- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Sefanız olsun canım dejarj olmak da lazımHayırlı cumalar kızlar
haftasonuna bir kaç gün daha ekleyip ufak çaplı bir tatil yaptık 5 gün1100 lira harcamışız...
Geçmiş Olsun. Umarım mühim bişey degidirGünaydın kızlar
eglencelizambak maşallah canım
Ben de spor salonuna gidiyordum. Ancak tatil dönüşü rahatsızlandım. Devam edemedim. Bayram'dan sonra başlayacağım yeniden inşallah
kredi kartı kullanmaman super olmuş :)Merhaba tatil bitti artık evdeyiz. Kredi kartından tek kurus harcamadan bitirdk bu tatili de:)
Bu ay 500lira kenara atarak para biriktirmeye basladim. Gelecek aydan itibaren kenara 1000lira koymayi planliyorum. Tabi ucretsiz izin almzsam:) rabbim bereketli eylesin
Oglumdan firsat bulamadigim icin buraya giremiyorum
bizleri okurken yaptıgın degişiklik oldu mu tasarruf veya birikim anlamında ? Olduysa yazar mısın ?Merhaba. Cokca okuyanlardandim. Artık aranizdayim insallah daha da birikimlerime katkiniz olacak. Burayi okudukca daha da hevesleniyorum herkese sağlıklı huzurlu günler dilerim...
Önce şu kart borçlarından kurtulmayı diliyorum...
Evet çok şükür uzun zamandir taksitimiz yok ama illaki harciyoduk simdi onu da kapatıyoruz şimdilik tl olarak tutayim diyorum. Tam olarak rahatlarsak altin alip kenara koyarim.kredi kartı kullanmaman super olmuş :)
Biriktirdigini Tl olarak mı tutmayı düşünüyorsun ?
Cok.şükür bi zamanlar 2binleri aşan kartimiz artik 300lerde geliyor. Belki zamanla oda kapanir insallah:)eglencelizambak önemli birşey değil çok şükür. Çok teşekkür ederim
math27 kredi kartından kurtulanı ayakta alkışlarım ben.
Geçen aydan kenara attığım (vadeli hesaba) 1000 TL var. Faiz almak istemiyorum. Pazartesi bozacağım vadeyi. Sırf orada dursun diye açmıştım. Belki kurbanda bu parayı kullanırız diye döviz ya da altın olarak da değerlendiremiyoruz Normal harçlığımız ile karışmasın diye bu parayı ne yapsam bilemedim
HoşgeldinTE="Kostebekpasta, post: 47841375, member: 693315"]Merhaba bende katılabilir miyim
Bende elimizde bulunsun diye tutuyorz. Kullanirsak asla taksit kullanmiyoruz. Aslinda mazot ordan alinca çok gidiyordu bizim. Onu da kestik iyi oldumath27 ben karttan tamamen kurtulmayı ummuyorum pek. Seyahat masraflarımızı genelde oradan harcıyoruz. Rezervasyonlarda veriyoruz. Ama aylık 1500 gibi Bi rakam olsa hiç fena olmaz. Şu anda 3500 olmuş durumda. Haftaya şehir dışına çıkıyoruz. Mazot dışında geri kalanı nakit harcamayı planlıyoruz. İnşallah evdeki hesap çarşıya uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?