şimdi Allahın gücüne gitmesin ama ne çirkinmiş ben bunu nasıl sevmişim diyorum Hayırlısı buymuş bizim için ve iyi ki bitmiş.. Ayrılalı 1 yıl oldu canım..

Benzerini yaşadım. Şu an birlikteyiz 6 aylık bir ayrılıktan sonra.. Ve bu sefer deli gibi titriyor üzerime.. Gözümün içine bakıyor. Daha önce çok soğuktu şevksizdi ben de içine sinmiyorsam bitirelim dedim. Ara verelim kafam karişik ne olur beni de anla demişti. Ben öyle ara falan veremem dedim direk bitirdim. Bıçak gibi kestim. Hatta gidip başkasıyla sevgili oldum.. onla da ayrıldım falan filan.. Velhasıl kısmetinde varsa nasıl olsa kavuşursunuz.. Ben ihtimal dahi vermezdim.. ama ben olmaz dediysem de dilim bağlandı sanki..Hatta tekrar deneyelim mi bile demedik.. Aradı.. seni görmek istiyorum dedi.. Trenden iner inmez boynuna atladım.. o da alnımdan öptü elimi tuttu.. eşşek sıpası sana çoook kızgınım ama kıyamıyorum yoksa dayaklıksın sen dedi. Çok özlemişim be onun adamliğini.. Değerini anladım.. O da benim tabi.. İyi ki araya o ayrılık ve diğer sevgilim girmiş diyorum. Belli olmaz belki daha hayırlı bi insan var kısmetinde.. veya kavuşursunuz ve her şey çok net olur. bu adamın mesela soru işaretleri vardı benle ilgili, şu an çok net.. Önceden canım'dan ve bebeğim'den başka güzel söz çıkmazdi şimdi ohooo öyle bi şimartiyor ki kara gözlüm selvi boylum kurban olduğum daha neler neler.. Önceden günde 2 defa arardı ve en fazla 5 dk konusurduk şimdi günde 4-5 kez arıyor o yoğunlukta ve en az yarım saat konuşuyoruz. İşte insanoğlu bişeyin değerini anlaması için kaybetmesi lazım.. O yüzden sen tamamen kes aradaki bağı. Seni tamamen kaybettiğini anlasın. Her yerden sil. Ve mutlu görün. Sadece görünme ol. Yoluna devam et.. Pişman olursa bi şans daha verirsin.. o da yolunu çizerse keyfi bilir.. Bi o mu var dünyada ?

üzülerek yazdıklarınıza dayanarak söylüyorum ki.maalesef ayrılmışsınız!..

27 yaşında çocuk değil ki? ne istediğini bilmeli?
seven insan merak eder,özler,ayrı duramaz,sesini duymadan yapamaz yaşayamaz,başını asla yastığa rahat koyamaz... sen sürekli onu düşünür özlerken,o gününü gün ediyordur.belkide başkalarıyla tanıştı,hatta öpmüşte olabilir..sizede çok hızlı davrandı.çünkü bir insanı 2.gün öpmekte akıl karı değil!..

ilk zamanki bir heyecanla size aşık olmuş evlilikte acele etmiş ve sonrasındada sıkılmış,soğumuş ve kalbinizi kırmadan bitirmiş bu işi..
gerçekten dönse kabul edermisiniz? bence önünüze bakın hayatınıza devam edin..ne istediğini bilmeyen sıkılgan adamdan hayır gelmez..evlilik bir ömür sürer o zaman ne yapacak beyfendi?

