- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Yani tekrar olabilir :) tabi konu sahibemiz de isterse :)günaydın hanımlar.. bereketli bi gün olsun inşallah. bi de bu ay sonunda birikim şeması yapıp açıklama işini yapabilir miyiz?? başlarda yapılıyormuş ne güzel.. ne diyorsunuz??
güzel olur. teşekkürler ilgin için canım..Kızlar eve gidince bilgisayarımdan bir bakayım tablo yapmaya uzun zaman oldu yapmayalı.
Ona göre tablo işine dönelim.
Bence bir süre kalmalısın... Borçlarınız yeni bitiyormuş hem... En azından bu vesileyle birikime ayırdığınız miktarı biraz yüksek tutun derim... Çocuk gibi bir düşünceniz olursa diyearkadaşlar size birşey danışacağım. çevremdekilere danıştım bi de size danışıp fikirlerinizi almak istiyorum. Ben 3 yıl önce mezun olmuş mühendisim bu zamanda mühendislerin çalışma sektörüde cok içaçıcı değil hele kadınsanız.. ben burda aylık 2500 tl maaş alıyorum ve sabah 8-17.30 arası çalışıyorum cumartesi de 14:00 a kadar. pazar tatil. uzun zamandır işten ayrılıp kpss ye çalışmayı düşünüyorum fakat bi yıl oldu evleneli ve baya borç içinde geçti. daha yeni yeni borçları bitiriyoruz. fakat aklım hep işi bırakıp bırakmama arası gidip geliyo.. bana fikir verebilir misiniz.. evet burası belki yeri değildir ama son zamnlarda çevremdeki herkesten bilgi almak istiyorum..
özele göre çalışma saatlerin iyi.arkadaşlar size birşey danışacağım. çevremdekilere danıştım bi de size danışıp fikirlerinizi almak istiyorum. Ben 3 yıl önce mezun olmuş mühendisim bu zamanda mühendislerin çalışma sektörüde cok içaçıcı değil hele kadınsanız.. ben burda aylık 2500 tl maaş alıyorum ve sabah 8-17.30 arası çalışıyorum cumartesi de 14:00 a kadar. pazar tatil. uzun zamandır işten ayrılıp kpss ye çalışmayı düşünüyorum fakat bi yıl oldu evleneli ve baya borç içinde geçti. daha yeni yeni borçları bitiriyoruz. fakat aklım hep işi bırakıp bırakmama arası gidip geliyo.. bana fikir verebilir misiniz.. evet burası belki yeri değildir ama son zamnlarda çevremdeki herkesten bilgi almak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?