BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aldım unuttum yapıyorum. Eşimle birlikte birikim yaptığımız başka hesabımız var. Doğumdan sonra işe başlamadan bana araba almamız gerekiyor. Bebeğime kayınvalidem bakacak ona götürüp getirmek için. Bunu da Allah korusun lazım olur gerek olur diye tutuyorum. Maaşla ya da ek dersle alabildikçe alıp unutmayı seçiyorum. Şimdiye dek bozdurma ihtiyacım olmadı.

Amin bu arada. Çok teşekkür ederim.

Günaydın kızlar
boza Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Dün pikniğe gittik. Giderken de pazardan patlıcan ve kırmızı biber aldım. Onları orada Ateş'te közledik. Soyduk. Dondurucuya attım.

Amin inşallah çok teşekkür ederim.

merhaba
birikim ya da tasarruf veyahut israf etmeme gibi yaptıgın şeyler var mı ve varsa nelerdir ?
Bana ve herkese ilham olması için soruyorum
Canım benim uzun zamandır birikimci hatunları takip ediyorum.Bu arada nakit hesabım var.Yani nakit para biriktiriyorum.İş bankasının iki kumbarası var.Bozuk paraları atıyorum.Dolunca götürüp hesaba aktarıyorum.Onun dışında yılda iki kez mesai alıyorum.O mesailerede hiç dokunmadan hesaba atıyorum.

süper
bereketli olsun
arada yaz yinede :) ilham oluyoruz birbirimize

Bugün kardeşime arabayı verdim yıkaması için.

1 TL harcadım

30 Ağustos vesilesi ile, vatanımız için şimdiye kadar şehit düşen herkese minnettarız, allah şehadetlerini kabul etsin. Allah bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Amin.

Çocukken babam namazlardan sonra şehitler için kunut duaları okumamızı isterdi. O gün bugündür alışkanlık haline getirdim hep okumaya çalışırım.

2arabayla gercekten çok zor bende araba almak istiyorum ama bu 2.masraf bizi zorlar mi diyoruz ama arabada sart gibi artık evde bekleyen bi minnosum var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…