- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Canım bi avukata danıştım son çıkan yasayla bankanın insiyatifine kalmış kart aidatı almak. Birini bu şekilde kapattım zaten o zaman kapatıcam dedim. Oda siz bilirsiniz onaylıyormusunuz dedi. bende vet dedim kartı bu şekilde iptal ettik.sempatik_kiz geri vermek zorunda
Kapatın kartı de ürküp hemen geri iadesini yapıyorlar, ben onlara aidat yedirmiyorum valla
Ben bimin a 101 in tabletlerini kullandım sıkıntı yokbir de arkadaşlar bişi soracam.. bulaşık tableti alacam bimin ürünü olan tabletten hiç kullanmadım. kullanan var mı önerir misiniz.. olumlu yorumlar gelirse bugün ondan alacam ve normalde diğer markaya (fairy) vereceğim ödeme farkını kumbarama atmayı düşünüyorum.
Ben bimin a 101 in tabletlerini kullandım sıkıntı yok
Babamdaki de garantinin kredi kartı canım. Onlarda bi hık mık ediyor ama babam bu sefer kartı kapatmakla tehdit ettiği için geri veriyorlar bir yıl kalma şartıyla.Benim garanti ve akbank vermiyor geri ya. Otomatik ödeme olsada kesiliyor. İsterseniz kart aidatı olmayan bir kartımıza geçin bunu kapatın diyorlar. O kartlardada hiçbir kampanya yok.
Allah yardımcın olsun canım aklımdasın hep
bende iş bankasından aldım iademi haziranda
Canım bi avukata danıştım son çıkan yasayla bankanın insiyatifine kalmış kart aidatı almak. Birini bu şekilde kapattım zaten o zaman kapatıcam dedim. Oda siz bilirsiniz onaylıyormusunuz dedi. bende vet dedim kartı bu şekilde iptal ettik.
Ben de işbankasından kart kullanım bedelini nisan ayında geri aldım
Allah güç kuvvet versin arkadaşım. baya ödemen var yine bu yıl.selam kızlar.
kardeşim özel üniye gidiyor bu sene. babam ödedi sağolsun ücreti. 650 TL servis ücretioda bana kaldı.diğer kardeşimde kpss için kursa başladı. rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
kirama zam geldi 400 tl oldu
tayin ihtimalim var. aklınıza gelirsem dualarınız bekliyorum
hangi karttı? iş bankası yapmadı bu sene geri iade. bir kanun mu ne çıkmış dediler.
Allah size de nasip etsin inşallahah ah devlette çalışmak kadar güzel bişi yok.. ben özelde sürünüyorum resmen
çok şükür bu halime. okusunlar yeter ki.Allah güç kuvvet versin arkadaşım. baya ödemen var yine bu yıl.
tayin ihtimalin varmış. hayırlısı. nereyi istiyorsun şimdi.
tamam o zaman . daha iyi olur tabikiçok şükür bu halime. okusunlar yeter ki.
ben tek yaşıyorum ailemin yanına istiyorum.
inşallah. emek verip ihtiyacı olan herkese inşallah.tamam o zaman . daha iyi olur tabiki
inşallah onlar da güzel yerlere atanır ..
canım maaş bankanız mıBen de işbankasından kart kullanım bedelini nisan ayında geri aldım
Günaydınlar.. bereketli bi gün olsun inşallah.. dün bahsettiğim gibi bim bulaşık tableti aldım diğer aldığım deterjanla olan 10.5 tl fark kumbarama girdi. eşimde 5 tl attı, karlı geçti anlayacağınız:)Günaydınlar birikimin sultanları.
canım sterlin alam olayı nasıl oluyo acaba.. banka hesabı üserinden mi alım satım yapıyorsun. Ben hiç denemedim de biraz bilgi verebilir misinKademeli sterlin almaya devam
Kuzucukların paralarını da kademeli sterline geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?