gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
dondurucu cidden çok ekonomik zamanlar geçirmemi saglıyor kışın.
Altın hesabından memnunmuşsun . Al -sat yapıyor musun yoksa aldım -unuttum mantıgında mı degerlendiriyorsun ?
Bende çeşitlendirmek istiyorumda birikimlerimi.
Günaydın kızlar
boza Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Dün pikniğe gittik. Giderken de pazardan patlıcan ve kırmızı biber aldım. Onları orada Ateş'te közledik. Soyduk. Dondurucuya attım.
boza bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Canım benim uzun zamandır birikimci hatunları takip ediyorum.Bu arada nakit hesabım var.Yani nakit para biriktiriyorum.İş bankasının iki kumbarası var.Bozuk paraları atıyorum.Dolunca götürüp hesaba aktarıyorum.Onun dışında yılda iki kez mesai alıyorum.O mesailerede hiç dokunmadan hesaba atıyorum.merhaba
birikim ya da tasarruf veyahut israf etmeme gibi yaptıgın şeyler var mı ve varsa nelerdir ?
Bana ve herkese ilham olması için soruyorum
süperCanım benim uzun zamandır birikimci hatunları takip ediyorum.Bu arada nakit hesabım var.Yani nakit para biriktiriyorum.İş bankasının iki kumbarası var.Bozuk paraları atıyorum.Dolunca götürüp hesaba aktarıyorum.Onun dışında yılda iki kez mesai alıyorum.O mesailerede hiç dokunmadan hesaba atıyorum.
2arabayla gercekten çok zor bende araba almak istiyorum ama bu 2.masraf bizi zorlar mi diyoruz ama arabada sart gibi artık evde bekleyen bi minnosum var:)Günaydın kızlar
eglencelizambak iyi eğlenceler Can'ım
math27 mazotu nakit geçirmek için bizim çağ atlamamız lazım. 2 arabamız var. Haliyle mazot masrafımız bayapı oluyor
Azaltmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bakalım başarabilecek miyiz
Bizim için tek avantajı mil birikiyor. Uçak bileti alırken faydası oluyor.
Hatta baEn mil olsun diye karttan harcayıp ertesi gün o borcu ödüyorum
GünaydınGünayyydınnn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?