en çok sen yokken başımı rahat yastıga koydum kısmına içerledim. ama haksızda değil.
defalarca söyledim bu ilişkiden sonra ' keşke şunları yapmasaydım dediğim şeylerden kitap yazabilirim diye'
gel dedim aileler ayrıldı bilsin biz devam edelim.. kıramadı hiç, kırmamak için söylemedi galiba. ne tamam dedi ne yok.
dedim ki bana elif herşey güzeldi soğudum ama ağır geldi bana de çıkayım gideyim hayatından öyle bişeyde diyemem dedi. niye bana bişeyler söyletmeye çalışıyorsun hala baskı yapıyorsun dedi. netlik istiyorum dedim. ben sana affedilemeyecek bir suç işlemedim sende bana işlemedin. yarın belki döner gelirim eşekler gibi pişmanım derim sende artık çok geç dersin. kadınlar böyle dedi. talep çok sen unutursun bile dedi.
insanlar böyle öpe koklaya ayrılır mı ki?
evet maalesef bazen insanla Boyle ope koklaya ayriliyo aileler herseyi cok yipratabiliyo maalesef onun icin onune bak zor oluyo ama umudunu kesince oluyo iste bende yasadim gordum yasin daha cok genc direnme hayatin Sana sunduklarini Kabul et kismet degilmis de yoluna devam et baska bisey yapamazsin maalesef
bayramda ararım demişti zaten ama bilmiyorum arayıp aramayacağını.. işin aslı beni cepte bilmesinden rahatsızım. ben karakter olarak çok ılımlı bi insanım zaten. herkesi sahiplenir severim sorun çıkarmam. benim bu tavrıma alışamadığını söylemişti. başka kızlar onu hep üzmüş benim karakterimi sindirememiş zamanda vermemişim ona.. istanbula gideceğim doğum günümde o zaman onu arasam mı? faceden filan silmedik yer bildiirmi mi yapsam? gitsem hiç görmesem mi? her zman yaptığım gibi tavrımı net bi şekilde ortaya mı koysam? hiç bilmiyorum
hiçbir şekilde arama. ne demeye arıyosun ki? ayrıca faceboktan da sil. ne münasebet niye duruyor ki hala. sanki onu bekliyorsun gibi.( bekliyosan da beklediğini bilmemeli ) sessiz kal. gözünün önünde olma. senden haber alamasın. delirsin. arasın. ararsa da çok ilgisiz konuş. sanki onsuz her şey yolunda gayet mutlusun izlenimi ver.tecrübe konuşuyor. ayy güldüm10 aylık ilişkinin her günü acı bir tecrübeydi, o yüzden fazlaca şey öğrendim
dediklerimi önemse olur mu.
Ama silme faceden dedi haberleselim dedibayrami gecireyim sonra ben bu sekilde rahat degilim sana karsida hicbir dusmanligim yok ama facemde olman gereksiz diye maj atip silsem? Veya facemi tamamen kapatsamda silmesem? Silmek iyi bir fikir gibi gelmiyor zaten iliskinin agresif baskici tarafiydim ben
olanların tek suçlusu benim meneksem:/ insanlar defalarca ailenle her yaşadığını anlatma onunla her yaşadığını anlatma diye uyardılar. kendini geri çek böyle davranma dediler. bir müsibet bin nasihattan iyiymiş gerçekten. ve bu ayrılık hayırlı biliyorum. ya barışcaz birbirimizin kıymetini daha iyi bilicez ya da karşıma daha değerli biri çıkacak ve yaptığım hataları bir daha yapmayacağım. herşeyi kabullendim de şu belki barışırız durumu sıkıntılı. keşke kavga kıyamet bitseydi ve bi daha asla başlamaz deseydim.
ha ayrıca, silme faceboktan haberleşelim demiş. ne komik. ergen zihniyeti gibi. hem düşünmek isteyen kendisi hem de ordan burdan silme diyor. herşeye o karar veriyor , sana da uygulamak mı düşüyor? duruşunu sağlamlaştır.senden haber almak isteyen insan her halikarda alır.
