- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Ruya cım maşallah Nasıl verdin o kadar kiloyu. Tebrik ederim canım
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah canım
Canım düğün takılarımla bir arsa almıştık ben hamileyken daha sonra babam sağken bir evimiz vardı onu sattı o paranın üzerine birikimlerimizi ekledik ve arsaya 3 katlı bir ev yapmaya başladık canım Şu an o inşaatı tamamlamaya çalışıyoruz..
rica etsem eminönünde nerden aldın , benimde koltuklarım deri ve soyuldu boyansa fena olmaz yaniDün ögleden sonra tatilden dönen arkadaşla yemege gittik.
oradan dondurma yemeye derken saat 22:00 'ydi eve döndügümde.
gayet güzel vakit geçti.
bugün deri koltuklarımı boyayacagım . 2 senelik kendisi. Yıpranmasın , daha canlı dursun diye yapacagım. Boyaları eminönünden aldım (deri boyası)
eminönünde gezerken buldum.özellikle aramamıştım.rica etsem eminönünde nerden aldın , benimde koltuklarım deri ve soyuldu boyansa fena olmaz yani
güzel tarif etme şekli :) sırtımı verip bılurum herhalde :) teşekkureminönünde gezerken buldum.özellikle aramamıştım.
Mısır çarşısına sırtını ver
Sola dogru 150 m kadar yürü
tekrar sola dön ve ara sokaklardaki esnafa sor. Deri boyası nerden bulabilirim dersen tarif ederler. Küçük boyalar satan bi dükkandı.
1 beyaz , 1 siyah boyaya 15 tl verdim. Çok ucuzdu
Ruya hayırlı uğurlu olsun. Kilo hakkında da sana bu lafları eden insanlarada pes diyorum. Kendileri 36 beden galiba
kış hazırlıkların bereketli olsun M maviduvar1
Ruya kilo konusundaki edepsizliklere en güzel cevabı kiloları vererek vermişsin ,bazı insancıkların terbiyesizlerini hadsizliklerini aklım almıyor
Merhaba kızlar
Ruyacım boşver. Kim ne desin duyma. Seni ayakta alkışlıyorum. 4-5 senedir 4 kilo vermem işyerim ama yapamadım.
Bugün oğlana 1 gr altın aldım. Borçları ödedik. 1500 TL kaldı ama onu da tatile çıkacağımı için el harçlığı yapacağız. Gerçi yurtdışına çıkacağız. Euro harcarız ama olsun.
Kenarda 1000 TL var. Onu da kurban parası yaparız.
Bu ay çok para harcadık. Çok kıyafet aldık. Biz hep öyle yapıyoruz. Aylarca sabrediyoru sonda ipinden boşanmış danalar gibi alıyoruz.
En son ocak ayında çok almıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?