- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Ama takmak istiyorum benkulplu altin bozdururken deger kaybediyormus, bana yakinlarim dugunde tam altin takarken ozellikle kulpsuz aldıklarını soylemislerdi.
yatirimlik dusunmuyorsaniz sorun yok tabi kiAma takmak istiyorum ben
Çok iyiymiş :)Ay kızlar cok komik durumdayim yeni basladim ya yatirim islerine, durmadan ne alsam diye düşünüyorum uc kurus paraylabu ay 1 gram altin, 30 euro, 10 dolar, 10 sterlin aldim esim dalga geciyor japon yeni de aldin mi diye ha bide kumbara yaptim 1,5 litrelik siseden. Birine borc vermiştik o para gelir gelmez içine attim, hergun bozuklukları attik, bazen kagit para da attim. Yani costum galiba.
Çok iyiymiş :)
Her çeşit var
valla az az her cesit aldim, iyi mi yaptim kotu mi bilmiyorum.Bende her çeşit yapmak istiyorum ama nedense nasibim hep ₺ kalıyor.Aslında doları çok seviyorum ama o bu aralar bana yüz vermiyor.
Bereketli olsunAy kızlar cok komik durumdayim yeni basladim ya yatirim islerine, durmadan ne alsam diye düşünüyorum uc kurus paraylabu ay 1 gram altin, 30 euro, 10 dolar, 10 sterlin aldim esim dalga geciyor japon yeni de aldin mi diye ha bide kumbara yaptim 1,5 litrelik siseden. Birine borc vermiştik o para gelir gelmez içine attim, hergun bozuklukları attik, bazen kagit para da attim. Yani costum galiba.
İyi yapıyorsun canım yeter ki böyle devam et.valla az az her cesit aldim, iyi mi yaptim kotu mi bilmiyorum.
Bereketli olsun
tesekkurler. Umarim devam ederim. Bir suru kredi borcumuz var, en sikistigimiz donemleri yaşıyoruz aslinda. Dugundeki bilezikleri bozdurmak zorunda kaldik beklenmedik ailevi bir sorun cikinca. Bana o an dank etti. Kenarda param olsaydi böyle durumlar icin keske dedim. Altini bozmak zorunda kalmazdik. Yarin basimiza ne geleceği bilemeyiz.İyi yapıyorsun canım yeter ki böyle devam et.
Kendi adıma söyleyeyimGündemde ne var ? haber izlemiyorum ..
Dolar ve euro bozdurmak için bugün iyi bir gün mü sizce ?
Yoksa salı çarşamba perşembe daha mı artar ?
En geç perşembe bozdurmuş olmam gerekiyor ..
Canım burada yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değil zaten ve de kişi yaptığı her yatırım hareketinden bizzat kendisi sorumludur.Kimse bana tavsiyede bulunmadı yine de teşekkür ederimherkes kendi başının derdine kendisi bakmalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?