bugün feministliğim tuttu
hiçbir şekilde arama. ne demeye arıyosun ki? ayrıca faceboktan da sil. ne münasebet niye duruyor ki hala. sanki onu bekliyorsun gibi.( bekliyosan da beklediğini bilmemeli ) sessiz kal. gözünün önünde olma. senden haber alamasın. delirsin. arasın. ararsa da çok ilgisiz konuş. sanki onsuz her şey yolunda gayet mutlusun izlenimi ver.tecrübe konuşuyor. ayy güldüm10 aylık ilişkinin her günü acı bir tecrübeydi, o yüzden fazlaca şey öğrendim
dediklerimi önemse olur mu.
cnm kendini suclama bende baslarda kendimi cok sucladim cok aci cektirdim kendime inan bana hic kimse icin degmedigini Hayat gozumun taaa icine Kadar soktu canm nasil yandi nasil atlattim yasayan bilir... O zaman oyle davranman gerekmis oyle davranmissin bunu Boyle kabullen hem bi sebep ariyorsan umudunu kesmek icin Sana soyledigi ilk defa basimi yastiga rahat koydum kelimesi cok agir bi soz bunu zamanla acin gectikce onun degeri gozunden dusmeye basladikca daha iyi anlayacaksin seven bi Adam bu sozu kullanmaz seninle yasadiklari her ne Kadar agir olursa olsun Adam dedigin Boyle bisey soylermi??? Bence sevinmelisin bu Kadar cabuk pes Eden bi Adam seninle evlilige ne Kadar dayanirdi Ki??? Bazen maalesef erkeklerin sozlerine safca inaniyoruz iki guzel soz bizi nasil da kandirabiliyo biz kadinlar cok duygusaliz... Umarim Allah karsina kalbinin guzelligini hak edecek birisini en kisa zamanda cikarir
her yerden sildim.. şoktayım
güzeeeel.... şimdi iyiniyetli davranarak 1 ay zaman veriyorum. senden hiçbir şekilde haber alamadan geçireceği ve bol bol düşünebileceği bir koca ay. eğer bu süre içinde dönüş yapmazsa onu artık çöpe atabilirsin. çünkü bir erkek sevdiği kadının yokluğuna fazla dayanamaz.
black_swan inan bana öyle yardımcı oluyorsun ki Allah bin kere razı olsun sende :) arkdaşlarım üfleye püfleye yorum bile yapmıyor artık sen hiç tanımadığım halde derdimi kaale alıp yazıyorsun tesekkür ederim :)
şimdi yeni soru şu: faceden sildim yıllardır foto yüklemeyen adam bi kaç saat sonra hesabına muhtemel kıştan kalma yeni bi foto ekledi profil resmini değştirdi.
whatsapp ımda 'her kitap bi yolculuk' yazmıştım. whatsapp profil fotosunada kendi okudğu kitabın fotosunu çekip yüklemiş.
benim için kılını kıpırdatmaz sanıyordum hakketmediğim bir ayrılık yaşıyorum aileler yüzünden. bu söylediklerimi bi adım sayabilir miyiz? dönecek sinyal veriyor gibi..
beni utandırdınyardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. benim öyle canım yandı ki, az çok tecrübeli oldum artık:) dediğim mesajı yazıp mı sildin?yani silindiğinin farkında mı? engellemeden sildin ve de. muhtemelen resim değiştirdi çünkü senin ona bakacağını biliyor. bu çok önemli bir detay değil. şu whatsapla ilgili kısım evet direk sana gönderme yapmış. seni takip ediyorum mesajı veriyor. bunlar o kadar cılız adımlar ki, bunlara tutunma. bugüne bugün 27 yaşında ve evlenmeyi düşünen bir yetişkinden bahsediyoruz. öyle iki uyduruk resim koymayla olcak şey değil. sen sessizliğine devam et. yalnız şu watshaptan da seni görmeseydi iyiydi. hiçbir şekilde hiçbir yerden görmemek delirme etkisi yapıyor. meraktan delirme silebiliyorsan ordan da sil.
Yok tatlim msj filan atmadim pat diye sildim beni takip ettgni hep soyler zaten farkmistir sildgmi hemde o dakika eminim.whatsappimada hep bakar arkadaslarimada zaten oyle sevgisiz soguyacak sekilde bitirmedik anlam verememistor silmeme soka girmiatir o kadar silme dedi.. Onun koyndugu sinirlardan nefret ediyorum artik benim kendi sinirlarim var.whatsapp icin yapabilcek bisi yok kardesinin annesinin bile telinden bakar bakmak isterse.. Su saatten sonra yapilacak bise kalmadi galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?