BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam
gez toz hiç evde degiliz
Spora başladım, hergün 45 dk. Sporumu yapıyorum , ardından duş ve akabinde kahve .
misss gibi hissediyorum kendimi.
hesabımda 25 € kalmış hemen çekip , diger hesaba atıcam ki harcanmasın.
eksi bakiyeye düşünce hemen dikkat ediyorum :)

Hayırlı cumalar kızlar

haftasonuna bir kaç gün daha ekleyip ufak çaplı bir tatil yaptık 5 gün 1100 lira harcamışız...

Ohhhh mis gibi olmuş Ruya
Giyinme odamı yatak odamı Banyolaru temizledim. Atılacakları attım. Verilecekler ayırdım.
Öyle çok kıyafet ıvır zıvır almışım ki verdiğim paralara acıdım valla

Merhaba tatil bitti artık evdeyiz. Kredi kartından tek kurus harcamadan bitirdk bu tatili de:)
Bu ay 500lira kenara atarak para biriktirmeye basladim. Gelecek aydan itibaren kenara 1000lira koymayi planliyorum. Tabi ucretsiz izin almzsam:) rabbim bereketli eylesin
Oglumdan firsat bulamadigim icin buraya giremiyorum

TE="Kostebekpasta, post: 47841375, member: 693315"]Merhaba bende katılabilir miyim [/QUOTE]
Hoşgeldin
birikim yapar mısın yoksa yapmaya yeni mi başlayacaksın ?
varsa birirkim, tasarruf taktiklerin , anlatırsan iyi olur hepimize.
Ben ucuzken alıyorum , aldıklarımı ziyan etmemeye çalışıyorum

kredi kartı kullanmaman super olmuş :)
Biriktirdigini Tl olarak mı tutmayı düşünüyorsun ?

bizleri okurken yaptıgın degişiklik oldu mu tasarruf veya birikim anlamında ? Olduysa yazar mısın ?

eglencelizambak önemli birşey değil çok şükür. Çok teşekkür ederim
math27 kredi kartından kurtulanı ayakta alkışlarım ben.
Geçen aydan kenara attığım (vadeli hesaba) 1000 TL var. Faiz almak istemiyorum. Pazartesi bozacağım vadeyi. Sırf orada dursun diye açmıştım. Belki kurbanda bu parayı kullanırız diye döviz ya da altın olarak da değerlendiremiyoruz Normal harçlığımız ile karışmasın diye bu parayı ne yapsam bilemedim

Kızlar bugün pazara gittim.
çok şık ve ucuz kıyafetler aldım.sezon sonu aldım ki seneye giyebileyim diye.
süper oldu
Bi de yeşil sogan aldım bolca çünkü çok ucuzdu.
bolca kesip dondurucuya attım .
kışın çok işime yarayacak

kredi kartı kullanmaman super olmuş :)
Biriktirdigini Tl olarak mı tutmayı düşünüyorsun ?
Evet çok şükür uzun zamandir taksitimiz yok ama illaki harciyoduk simdi onu da kapatıyoruz şimdilik tl olarak tutayim diyorum. Tam olarak rahatlarsak altin alip kenara koyarim.

Cok.şükür bi zamanlar 2binleri aşan kartimiz artik 300lerde geliyor. Belki zamanla oda kapanir insallah:)

math27 ben karttan tamamen kurtulmayı ummuyorum pek. Seyahat masraflarımızı genelde oradan harcıyoruz. Rezervasyonlarda veriyoruz. Ama aylık 1500 gibi Bi rakam olsa hiç fena olmaz. Şu anda 3500 olmuş durumda. Haftaya şehir dışına çıkıyoruz. Mazot dışında geri kalanı nakit harcamayı planlıyoruz. İnşallah evdeki hesap çarşıya uyar.

TE="Kostebekpasta, post: 47841375, member: 693315"]Merhaba bende katılabilir miyim
Hoşgeldin
birikim yapar mısın yoksa yapmaya yeni mi başlayacaksın ?
varsa birirkim, tasarruf taktiklerin , anlatırsan iyi olur hepimize.
Ben ucuzken alıyorum , aldıklarımı ziyan etmemeye çalışıyorum[/QUOTE]
Hosbuldum cnm
Evet birikim yaparım kamuda memurum konut kredim var maaşımin 3 te 2 si oraya gidiyor kalanindanda az bisey harçlık alıp kalanını zulama atar unuturum ..ocak ayından bu tarafa 22 ceyrek ve 7 bin para biriktirdim hedefim onu 10 bine tamamlamak .. Benim en büyük birikim kaynağım mutfakta hiç bisey israf etmemek ve gereksiz ise 1 sakız bile almam

Günaydın
Tüm bozuk paraları topladım.
Kumbara yapmayı düşünüyorum.
19 € çıktı. Dolunca bankaya atarım.
Eee bugün pazar.
evde küçük keklerden yapıcam ve çocuklarla başka bi şehre gezmeye gideriz.
arabadan inerken önceden aldıgım meyve sularıyla birlikte yerler kekleri dolayısıyla cafe'de oturup bişeyler yiyelim anneeeeee demezler
Depoyu doldurucam.
6 aylık su faturasını ödeyecegim.
salonun camıda silinecek :)

Bende elimizde bulunsun diye tutuyorz. Kullanirsak asla taksit kullanmiyoruz. Aslinda mazot ordan alinca çok gidiyordu bizim. Onu da kestik iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…