BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın
ismail küçükkaya başlamış bugün haber sunmaya :) hemen ekran karşìsına kitlendim
ekran karşısında spor yapıcam .
tatil bugün buralar.
Çocuklarla parka gidebilirim.
evden bişeyler götürürüm.
maksat çocuklar eglensin

Kızlar günaydın

Dün eşimle dışarıya çıktık.. Ahmetbey de köfte yedik.. 42 lira Dupnisa mağarasına gittik giriş kişi başı 6 tl İçerisi gerçekten farklı ve güzeldi 300 merdiven varmış çık çık bitmedi İnmesi de bi başka oldu ordan çıkışta kızıma marakas aldım 2 tane 10 tl ve magnet aldık 3 tl de orda Sonra iğneadaya gittik ordan da magnet aldım 3 tl de orda verdim onun haricinde bir harcama yapmadan döndük geriye çok güzel bir gündü Longoz ormanları harikaydı özellikle havası miss miss gitmek isteyen olursa kesinlikle bu doğa harikasını görmenizi tavsiye ederim Ama İğneada merkezini pek beğenmedik yeşilliği ve longoz ormanları hariç

Ruya cım maşallah Nasıl verdin o kadar kiloyu. Tebrik ederim canım
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah canım

Amin inşallah canım kolaylıkla öderiz inşallahh
Kilolara gelince çok fazla bişey yapmadım açıkçası ama protein ağırlıklı az tuzlu ve az yağlı besleniyorum ve aburcuburu ve tatlıyı tamamen kestim.. Sadece pazar günleri ödül öğünleri yapıyorum o kadar Kısa sürede aldığım için kolaylıkla gitti ama şu an gram gram gidiyor... Spor yapabilsem çok daha kolay gidecektir eminim ki ama durmak yok kesinlikleee
Biraz da söylenen laflar ağırıma gittiği çok gücendiğim için inatlaşmış olabilirim tabi
Kilo alınca insanlar çok acımasız eleştiriler yapabiliyorlar
Bir tanıdık kv deme ne yedirdiniz koyun mu yedi dedi ki o zaman 8 aylık hamileydim..
Daha sonra bir akraba arabaya binerken "dikkat et çökmesin" gibi geri zekalı bir espiri yaptı
Hatta kvdem "sen zayıflayana kadar ayılar ağaca çıkar " dedi ki ben evlendiğimde 38 bedendim

Günaydın
Varyemez Allah kabul etsin canım
Ruya kışlık hazırlık çok rahat ettiriyor insanı. Eğer özel degilse 30 bin krediyi neden çektiniz ?
Canım düğün takılarımla bir arsa almıştık ben hamileyken daha sonra babam sağken bir evimiz vardı onu sattı o paranın üzerine birikimlerimizi ekledik ve arsaya 3 katlı bir ev yapmaya başladık canım Şu an o inşaatı tamamlamaya çalışıyoruz..

Bu arada Allah kabul etsin inşallahh Varyemez

rica etsem eminönünde nerden aldın , benimde koltuklarım deri ve soyuldu boyansa fena olmaz yani

kış hazırlıkların bereketli olsun M maviduvar1
Ruya kilo konusundaki edepsizliklere en güzel cevabı kiloları vererek vermişsin ,bazı insancıkların terbiyesizlerini hadsizliklerini aklım almıyor

rica etsem eminönünde nerden aldın , benimde koltuklarım deri ve soyuldu boyansa fena olmaz yani
eminönünde gezerken buldum.özellikle aramamıştım.
Mısır çarşısına sırtını ver
Sola dogru 150 m kadar yürü
tekrar sola dön ve ara sokaklardaki esnafa sor. Deri boyası nerden bulabilirim dersen tarif ederler. Küçük boyalar satan bi dükkandı.
1 beyaz , 1 siyah boyaya 15 tl verdim. Çok ucuzdu

Günaydın hanımlar,
Güzel bir hafta olsun.
Hiç çalışasım yok.
Çalışmadan da para gelmiyor.
Bugün hedeflediğim miktarı yakalamam lazım

güzel tarif etme şekli :) sırtımı verip bılurum herhalde :) teşekkur

Ruya hayırlı uğurlu olsun. Kilo hakkında da sana bu lafları eden insanlarada pes diyorum. Kendileri 36 beden galiba

Yok canım nerdee kv sanırım 50 beden falan.. Eşim diyor ki " ben bildim bileli annem kilo vericem rejim yapıcam "der ama hiç ince olduğunu görmedim Diğerlerine gelince ikisi de balık etli

Bu aralar kv bırak artık şu rejimi yüzün küçüldü i çöktü suratın diyor ama mümkünatı yok bırakmıcam.. Börek mantı vs yapıyor " Rejimdeyim içinde altın olsa yemem " diyip kendime salata yapıyorum

Kızım için aldım o kiloları yatmak zorundaydım düşük riskim vardı.. Çok şükür sağlıklı ve dünya tatlısı bir kızım oldu..
Emzirirkende hiç rejim yapmadım. Artık emmiyor ve kilolar gidiyor
Onlar edepsizliğiyle kalsınlar canım ben kilolarımdan elbet kurtulucam

Merhaba kızlar
Ruyacım boşver. Kim ne desin duyma. Seni ayakta alkışlıyorum. 4-5 senedir 4 kilo vermem işyerim ama yapamadım.
Bugün oğlana 1 gr altın aldım. Borçları ödedik. 1500 TL kaldı ama onu da tatile çıkacağımı için el harçlığı yapacağız. Gerçi yurtdışına çıkacağız. Euro harcarız ama olsun.
Kenarda 1000 TL var. Onu da kurban parası yaparız.
Bu ay çok para harcadık. Çok kıyafet aldık. Biz hep öyle yapıyoruz. Aylarca sabrediyoru sonda ipinden boşanmış danalar gibi alıyoruz.
En son ocak ayında çok almıştık.

Duymuyorum zaten canım

" Elalem ne der " lafından yüksek duvar mı var ???

Eğer dediklerini duyarsam zaten sürekli yerimde sayarım

Bugün pazara gittim.
Çok fazla birşeye ihtiyacım yoktu fakat yine de gittim. Eşim 40 tl verdi ben 12.5 tl sini harcadım
Yarım kilo yeşil fasulye 2 tl
1 bağ maydanoz 1 tl
1.5 kilo kırmızı biber 2.5 tl
2 kilo domates 4 tl
1 kilo salatalık 1.5 tl
1 kilo kabak 1.5 tl

Evde incir şeftali kavun patlıcan dolmalık biber yeşil biber acur soğan patates vs vardı
Pazara gitmesem olacaktı fakat eşim pazara gidip gitmediğimi sorarsa gittim diyebilmek için gittim.
Bugün önceden verdiği paralardan 20 tl yi zulabanka attım.
Pazardan arta kalan 27.5tl var duruma göre ilerleyen günlerde yeniden para alırsam zulabanka bir miktar daha gönderirim.

Merhaba kızlar:) ben tatilin son derece keyfini cikariyorum. Son 15gün:)
Buraya yazamadigim için gidiyor paraciklar:)
Tatildeyiz simdi 1000lira ayırdım insallah asmayiz.

Galiba 3ay ücretsiz izin alacam. Çok daha fazla dikkat etmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…