BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ay kızlar cok komik durumdayim yeni basladim ya yatirim islerine, durmadan ne alsam diye düşünüyorum uc kurus parayla bu ay 1 gram altin, 30 euro, 10 dolar, 10 sterlin aldim esim dalga geciyor japon yeni de aldin mi diye ha bide kumbara yaptim 1,5 litrelik siseden. Birine borc vermiştik o para gelir gelmez içine attim, hergun bozuklukları attik, bazen kagit para da attim. Yani costum galiba.

Çok iyiymiş :)
Her çeşit var

Bereketli olsun

İyi yapıyorsun canım yeter ki böyle devam et.
tesekkurler. Umarim devam ederim. Bir suru kredi borcumuz var, en sikistigimiz donemleri yaşıyoruz aslinda. Dugundeki bilezikleri bozdurmak zorunda kaldik beklenmedik ailevi bir sorun cikinca. Bana o an dank etti. Kenarda param olsaydi böyle durumlar icin keske dedim. Altini bozmak zorunda kalmazdik. Yarin basimiza ne geleceği bilemeyiz.

Günaydın
Sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum
Ayrıca bugün hz Hüseyinin Kerbelada şehit edilmesinin sene-i devriyesi .

Gündemde ne var ? haber izlemiyorum ..
Dolar ve euro bozdurmak için bugün iyi bir gün mü sizce ?
Yoksa salı çarşamba perşembe daha mı artar ?
En geç perşembe bozdurmuş olmam gerekiyor ..

Gündemde ne var ? haber izlemiyorum ..
Dolar ve euro bozdurmak için bugün iyi bir gün mü sizce ?
Yoksa salı çarşamba perşembe daha mı artar ?
En geç perşembe bozdurmuş olmam gerekiyor ..
Kendi adıma söyleyeyim
Hiç takip etmiyorum piyasayı
Elime geçen parayı kenara atıyorum.hepsi bu

Kimse bana tavsiyede bulunmadı yine de teşekkür ederimherkes kendi başının derdine kendisi bakmalı sanırım
Canım burada yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değil zaten ve de kişi yaptığı her yatırım hareketinden bizzat kendisi sorumludur.
Bilsek ki hangi yatırım aracı kazandıracak seve seve tavsiye ederiz. Vebalde kalmak istemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…