BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım çocuklar babasına da gidiyorlar mı ve o adam nafaka ödüyor mu size?

Kızlar gelirimi yazayım (sık sık değişiyor :) )
Işsizlik parası 500
Kira yardımı 390
Çocuk parası 130
ex salak ve devletten aldığım nafaka 170
eğitim aldığım için devlet 160 pirim veriyor
formasyondan 650 (sigortamda yatıyor)
...........................toplam 2.000 €

Son bi kaç aydır gelirim bu
kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyorum ömrüm boyunca
Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Extraları unutmuşum :)
Agustos...okul harcırahı çocuklar için 720
Aralık...270 noel pirimi
mart...150 tatil çeki
Bunlar her sene yatar
çocuğum seneye ortaokula başlayınca ta ki üniverste bitene kadar burs bağlanacak (geri iadesiz )

Sosyal devlet böyle bir şey işte. Ne güzel şanslısınız. Allah daim etsin inşallah.

çocuklar her haftasonu babada .ben verdim bu kararı.
cumartesi gidip pazar akşam geliyorlar.
nafakada çok az bir miktar alıyorum.
geri kalan nafaka hakkımı devlet veriyor .

Ne güzel maşallah Allah bereket versin canım

Günaydın
500 $ aldım.
Lösev'e kurban parasını gönderdim.(çocukların kanserden kurtulması için et yemeleri lazım bolca)
Yoğun bir gün beni bekler
Ay ne kadar güzel bir düşünce.
Çevremde bazı insanlar kurban kesip gerçekten ihtiyaç sahiplerine değil de kurban kesmeyen yakınlarına vermeyi tercih ediyorlar. Ben Lösev, mehmetçik vakfı gibi kurumlara bağış yapanlara hayranlık duyuyorum.
Ben de kesemeyeceğim bu sene ama o ete ihtiyacım yok o yüzden yakın çevreme de hep söyledim gerçekten ihtiyaç sahiplerini bulup onlara verin diye.
Allah kabul etsin İnşallah.

Günaydın kızlar
eglencelizambak allah bereket versin. Avrupa Avrupa demek te pek de haksız değiliz. Keşke bizim ülkemizde öyle olsa. En azından fakir olanlara sahip çıkabilse.

evet kizlar durum bu
ben yalnizca gidip calismadigimi soyledim ve tum haklarimi onlar hesaplayip ( talep bile etmeden) her ay banka hesabima yatiriyorlar
calisanlar icinde bi tek issizlik parasi yok ( onlara calistiklari icin senede bir extra para gonderiyor devlet )
geri kalan tum haklara calisanlarda sahip ( oranlar calisanlarin gelirine gore hesaplaniyor )
burada avrupa muhtesem harika felan demek icin yazmadim. buralardaki durum bu anlatmak istedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…