BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba hanimlar. Market alisverisi yaparken eksikleri eşime söylüyorum o marketlere bakıyor en uygun hangisinde ise onu alıyor bazi seyler bim a101 de falanda pahalı oluyor. Yerel marketler daha uygun burda.

evet sterlın daha da duser zanettım o sterlın aldı düştüğünde bozdurunca da kar ettı ne guzel :)
ben suanda borclarımı kapatıyorum borclar bıtınce bende ufak ufak başlıcam

evet sterlın daha da duser zanettım o sterlın aldı düştüğünde bozdurunca da kar ettı ne guzel :)
ben suanda borclarımı kapatıyorum borclar bıtınce bende ufak ufak başlıcam
ben de hep borçlar bitsin diye bekledim baktim ki hic bitmiyor ufak ufak basladim. Oyke cok degil 10ar 10ar aliyorum☺

Benim bimden aldıklarım :
Havlu kağıt ( bu sıralar bozdu , değiştiricem muhtemelen , bana da bu konuda fikir verilirse çok sevinirim , hem uygun hem kalın olan hangisi ? )
Islak mendil ( diğerlerinin kokusunu sevmiyorum )
10'lu kağıt mendil
Sirke ( tüm temizliği bununla yapıyorum )
Muratbey burgu peynir ( oğlum seviyor )
Hijyenik ped ( benden az geldiği için bana iyi )
Kulak çöpü
Desto marka pembe renk bulaşık deterjanı ( diğerler tüm markalar elimi çok kurutuyor )
Bulaşık süngeri 5'li olan
Sarı bez

Bimden alt çamaşır aldım yeni , bence fena değil

Hanımlar merhaba herkese.
Girmeyeli çok uzun zaman olmuş yine. Herkes iyidir umarım. Birikimler tam gaz devamdır inşallah.
Gelmediğim süre boyunca bizde de çok gelişme oldu. 2. 6 aylık ücretsiz iznim onaylanmadı. Haziranda başladım işe dolayısıyla.
Veeee ev aldık sonunda. Tam istediğim gibi müstakil, site içinde bulduk. Fiyatı da baya uygun denk geldi Allah yardım etti diyorum şükürler olsun. Yalnız şimdi en az 100000 tl lik büyük bir tadilat işimiz olacak. O yüzden yine var gücümüzle biriktirmeye devam ediyoruz. Eve 2 max 3 yıl sonra taşınmak istiyorum. O zamana kadar bakıcı vs durumları nedeniyle istesem de taşınamayacağım. Bir de bakıcı masrafımız var tabi, ben apar topar işe başlayınca, bebeciğin bakım işi de çıktı haliyle. Şükür ki ablamızdan çok memnunum, diyorum ya Allah çok yardım etti bana son zamanlarda şükürler olsun.
Bi de evde maaş almadan oturduğum süre zarfında işimin kıymetini daha da anladım. Zorlukları çok evet ama Allah aratmasın, halimize çok şükür. İnş hedefimdeki işe bir gün geçerim ama o zamana kadar da allahım bu günlerimi aratmasın inşallah.
Burayı da çok özledim ben bu arada. Hep aklıma geldi ama biri bebek iki oğlan çocuğu e Bi de evde koca oğlan çocuğu var malum bir taraftan ev bir taraftan iş derken hiç fırsat bulup giremedim.

işlerim bitti sayılır.. ama işte masa başında zaman öldürecem mesai bitimine kadar.. nasılsının hanımlar.. bugün harcamalarınız nasıl.. ben yine sıfır harcamaylayım haftasonundan bu yana:) akşam yemeğim de var yine harcamam olmayacak gerçi bim e uğrar bi paket süt alırım yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…