BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın
dün misafir vardı evimde
sonra gidip şemsiye aldım çocuklara
evde yeşil soğan ve marol var yıpranmak üzere
öğlene çiğ köfte yapmayı düşünüyorum ziyan olmasın malzemeler diye.

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu haftasonu olmasını diliyorum.
1 eylül itibariyle seminerlerimiz başladı.
Önümüzdeki hafta 5 iş günü daha seminere gideceğiz ve bitecek bayram tatiline gireceğiz. Seminerleri seviyorum gürültüsüz ortamda arkadaşlarla vakit geçiriyoruz.kahvaltılar düzenliyoruz güzel oluyor.
Bugün zulabanka 35 tl attım. Allah bereket versin.
Yaz tatili haftasonu kurslarımız geçen hafta bitti.
Önümüzdeki hafta kurs ücretleri yatırılır büyük ihtimal.
Maaş da gelecek kredi kartını öder geri kalanı birikime atarım.
Bu ay 3 kurbanlık hayvan aldım.
3 tane de okullar açılıyor değişiklik olsun tunik aldım şansıma % 70 indirim varmış.
Rabbim hepimize sağlık mutluluk huzur versin canlar.

Allah kabul etsin canım

Merhaba arkadaşlar
Geç uyandım, keyif yaptım.
dün gardrop içine takılan demirlerden aldım (kapağı tutan)
Kapak düştü resmen. Hemen mağazadan alıp taktım.
daha önce hiç tamirat yapmamıştım. Öğrenmiş oldum :)
Yarın $ alıcam birikimimi çeşitlendirmek adına.
yarının yemeginide bugün yapıcam. Yarın akşam eve gelince süper olucak

Allah kabul etsin inşallah Varyemez biz daha kurbanı ayarlayamadık. Önceki yıllarda birleşip büyük baş kestiğimiz Bi ekip vardı. Bu sene dağıldı. Belki lösev e vereceğiz belki de marketlere kestireceğiz.
eglencelizambak güle güle kullan
Eylül 15 de belki bira döviz alarak birikime başlayabiliriz. Açılmayan kumbaramda doluyor. Artık içine kağıt para girmiyor. Demir'ler kendine yol buluyor Son haddine gelene kadar dolduracağım

Bu ay alışveriş orucu tutuyordum ama bugün bozdum. İşyerinde giymek için boru paça koyu renk jean ihtiyacım vardı, şimdi almasam haftaya alacaktım, ihraç fazlası outlet mağazadan aldığım için 30 tl verdim ve fiyatına değer, geçen de 25 tl ye tommy jean, daha önce de 35 tlye diesel jean almıştım, daha fazla virgül kullanmadan bu cümleyi bitireyim

Kota fazla para vermeyi sevmiyorum o yüzden outlet alırım hep

Kurban parasını da yolladım babama. Birikimden şimdiye kadar 500 tl yedim, kaptırım inşallah bu farkı da

günaydın hanımlarr
izin bitti döndük kürkçü dükkanına
okul alışverişi yaptım kuzulara bana çok pahalıya patladı neredeyse 500 tl gitti sadece kıyafete. okullarımızda forma olmadığı için kıyafet büyük sorun. daha ayakkabı kaban ve kırtasiye ürünleri var bi okadarda onlar tutar sanırım. Neyse sağlık olsun ekim gibi birikime tekrar başlarız inşallah.

Öğleye doğru biraz gözümü açabildiğimden anca günaydın diyorum
Yaz günü üşüttüm soğuk algınlığı ilacı içtim o da feci uyku yapıyor birazdan masaya yapışacağım
Yemek söyledim dışarıdan gelmesini bekliyorum
Haydin hayırlı işler cümleten

merhaba hanımlar.
biz bu ay baya harcama yaptık. kaynım evlendi 1 hafta önce. bilezik taktık. 2.500 tl
kendime küpe aldım onun bileziği alınırken 260 tl
yol git gel parası 600 tl benzin .
yine kurban kesilecek 1200 tl civarı bu yıl
okul açılacak 2 oğlan okula gidiyor . onların masrafı . bu ay battık.

kurbanıda gecırelım ınsallah yani dolayısıyla ekimi bızde bıraz rahatlıcaz ekımde elden aldıgımız borclar ve kredı kartlarımızın buyuk bı kısmını kapatmak ekımde kyk borcumda bıtmış oluyor cook şükür

Bu yıl yine yoğun bir yıl olacağa benziyor. Rabbim sağlık huzur versin de gerisi kolay
Müdür bey beden eğitimi bilişim vs gibi dersleri sizlere dağıtayım isterseniz sizler ekders alın dışarıdan görevlendirme istemeyeyim dedi.
Benim 27 saat dersim vardı 3 saat de 8 lerin beden eğitimi dersini vermek istiyor
Bence sıkıntı yok çocuklarla önümüz kış nasılsa havalar soğuk olacağı için dışarıda etkinlik yapamadığımız günlerde teog sınavına yönelik çalışmalar yaparız.
Haftasonu 1 gün de büyük ihtimal teog hazırlık kursu olacak.
Haftaiçi okul sonunda kurs olacak mı ara sınıflara tam olarak bilmiyorum öyle olursa bu sene karıncalar ötesi bir çalışma yapmış olacağız

haftalik yemek listesi yaptim :)
pzt...haftasonu ne gelirse aklima (sarma ,dolma ,domatesli pilav , turlu ,tavuklu patates tavasi...)
sali...et , salata ,ayran
cars... cocuklar ne isterse (krep , Nutella, patates kizartmasi...)
pers...balik , salata
cuma...kahvaltilik (peynir cesitleri cok oluyo) haftanin yorgunlugu
liste bu
her hafta yaklasik olarak bunlar olucak (cocuklarin istegi dogrultusunda modifiye edicem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…