BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın
4:30'da kalktım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
O bitincede çamaşır makinesini açarım
Biraz para çekicem ve eve alışveriş yapıcam . Bugün muharrem 10.
Aldıklarımızın 1 sene boyunca bereketli olduğuna inanılır.
Bereketli günler

günaydın hanımlar.. bereketli bi gün olsun inşallah. bi de bu ay sonunda birikim şeması yapıp açıklama işini yapabilir miyiz?? başlarda yapılıyormuş ne güzel.. ne diyorsunuz??

arkadaşlar size birşey danışacağım. çevremdekilere danıştım bi de size danışıp fikirlerinizi almak istiyorum. Ben 3 yıl önce mezun olmuş mühendisim bu zamanda mühendislerin çalışma sektörüde cok içaçıcı değil hele kadınsanız.. ben burda aylık 2500 tl maaş alıyorum ve sabah 8-17.30 arası çalışıyorum cumartesi de 14:00 a kadar. pazar tatil. uzun zamandır işten ayrılıp kpss ye çalışmayı düşünüyorum fakat bi yıl oldu evleneli ve baya borç içinde geçti. daha yeni yeni borçları bitiriyoruz. fakat aklım hep işi bırakıp bırakmama arası gidip geliyo.. bana fikir verebilir misiniz.. evet burası belki yeri değildir ama son zamnlarda çevremdeki herkesten bilgi almak istiyorum..

selam hatunlar ben geldimmm
eylül ekim ayı çok berbat geçti. birikimden harcadım. çocukların okul masrafları kıyafetleri kurban bayramı arabanın vizesi sigortası baya bunaldım. Kızımın okulu formasız oğlumda kreşte mecburen baya bir kıyafet almak zorunda kaldım. ayakkabısı kaban işlerini de hallettim. bu ay da kendime alacağım ufak tefek şeyleride aldım lcw dan 3 hırka 3 renk pantolon ve bir kaç tunik sanırım bu kış için yeterli. bir de spor ayakkabısı aldım kış için. Bir kaban eksiğim var duruma göre bakıcam onada. kasımın kredi kartıda doldu malesef. Aralıkta yeniden birikime başlıycam. ve yazdan beri 5 kilo verdim bir 5 daha hedefim var.
Şu anda elimde 1500 tl var.
200tl lik güne girdim martta alıcam ve arabaya gaz taktırmayı planlıyorum benzin uçtu çünkü.
iki kardeşim ünide okuyo belli bir miktarda onlara göndermeyi planlıyorum. Umarım yetirebilirim.
Allah bin bereket versin kazançlarımıza.

Bence bir süre kalmalısın... Borçlarınız yeni bitiyormuş hem... En azından bu vesileyle birikime ayırdığınız miktarı biraz yüksek tutun derim... Çocuk gibi bir düşünceniz olursa diye

özele göre çalışma saatlerin iyi.
maaşın durumuna göre az tabi.
ama eğer işyerinde sorun yoksa bir miktar daha çalışıp biriktirmeni öneririm

Bensendetutuklukaldim kulkedisi30 teşekkürler yorumlarınız için. dedikleriniz doğru daha yeni bu aydan sonra biraz elimize geçen maaşlar bize oh dedirtebilecek. bi zamdan da bahsediliyor şu günlerde sanırım 250 tl lil bi zam da yapılır önümüzdeki aylarda. kpss yi de işle götürmek çok çok ama çookkk zor keşke yapabilseydim. Bölümüm yüksek puan istiyor minimum 85 puan. yani işi bırakıp kpss çalışıp fakat atanmama ihtimalim de yüksek.. düşündükçe üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…