BİRİKİMCİ HATUNLAR

sempatik_kiz geri vermek zorunda
Kapatın kartı de ürküp hemen geri iadesini yapıyorlar, ben onlara aidat yedirmiyorum valla
Canım bi avukata danıştım son çıkan yasayla bankanın insiyatifine kalmış kart aidatı almak. Birini bu şekilde kapattım zaten o zaman kapatıcam dedim. Oda siz bilirsiniz onaylıyormusunuz dedi. bende vet dedim kartı bu şekilde iptal ettik.

Ben bimin a 101 in tabletlerini kullandım sıkıntı yok

Ben bimin a 101 in tabletlerini kullandım sıkıntı yok
Varyemez teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Bi arkadaş da üst üste bim in tabletini kullanmamaı söyledi. mesela bi ay bim kullanacaksan sonraki ay fairy gibi güçlü bi marka al dedi. Filtrelerin temizliği açısında. Ben yeni evlendiğim için bu konularda size de sormak tavsiye almak istedim..

Benim garanti ve akbank vermiyor geri ya. Otomatik ödeme olsada kesiliyor. İsterseniz kart aidatı olmayan bir kartımıza geçin bunu kapatın diyorlar. O kartlardada hiçbir kampanya yok.
Babamdaki de garantinin kredi kartı canım. Onlarda bi hık mık ediyor ama babam bu sefer kartı kapatmakla tehdit ettiği için geri veriyorlar bir yıl kalma şartıyla.

Allah yardımcın olsun canım aklımdasın hep
bende iş bankasından aldım iademi haziranda

Ben de işbankasından kart kullanım bedelini nisan ayında geri aldım

bugüne kadar hep kart iadeleri aldım.
busfer yapmadılar. bende kapatmak istiyorum dedim. onaylıyormusun dediler onayladım. ama sinir oldum:) keşke 11 ay daha kullanıp kapatsaydım

Allah güç kuvvet versin arkadaşım. baya ödemen var yine bu yıl.
tayin ihtimalin varmış. hayırlısı. nereyi istiyorsun şimdi.

Ben de işbankasından kart kullanım bedelini nisan ayında geri aldım
canım maaş bankanız mı
ben yıllardır işbankasının kksını kullanıyorum bir iki defa geri verdiler
geçen sene aradım artık kart parası iade etmiyoruz dediler bende taksitlerim bitsin kapatacam dedim
o günden sonrada kullanmadım ama kapatmadım da ne olur ne olmaz diye
bu ay kardeşim yurt dışından telefon getirdi bana onun vergisini yatırıken kullandım mecburen diğer bankaları kabul etmedi bir sorun oldu
bu gün mesaj geldi karet bıorcunuz 192 tl diye
oysa telefon harcı 138 tl idi
sanırım geriside kullanım bedeli aramadım daha zamanım olmadı ama iade edecekleri konusunda bek umudum yok

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar Rabbim bu güzel günü hakkımızda hayırlara vesile kılsın inşaallah Amin.
Sterlin şu aralar düştükçe düşüyor ben kademeli alım yapıyorum hayırlısı bakalım. Allah bereket versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…