Can'ım kılık kıyafet,makyaj malzemesi ve bol bol gezme sinemadan çıkmıyoruz bu ara ailece.Ne alıyorsun ?
hangi şehirde yaşıyorsun ?Can'ım kılık kıyafet,makyaj malzemesi ve bol bol gezme sinemadan çıkmıyoruz bu ara ailece.
bende oje görünce dayanamam :)Can'ım kılık kıyafet,makyaj malzemesi ve bol bol gezme sinemadan çıkmıyoruz bu ara ailece.
Bugün zulabanka 25 tl attım.
2015 ekimden 2016 eylül'e kadar zulabanka 1105 tl atmışım .
Bunun 500 tl si ile eve mutfak sandalyesi aldım.
Evet istanbuldayım canım.Bende kütüphaneleri çok severim helede kitap kokusu oh mis gb kitap kokusu geldi burnuma.Teşekkürler hepsi çok güzel tavsiyeler.İnan ben çocukluğumdan beri İstanbul'da olmana rağmen bu kadar güzel tavsiyelerde bulunamam.Ellerine sağlık.hangi şehirde yaşıyorsun ?
Istanbuldasın diye hatırladım ama emin degilim.
Istiklal caddesinde ucuz sinemalar vardı . Bi kaç defa gitmiştim .bi araştır istersen .ucuz sinema vardır orada (son halini hiç sevmiyorum istiklalin )
Tiyatroya gidin.20 gün sonra başlar devlet tiyatrolarìnda oyunlar başlar (AKM 'ye gidiyordum ben )
Yanlış hatırlamıyorsam Cevahir alış. Mer. Devlet tiyatrosu sahnesi vardı. Bi bak internetten.
ben sinemadansa tiyatroyu çok çok daha severim.
hep tercihim tiyatrodan yana :)
Ayrıca biletler çok ucuz devlet tiyatrolarında
Şehir tiyatrolarıda uygundur
çocuklarla kütüphanede vakit geçirmeyi çok seviyorum (hemde ücretsiz)
Taksimde gezi parkının aşagısında büyük bir kütüphane vardı (galiba Atatürk kütüphanesiydi ismi) çok güzel vakit geçirebilirsiniz orada.
Inşallah ist.'dasındır :) yazdıklarım boşa gitmez
ben bu sene , bamya fasulye kabak patlıcan ( hem közlenmiş hemde yemeği için domates soslu ) dolmalık biber ( ağızları için çeri domatesleri ikiye bölüp tepside dondordum ) , reyhan , sivri biber , biberli domates , meyve çeşitleri , bezelye , domates , , , konserde de mevye çeşitleri ve koçanı ile mısır konserve yaptım oğlum yemeği seviyor , daka kırmızız biber patlıcan közlemesi gelecek , salçam turşularım , mantım makarnam gelecek ... bir iki pakette nohut kuru fasulye ve yeşil mercimekKızlar nasılsınız ?
Uğrayamadım bayağıdır..
Arife günü babama kabir kurbanı kestirdim 750 tl oraya verdik. 1300 tl de kurbana verdik. Geri kalan masrafları eşim kendş kartından çekti bir bilgim yok.. Hafta sonu da arkadaşlarımıza bebek görmeye gittik. Kıyafet vardı giderken yolda içmek için bişeyler aldım 12 tl tuttu. dün de market alışverişi yaptık. kızımın bezleri 76 tl tuttu ve normal alışverişimizde 55 tl tuttu..
Allah nasip ederse bu hafta 1 kasa domatesten kışlık sos , kahvaltılık ve menemen yapıcam.. Bakalım olar ne kadar tutacaklar..
siz kışlık neler yapıyorsunuz kızlar kavanozlara ya da dondurucuya ?
Ve memnun musunuz kullanımları nasıl ?
Daha önce bezelye hariç kışlık dondurucuya birşey koymadım.. Çıktığında kokusu vs olur diye
Ruya Allah kabul etsin kurbanlarını
Ben bezelye, barbunya, taze fasülye, bamya, közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber, yaprak koyuyorum Can'ım. Bu yıl dolmalık Biber de koymak istiyordum. Ama yerim kalmadı.
ben bu sene , bamya fasulye kabak patlıcan ( hem közlenmiş hemde yemeği için domates soslu ) dolmalık biber ( ağızları için çeri domatesleri ikiye bölüp tepside dondordum ) , reyhan , sivri biber , biberli domates , meyve çeşitleri , bezelye , domates , , , konserde de mevye çeşitleri ve koçanı ile mısır konserve yaptım oğlum yemeği seviyor , daka kırmızız biber patlıcan közlemesi gelecek , salçam turşularım , mantım makarnam gelecek ... bir iki pakette nohut kuru fasulye ve yeşil mercimek
Kış için derindondurucuya koyduklarım
Yeşil fasulye bezelye barbunya dolmalık biber bamya
Komposto için vişne erik
Salatalık koyuyorum mutlaka (burada taneye 1 € , mecburum yarı fiyata alıp rendeleyip suyunu sıkıp poşgetliyorum),
Tüm şekliyle domates koydum 20 kg,
10 yemeklik taze fasülye ve ilk defa mısır haşlayıp koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?