BİRİKİMCİ HATUNLAR

insan elındekı fırsatları degerlendırmelı sende kursla degerlendırıyosun ne guzel butun ıyı dıleklerın ıcın teşekkur ederım sagol

Topik çok hoşuma gitti ben de çok para harcayanlardanim eskisine nazaran azalttim diyebilirim kumbaram var ev hanimiyim ama eşim iyi kazanıyor tutamiyorum kendimi kıyafet falan çok alıyorum eşim ayrı alıyor ben kendim ayrı alıyorum nefret ediyorum bu huyumdan geçen kış eğer bir daha gereksiz alışveriş yaparsam kardeşim para cezası kescekti ama bu kış uygulamaya koymadan yine internetten alışveriş yaptım bıktım bu huyumdan bıktım ne olacak bu halim hala daha sürekli kıyafet bakıyorum bana yardımcı olun

Hiç tablet alma annem tozunu kullanıyor çok memnun hem de cok uygun ben niye kullanmıyorum dersen eşimin erzaklarla alıyorum bir daha bir yıl almiyorum

Günaydın
eczaneden pastil almam lazım.bogazım ağrıyor biraz
onun dışında bir harcama yapmak istemiyorum
Boğaz ağrısı için de pastil ama onun parasini kenara koy ben kolay bi çözüm söyliyim 1 bardak suyu kaynat içine yarım limon sık isterse biraz tatlandırıcı çok ekşi dersen bir tane de parol ve ya minoset ağrı kesici iç yarın Allahın izniyle biseyin kalmaz limon 3 seferdir boğazım agridiginda yapıyorum 3unde de etki etti umarım sana da eder

Günaydın.
1 yıldan fazla süredir evliyiz. Önceden birikmişlerimiz vardı şükür borçsuz evlendik. Evlendiğimizden bu yana da benim maaşımla geçinir, eşimin maaşını birikime ayırırız. Benim maaş bankamda havale eft ücreti yok. Kirayı, faturaları vs oradan yolluyoruz. Özel dersimden gelenleri de birikime koyduk. Şimdi malum bebek bekliyoruz. Kısmetse kayınvalidem bakacak kendi evinde. Bir arabaya ihtiyaç vardı bebeği ona götürüp getirebilmem için. Allah'a şükürler olsun dün borçsuz harçsız kredisiz aldık arabamızı. Eşimde şirket arabası olduğu için bunu ben kullanacağım.
Şimdi ilk plan bebeğin büyük eşyalarını alıp ödemek. Ondan sonra da Allah kısmet ederse birikime kaldığımız yerden devam. Takılarımız hâlâ duruyor. İstanbuldan henüz alamayız ama biraz daha biriktirebilirsek ailemin yaşadığı şehirden bir ev alıp kiraya verebiliriz diye düşünüyoruz.
Yarın aşure yapacağım. Salı günü okulda dağıtmak için. Hem istiyordum, hem de arabayı alınca bahanesi olsun diye düşündüm.
Şimdi yeni birikim yolu nasıl devam etmeli? Altın düşmüşken ona mı yönelmeli, yoksa kenara tl mi atmalı bilemiyorum.

Şuan altın ve dövizde hiç bişeyi kestiremiyoruz canım... Sürekli takipte olmak lazım bişey diyebilmek için... Bu arada hoşgeldiniz :)

Altın daha düşer mi,şu an almak doğru olur mu acaba?
Bir kulplu tam altın almak istiyorum
Gram altın yapmak istiyorum

Günaydın
Mis gibi kahvaltımı yaptım rahat rahat.haftaiçi acele acele yiyoruz.
Dün 0 harcama.
Bugünde inşallah harcama olmayacak.
Çarşambaya kadar devam :)
Salı günü için yemek düşünüyorum , onuda bugünden yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…