BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlar merhaba. Bugün evime geldim malum pazartesi mesai başlıyor. Market akış verişimi yaptım bim den alırım genelde. Beğendiğim ürünleri fazlaca. 120 lira bim e verdim. burda kafe falan çok yok. Artık dışarı hayatım bitti bir süreliğine. Arada kızlarla Fırat nehri kenarında olan kafelere oturup kahve çay içeriz. Bundan sonra evime çağırmayı düşünüyorum. Kızlar ayrıca fazladan bir harcamam olmadı. Bamya almıştım onu şimdi temizleyip buzluğa koymayı düşünüyorum. Kayınvalidem sağolsun tüm kışlık konservelerimi yapmış.şimdi kartın kutudan kumbara yapıp bozuklukları içine atacağım. Kızlar maddi zorluk yaşıyoruz ama bu halimize şükür.  bugün polyanna gibiyim

Merhaba hanımlar güzel bir haftasonu olması dileğiyle...
Dün kendime 40 tl ye kot pantolon aldım.
Çocukların okul formalarını da aldık 275 tl tuttu.
Dün akşam çerez almak için markete girdik çerez çikolata vs derken 58 tl
Eşim elektrik faturasını getirdi 151 tl
Bu ay baya harcaması oldu eşimin daha da olacak

Bu ay harcamalar tavan yaptı herkeste.
sende kuzucuklarda güle güle giyin

Arkadaşım aradı. Gel konuşuruz kafan dagılır dedi. Oturduk biraz ben anlattım o dinledi o anlattı ben dinledim. Terapi gibi oldu .giderken tatlı yaptım götürdüm.
Oradan mobilya almaya gittim.
bana yaylı yatak
Çocuga çalışma masası aldım .toplam 430 € tuttu. Eski çalışma masasınıda kardeşine verdim.
büyük kutulardan aldım. Ivır zıvırı koysun diye. Odasını çok dagıtıyorda küçük

Güle güle kullanın kızlar
eglencelizambak Varyemez
Bugün geldim evime. Annemin bahçeden domates fasülye sarımsak elma maydanoz getirdim.
Yaz başında hedefimiz eylül 15 i eksiye düşmeden getirebilmekti. Çok şükür eksiye düşmedik. Hatta ders ücretimiz yatınca Bi miktar kenara ayırabileceğiz inşallah

Bu ay harcamalar tavan yaptı herkeste.
sende kuzucuklarda güle güle giyin
Allah razı olsun canım

Güle güle kullanın canım
Candan bir arkadaş gibisi yok
Ne güzel planlar fazlasıyla tutmuş
Allah bereket versin

Merhaba birikimci hatunlar.Bende bu ay çok açıldım.Bi harcama tutkusu durduramıyorum kendimi.

Çok şükür Varyemez
Her eylülde eksi ile başlıyorduk yıllardır. Kasıma kadar ancak toparlıyorduk. Çok şükür bu yaz durum iyi. Tabi bunda hem ev kreisinin bitmesinin hem de unvan değişikliğinden dolayı benim maaşımın artmasının etkisi var.

merhaba arkadaşlar
uzun bir aradan sonra evime dönebildim nihayet
yazın çok açıldık
öncelikli hedefim eksi hesapları ve kartları kapatmak

döviz alan arkadaşlar dövizi internet bankacılığını kullanarak mı alıyorsunuz yoksa gidip dövizciden mi ?

Günaydın
dün çekilişte 15 € kazandım (mobilya magazasında)
Bu sene domatesleri tüm attım dondurucuya.
sabah 2 tane çıkardım , dograyıp menemen yaptım.tadı çok güzeldi.
Cin biber turşusu vardı. Baktım bozuluyor , süzüp attım onuda dondurucuya. Kullanmadan 5 dk önce çıkarıyorum. Çöpe gitmedi çok iyi.

ne kadarlık döviz alacaksın ?
miktar çok degilse döviz bürosundan alıyorum

Slm kızlar ben calismiyorum sadece eşimden geciniyorum oda beni harçlıksz bırakmaz sagolsun..
Fazla birikimim yok alısversi seviyorum esimle onu yapıyoruz ama bendede pek para kalmıyor harcanıyor yani...
Birikim yapmayı çok istiyorum daha bereketli olsun istiyorum hersey..
Ekmekleri kurutup komsuma veriyorum..oda çiftliğe götürüyor.. Artan yemekleri dısarıdaki hayvanlara vermeye calisiyorum..
Ekmek kırıklarını eşimle yiyoruz..
Yapabildiklerim bu kadar yapabileceklerimi buradan öğrenmek istiyorum..
Fikri olan paylaşırsa sevinirim

Hoşgeldin
birikim yapar mısın yoksa yapmaya yeni mi başlayacaksın ?
varsa birirkim, tasarruf taktiklerin , anlatırsan iyi olur hepimize.
Ben ucuzken alıyorum , aldıklarımı ziyan etmemeye çalışıyorum
Hosbuldum cnm
Evet birikim yaparım kamuda memurum konut kredim var maaşımin 3 te 2 si oraya gidiyor kalanindanda az bisey harçlık alıp kalanını zulama atar unuturum ..ocak ayından bu tarafa 22 ceyrek ve 7 bin para biriktirdim hedefim onu 10 bine tamamlamak .. Benim en büyük birikim kaynağım mutfakta hiç bisey israf etmemek ve gereksiz ise 1 sakız bile almam [/QUOTE]
Bravo

Günaydın arkadaşlar

ne kadarlık döviz alacaksın ?
miktar çok degilse döviz bürosundan alıyorum

canım aslında çok alamıyacağım yani hesaplarımız çok ekside önceliğimiz bor ödemek kartları kapatmak
ama tecrübelerim bana gösterdiki borçlarım olsa bile ufak bir miktar birikim yapmalıyım
yani her ay 50-100 dolar euro artık ne kadar alabilirsim

İnternet Bankacılığını kullanıyorum

Ben de bu yöntemi seçtim. Öncelikle kartları kapatıyoruz ama yüz dolar filan da aliyorum. Böyle böyle vi kac aydır dörtyüz dolar ve onbeş euro yaptım. Düğün sezonu bitsin de araya altın da serpistirecegim. Yilbasindan sonra da ins daha büyük birikimler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…