ayrı şehirlerdeydik biz, bayramda arkdaşımın düğünü var oraya gelince ararım veya sen istanbula gelince ara tamamen koparmayalım bağları filan dedi o kadar insaniydi kabullenmekte zorlanıyorum. sırf kabulleneyim ayrılığı o yüzünün soğukluğunu göreyim diye kalktım istanbula gittim. yüzü soğuk filan değildi yine kabullenemedim. yapabileceğim herşeyide yaptım. asıl sorun şu ki bu ilişkiyi benim tavırlarım bitirdi öyle büyük dersler aldım ki.. düzelteceğimi söyledim, aileleri aradan çıkartacağımı, hatta evliliği filan rafa kaldıralım boşver dedim olmadı.. tanıştıgımız gün demişti ben kolay kolay vazgeçmem kimseden ama baskıya gelince sıkışmış gibi hissediyorum diye. seni kaybetmek istemiyorum ama zaman ver dedikçe çık git hayatımdan dedim. herşeyin hayırlısıı

en çok eşşek sıpası demesini özlüyorum :) öyle sık öyle çok konuşurduk ki arkadşlarım bıkardı, sadece zaman istedi veremem dedim kestirip atma hemen dedi 4 ayda sevemediysen sana 4 ay daha vermenin alemi yok dedim. seviyorum ama bu evlilik işi daha fazla zamana ihtiyacımız var dedi gerek yok bu görücü usulü bitiyosa bitsin dedim. bıktırdım. sonra sen haklısın öyle olsun desemde bitti. içimde hep geri gelecek gibi bir his var aksini düşünemiyorum. işin kötüsü hislerimde beni hiç yanıltmaz arkdaşlarım bile arar ne hissediyosun onu yapayım der yıllarca beklemem hissediyorum diye heralde değil mi
tayinimin istanbula çıkması olasılığı var defalarca bana haber ver nereye çıktığını dedi. bu nasıl ayrılık? hakkariye çıksa neee istanbula çıksa nee? sanane yani niye merak ediyosun hayatımı.
faceden filan silme diye tembihledi. zaten silemem sinirlenmem lazım silebilmem için whatsappımı sildim ama zırt pırt uyanmışmı bakmışmı diye bakıyordum hayatımı whatsapp üzerine kurmuştum eminim merak ediyordur günlerdir niye girmediğimi.
zaten 1400 km öteden mutlu olabildiğimi anca faceden görür..

true_blood bunu onada söyledim . o da evlilik bi ömür boyu yaşımızda çok geç değil birbirimize zaman verelim dedi çok değil 2-3 ay daha dedi. heralde yaptığım çirkeflikler sonucu 'amaaan bu kız şmdiden başımın etini yiyo' diye korkup kaçmış olabilir :) sonra fikrim değişti. ne acelem vardı 5 ay 6 ay sonra olsun 1 sene sonra olsun ben bi kız olarak sen ertelemek mi istiyosun diyip dahada ileriye atmalıydım tarihi, bunun yerine olmaz bitsin o zaman demeyi tercih ettim. şimdi pişmanım. en azından düşüncelerimi söyledim ona ama. defalarca dönebilme ihtimalinden bahsetti ama beni bekle diyemem dedi.. hep ben yaptım

