BİRİKİMCİ HATUNLAR

Canım pirinçleri çiğden yaparsan kırılıyor ama hazırladığın içi azıcık kavurursan o zaman sıkıntı olmuyor
teşekkür ederim. dün bir arkadaşta 2bardak pirinci yarım çay bardağı suyla kaynat mesela dedi.
aklımda olsun benimde

Günaydın
Dün çocuklarla 4 saat uzaklıktaki bi şehre gezmeye gittik.
maksat canlarímla hatıramız olsun , ilerde " annemlede şu şehre gitmiştik ne güzel
bi gündü " diye hatírlanması.
çok güzel geçti.
Kıyafet alışverişi yaptık hepimize.
okullar açılır 11 gün sonra.
hergün degişik kíyafet giyiliyor. Gardroplarını doldurmak zorundaydım.
iyi oldu.
Kırtasiye malzemelerini aldım. Herşey tamam.
ikea'da yemek yiyip , 6 tane cam kavanoz aldık.
otoyol parası, benzin ...derken ipin ucu kaçtı . Olsun . Toparlarız yine.
725 € okul harcırahı yattı.
200 € arttı. Hemen diger hesaba attım.

Çok iyi yapmışsınız canım.Bende bu ay çok açıldım.Sağlık olsun toparlarız.

Selam
biber ve dolmalık biber bulmam lazım.
canına yandığımın ülkesinde sivri biber yok. Biber bulmak için heryeri aramam gerek
Kütüphaneye gidecegiz şimdi.
ortam güzel orada.
seviyoruz ailecek

Bugün 0 tl harcadımmm
Eylül 10a kadar (hesap kesim) kıyafet ve kozmetik alışverişi orucu tutuyorum inşallah. İhtiyacım olan bir iki kozmetiği ay başında almıştım zaten.
Benzin masrafım çok fazla, lpg mi taktırsam diyorum şu aralar
Allahım parama bereket ver inşallah, amin Birikimden yemeye başladım tehlike çanları çalıyor

Tatilden döndük. 160 Euro para kaldı eşim yarın onu bozduracak. Balkon için yaptırdığımız mobilyanın parasını vereceğiz.

Merhaba hanımlar,
Ben de geldim aranıza,
Sizi görüp gaza gelmem lazım birikim konusunda.
2 haftalık bir tatilden döndüm oncesinde de yuklu giderlerim oldu ve ipin ucunu kaçırdım. Toparlamam lazim.
Toplu paramdan harcadım bir miktar. Yerine koymam lazım ve birikim yapman lazım.

Bende yıllık izindeyim ve ipin ucunu kaçırdım.İnşallah tez zamanda ipin ucunu bulur ve toparlanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…