- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Sayenizde bende başladım kumbaramız henüz olmadığı için ben kavanozu boyadım ve açılmaz duruma getirdim yaklaşık 1 haftadır hergün elime geçen 1 lira 2 lira ne varsa bozukları koyuyorum aza az çoğa çok bir yeri kapatır elbet uzun vadede.
insan elındekı fırsatları degerlendırmelı sende kursla degerlendırıyosun ne guzel butun ıyı dıleklerın ıcın teşekkur ederım sagolHerşey yolunda şükür canım
Çocuklarıma nasıl daha iyi etkiler verebilirim , neler katabilirimin peşindeyim.büyük kuzumun dersleri çok iyi oldu. Evde huzur olunca tabi herşey daha güzel oldu. Seneye ortaokula başlayacak. Özel okula göndermeyi düşünüyorum .
Diger kuzum zaten prenses :)
Bende haftaiçi eğitim alıyorum. Uzun soluklu bir durum . Yaklaşık bir sene oldu devamıda gelir galiba.
Sende çok tatlı bi insansın .enerjin buradan hissediliyor. Tüm hayallerin gerçekleşsin seninde canım. Huzurun mutlulugun hiç eksik olmasın
Bir daha asla a101 den baharat almam
paramla kendimi zehirlemeye hiç niyetim yok
hayırYurt dışında a101 var mı
Hiç tablet alma annem tozunu kullanıyor çok memnun hem de cok uygun ben niye kullanmıyorum dersen eşimin erzaklarla alıyorum bir daha bir yıl almiyorumbir de arkadaşlar bişi soracam.. bulaşık tableti alacam bimin ürünü olan tabletten hiç kullanmadım. kullanan var mı önerir misiniz.. olumlu yorumlar gelirse bugün ondan alacam ve normalde diğer markaya (fairy) vereceğim ödeme farkını kumbarama atmayı düşünüyorum.
Boğaz ağrısı için de pastil ama onun parasini kenara koy ben kolay bi çözüm söyliyim 1 bardak suyu kaynat içine yarım limon sık isterse biraz tatlandırıcı çok ekşi dersen bir tane de parol ve ya minoset ağrı kesici iç yarın Allahın izniyle biseyin kalmaz limon 3 seferdir boğazım agridiginda yapıyorum 3unde de etki etti umarım sana da ederGünaydın
eczaneden pastil almam lazım.bogazım ağrıyor biraz
onun dışında bir harcama yapmak istemiyorum
Şuan altın ve dövizde hiç bişeyi kestiremiyoruz canım... Sürekli takipte olmak lazım bişey diyebilmek için... Bu arada hoşgeldiniz :)Günaydın.
1 yıldan fazla süredir evliyiz. Önceden birikmişlerimiz vardı şükür borçsuz evlendik. Evlendiğimizden bu yana da benim maaşımla geçinir, eşimin maaşını birikime ayırırız. Benim maaş bankamda havale eft ücreti yok. Kirayı, faturaları vs oradan yolluyoruz. Özel dersimden gelenleri de birikime koyduk. Şimdi malum bebek bekliyoruz. Kısmetse kayınvalidem bakacak kendi evinde. Bir arabaya ihtiyaç vardı bebeği ona götürüp getirebilmem için. Allah'a şükürler olsun dün borçsuz harçsız kredisiz aldık arabamızı. Eşimde şirket arabası olduğu için bunu ben kullanacağım.
Şimdi ilk plan bebeğin büyük eşyalarını alıp ödemek. Ondan sonra da Allah kısmet ederse birikime kaldığımız yerden devam. Takılarımız hâlâ duruyor. İstanbuldan henüz alamayız ama biraz daha biriktirebilirsek ailemin yaşadığı şehirden bir ev alıp kiraya verebiliriz diye düşünüyoruz.
Yarın aşure yapacağım. Salı günü okulda dağıtmak için. Hem istiyordum, hem de arabayı alınca bahanesi olsun diye düşündüm.
Şimdi yeni birikim yolu nasıl devam etmeli? Altın düşmüşken ona mı yönelmeli, yoksa kenara tl mi atmalı bilemiyorum.
Günaydın :)Günaydınlar birikimci hatunlar.
kulplu altin bozdururken deger kaybediyormus, bana yakinlarim dugunde tam altin takarken ozellikle kulpsuz aldıklarını soylemislerdi.Altın daha düşer mi,şu an almak doğru olur mu acaba?
Bir kulplu tam altın almak istiyorum
Gram altın yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?