- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
hangi bankayi kullaniyorsun acaba? Alip satarken makas cok oluyor mu?Piyasalar kapanmadan biraz sterlin aldım Allah bereket versin.
İşbankasını kullanıyorumhangi bankayi kullaniyorsun acaba? Alip satarken makas cok oluyor mu?
benimkisi de is bankasi ama ben nedense cesaret edemiyorum yukselince bozdurmaya. Sanki zarar olacak gibi geliyorİşbankasını kullanıyorum
ay bende bu yuzden hıc bozdurmuyorum sureklı zarar edıyorumbenimkisi de is bankasi ama ben nedense cesaret edemiyorum yukselince bozdurmaya. Sanki zarar olacak gibi geliyor
bu konudaay bende bu yuzden hıc bozdurmuyorum sureklı zarar edıyorum
ben de hep borçlar bitsin diye bekledim baktim ki hic bitmiyor ufak ufak basladim. Oyke cok degil 10ar 10ar aliyorum☺evet sterlın daha da duser zanettım o sterlın aldı düştüğünde bozdurunca da kar ettı ne guzel :)
ben suanda borclarımı kapatıyorum borclar bıtınce bende ufak ufak başlıcam
haftasonu yüklü bi market alışverişi beni bekliyo. evimin karşısında BİM var cok yakında da A101 ve ŞOK var. biliyorsunuz ki evi idare etmeyi hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmayı ve bunun yanında birikim yapmayı sizinle öğreniyorum.. bana bu alışverişte önereceğiniz birşeyler var mı.. ne bilim deterjanını bu marketten yağını şu marketten alman daha uygun gibi şeyler.. ha Migros da yakın bize.. nereyi tercih etmemi önerirsiniz ???
Günaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar
hiçbiriniSizin eski bir konuyu gördüm
70 mi 120 metreyi mi aldınız
masallahBugün 1000 sterlin daha aldım hayırlısı bakalım
Canımmasallahyeni bir birikim mi eskileri mi değerlendirdin?
Canım
Benim 12000 sterlin alabilecek param var
Bununla kademeli alım satım yapıyorum.
Düşünce alıyorum yükselince satıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?