Sen bi avcundan tamamen kay git.. eğer seviyorsa o zaman dönüşü muhteşem olacaktır. ama muallakta kalma işte.. bi köşede durduğunu onu beklediğini bilmesin. malesef biz insanoğlu böyleyiz işte. yitirmeden anlayamıyoruz... benim erkek arkadaşım da bana tek bi kötü söz söylemedi,bi kez olsun sesini bile yükseltmedi ama gene de tamamen sildim her yerden.. canım acıyacaktı her gördüğümde.. ve kaybettiğini bende bittiğini anlaması gerekiyordu.. bi kere bile aramadım .. bi kere bile halini hatrını sağlığını sormadım.. ve o kadar gururlu bi adam ki asla tükürdüğünü yalamaz asla geri adım atmaz.. ama o bile dayanamadı artık.. hatta araya bir başkasını sokmuş olmama bile göz yumdu.. kıyamıyorum sana bende de çok hata var dedi.. şuan beni sevgisiyle ilgisiyle öyle bir sarıp sarmaladı ki.. eskisinden çok daha derin ve güzel bi ilişkimiz var.. eskiden sitem etmezdim nazlanmazdım şimdi tatlı tatlı kaprisimi yapiyorum, nazlanıyorum, bazen huysuzlanıyorum hoşuna bile gidiyor.. geçenlerde beni gece 11 e kadar aramadı.. haber de vermedi nerde olduğunu ne yaptiğini.. neler ettim adama.. "tekrara düşmek istemiyorum iyice düşün taşın.. ben hep senin için 2. 3. sırada olacaksam bileyim.. ona göre yolumuzu çizelim" diye rest çektim.. Saçmalama çocukluk yapma diyip kızdı =) Ama sakın bi köşede hala onu beklediğini bilmemeli.. yolunu çiz.. mutlu ol.. ben asla dönmem derdim.. inan ağzım dilim bağlandı.. kaderim midir kısmetim midir bilemedim.. yani olur dersin olmaz, olmaz dersin olur.. Sen dönmeyecekmiş gibi çiz yolunu.. kısmetinde varsa gelir.. birbirinizi de üzmemişsiniz bu güzel işte.. benim kötü bitmeyen birbirimizi insanca allaha emanet ettiğimiz tek ilişkim buydu.. saygısızca bitseydi birbirimizin yüzüne bakamazdık işte..

onu silmesem facemi kapatsam olmaz mı merak edince açıp bakıp kapatırım en azından ama o bana ulaşamaz. ya da tamamen vaz mı geçmeliyim böyle oyunlara gerek yok mu. ah burcu öyle anlatıyorsun ki aynısını yaşayacakmış gibi sahipleniyorum yazılarını :)

Ya kapat face hesabını ya da onu arkadaşlarından çıkar canım. sonuçta sen onu seviyorsun ve canın acıyacak orda gördükçe. neden sildin derse de aynen böyle söyle. hakkında en hayırlısı olsun canım. bazen bizim irademiz dışında şekilleniyor her şey. bazen hayat insanları birbiri için ne anlama geldiklerini anlamaları için ayırıyor. ben iyi ki o 6 ay ayrı kalmışız diyorum. çünkü benim de kafamda acabalar vardı bu adamın karakteri ile ilgili. az konuşur.. ağırdır.. ben de tam tersi çok konuşurum çok belli ederim sevgimi.. o ise daha durgun daha dingin.. daha sakin.. kıskanç değildir mesela.. çok olgun çok sabırlı çok anlayişli.. bunlar batıyordu bana ama.. ne sıkıcı adam diyordum =) sonra başkasına aşık oldum.. aşık olduğum adam tam ruh eşim diyordum.. bıcır bıcır, hareketli, kıskanç, çenesiz, romantik, tam bir aşk adamı yani.. ayaklarımı yerden kesti.. ama ne oldu ? defalarca beni aldattiğini yalanlar söylediğini öğrendim.. haliyle durup düşündüm. özeleştiri yaptım beklentilerim konusunda. önceliklerim değişti artık. güvenin, sadakatin, romantizmden daha önemli ve kıymetli olduğunu anladım. değerini anladım yani. kendi hatalarımı gözden geçirdim. ben de o durgun olduğu için durgundum önceden.. şimdi isterse karşımda esnesin gene konuşuyorum.. =) o da beni tanıdı.. beni kaybedebileceğini gördü.. ne kadar kararlı olduğumu gördü.. aşkımdan ölsem de istersem bıçak gibi kesip atabileceğimi gördü.. haliyle şuan o da benim beklentilerime daha çok çabayla yanıt vermeye çalişiyor. elbette çok kırıldık birbirimize.. ama tek kötü söz etmedik ne yüzümüze ne arkamızdan..

o kadar yapma etme hatalıyım tekrar deneyelim diye hayıflandım ki.gerçi çok uzun bi süre değil bi kaç gün. artık bıçak gibi kesmek için çok geç yani facemi kapatmamda hiç estetik değil daha da önemseyecek kendini muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…