Şehidimiz var
teyzemin tek oğlu
vatanımız için şehit oldu.
25 yaşında
gencecik
nişanlı
hayatının baharında...
acım çok büyük
teröre , teröriste ve onlara destek verenlere lanet olsun !
ne mutlu Türküm diyene
hayirdir ?1 haftadır kredi kartı kullanmadım.
O kadar üzüntümün arasında kendimi tebrik etmek istedim
sagol canim. vatan sag olsunAh çok üzüldüm. Başınız sağ olsun.
Aynen öyle canımherkese selamlar
hep oldugu gibi bir kez daha anladimki insanin kenarda mutlaka parasi olmali
hayat bu , her an bi aksilik veya ihtiyac olabiliyor
mesela hastalik , vefat , aniden uzak bi yere gitmek icin ucak bileti ya da sana lazim olmazda ailenden birine lazim olur aniden.
kimseden istemeye gerek kalmamali.
ne olur ne olmaz birikim yapalim kizlar
Babamla tartıştıkhayirdir ?
cok iyi anliyorum seniBabamla tartıştık
Ben 4 ay önce boşandım şimdi ailemin yanındayım, hemen ayrı eve çıkmaya bizimkilerin gönlü olmadı kışa doğru dediler ok dedim, şimdi ev bakıyoruz vay efendim sen bizden kurtulmaya çalışıyorsundan başladı yoksa hala onunla görüşüyor musundan çıktı laf nerelere geldi
Yahu ben okuldu işti derken 10 sene önce evden çıkmışım hep kendi düzenimin olmasına alışmışım, evimiz çok küçük sığmıyoruz odayı geçtim doğru dürüst dolabım yok, gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor şöyle soyunup dökünüp oturamıyoruz, işe çok uzak günde min. 100 km yol yapıyorum, artık bunaldım biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var bunun aileden kaçmakla ne ilgisi var? Normalde olsa hak veriyor bana kaç yaşına geldin elbet kendi düzenin olacak diyor, arada da böyle tartışıyoruz ama dün baya bağırıp çağırdık birbirimize sonradan da kızdığım için hem üzüldüm bir taraftan da kızmaya devam ediyorum
Ben babamı dünyalardan çok seviyorum ama aksi adam herşeyi yanlış anlıyor bazen laf anlatmak imkansız oluyor. Sabah sabah yine bir sürü vaaz dinledim sonra allahtan kardeşim geldi de dikkatini ona yöneltti ben kaçtım
Ben de dolmuşum iyice ha bi sordun döküldüm herşeyi
benim azda olsa param olunca hic TL 'de tutmazdimMerhaba kızlar
Herkesin kesinlikle kenarda parası olmalı. Ama Malesef bizim hiç yok. Sadece oğlumun gram altınları var. Bu ay ödemeleri yapınca 1500 TL el harçlığı ayırdık. 400 TL kalıyor. Onunla döviz altın filan alacağım. Ne yapmak lazım bilmiyorum.
Vadeli hesaba yatırmak istemiyorum. TL olarak da tutamıyoruz. Arada harcanıp gidiyor.
Ben de tutamıyorum hiç. Bi şekilde gidiyor. En iyisi kar zarar düşünmeden döviz almak sanırım.benim azda olsa param olunca hic TL 'de tutmazdim
hemen harcaniyor
en iyisi doviz hesabi acmak bankada
Güle güle kullan canımKendime Arefe günü 2 ayakkabı aldım
Bir tanesi Adidas ayakkabı 300 küsürden 189 tl ye düşmüş
Diğerini Özdilekten aldım günlük giyebileceğim o da 179 tl den 99.90 tl ye düşmüş.
Sağolasın canımBen de tutamıyorum hiç. Bi şekilde gidiyor. En iyisi kar zarar düşünmeden döviz almak sanırım.
Güle güle kullan canım
indirimler superKendime Arefe günü 2 ayakkabı aldım
Bir tanesi Adidas ayakkabı 300 küsürden 189 tl ye düşmüş
Diğerini Özdilekten aldım günlük giyebileceğim o da 179 tl den 99.90 tl ye düşmüş.
Sağolasın canımindirimler super
mutlu gunlerde kullan
Var biraz param kenarda eşya almak için. Çok zengin değiliz tabi ama ülke şartlarına göre gelirim iyi çok şükür.cok iyi anliyorum seni
kendi evin gibisi yok
bence sen haklisin bu konuda
benim bekar kiz kardesim bile tek yasamaya basladi bu yaz
ayrica hergun 100 km yol uzak
kenarda paran var mi tasinmak icin ?
azda olsa esya almak icin ?
Teşekkür ederim papatya, zor günler tabi ama geçip gidiyor işte :)Mihail Zoscenko öncelğkle geçmiş olsun. Ev ev üstünde olmuyor gerçekten. Hele de koca evde yaşamaya alışmış birinin tek odaya sığması çok zor.
Eminin ailen de senin iyiliğini düşündükleri için öyle davranmıştır. Baban hadi ev tutalım filan dese de benim istemiyorlar mı acaba diye düşünebilirdin belki.
Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?