Allah razı olsun canım
Sarımsak dondurucuya atılıyor mu? Kokmuyor mu, ya da kullanırken kokusu gidiyor mu?3 büyük baş sarımsak vardı, hepsini soyup , poşete koyup dondurucuya attım.
ziyan olmasın
Atılıyo çok da kullanışlı oluyo gayet normal oluyo çok uzun zaman kalırsa keskin bi kokusu oluyo ama tadı hep aynı :)Sarımsak dondurucuya atılıyor mu? Kokmuyor mu, ya da kullanırken kokusu gidiyor mu?
İşe yarıyorsa ben de yapayım :)
Teşekkür ederim ben de deneyeyim çok severim buzluğa bişeyler atmayıAtılıyo çok da kullanışlı oluyo gayet normal oluyo çok uzun zaman kalırsa keskin bi kokusu oluyo ama tadı hep aynı :)
bu fikir de çok güzlmiş ben de salatalık rendeleyip atanları duydum cacık için :) benim buzluk bana yetmiyo ama ben de çok severim kolayıma gider sonra buzluktan kullanması :)Teşekkür ederim ben de deneyeyim çok severim buzluğa bişeyler atmayı
Bir tüm limonu kabuğuyla rendeler bir de nane maydonoz dereotu doğrar buzluğa atarım salataya katmak için.
Hoşgeldin mihaBu ay birikimime dokunmayacağım demiştim. Aslında fiili olarak dokunmadım da, ama kart borcu planladığımdan 300 tl fazla geldi, borç da birikim hesabından ödeniyorbir de önümüz kurban, 1000 tl de ona ayırmam lazım offf şu ara param çok bereketsiz
Ojbulduk pray, hayatımda hiç birikim yapmadım hep yedim o parayıHoşgeldin miha
Üzülme paran bereketsiz falan değil.
Sadece hesabımızı doğru yapamıyoruz.
Seninle bdvde pek aynı fikirde değiliz.
Ama burda süfeeer birikim yapabiliriz.
Ne iş yapıyorsun? Ortalama bir rakam belirleyip öyle harcama yapabilirsin. Bu ay 10 gram altın aldım ve daha yarısındayızOjbulduk pray, hayatımda hiç birikim yapmadım hep yedim o parayı
Şimdi eşya falan alacağım o yüzden biriktiriyorum, geçen ay cozuttum harcama yaparken bu ay hesabımı bilmem lazım.
Arkadaşım telefonuna bi uygulama yüklemiş ne alırsa kuruş kuruş yazıyor ama başım götürmedi pek benim. En iyisi bu ay hiçbişey almamak
Ben bugün klimanın karşısında ööylee yatıyorum.
Hiç çalışmadım.
Bu yüzden bugün hiç kazanmadım.
Şu an için 2 litrelik kolayı bitirdim. 2.75 tl mi ne zarardayım
Allam nolur ülser olmayayım inş
Amin.
Aslında mühendisim ama mesleğimi pek yapmadım kamudayım şu an. Aylık 2500 tl biriktirmeye çalışıyorum ve ayın başında bunu yapıyorum yoksa uçuyor. Sabit giderleri ödeyip kendime de 500 tl ayırıyorum ama her ne hikmetse ay sonuna yine ekside giriyorum. Birkaç aydır farklı bir kuruma geçtim maaşım biraz düştü daha alışamadım, sonra boşandım tüm düzeni bozdum haliyle, evlilik döneminden kalan bazı ödemelerim devam ediyor off bazen bağırmak istiyorumNe iş yapıyorsun? Ortalama bir rakam belirleyip öyle harcama yapabilirsin. Bu ay 10 gram altın aldım ve daha yarısındayız
hayır dolap kokmuyorSarımsak dondurucuya atılıyor mu? Kokmuyor mu, ya da kullanırken kokusu gidiyor mu?
İşe yarıyorsa ben de yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?