BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yeni eviniz hayırlı olsun canım

Merhaba kızlar anneme gidiyorum akşama Dün alışveriş yaptim
2tane hırka aldım ogluma bi tane pantolon aldım 85lira ödedim
Gorumcemin kızı oldu 1tane çeyrek altın takacaz 1tulum 1tane de takım aldım 2tane de oglusa kilotlu corap aldım 70lira da ona odedi eşim
Internetten de 3tane tunik aldim indirimden 85lira da ona ödedim:) bu ay ki alisverisim bitti:))

Güle güle kullan canim

B bebetas hayırlı olsun. En zor kısmı bitmiş.
Bir sonraki için beklemesi gereken 5 yıl çok çabuk geçiyor. Rehavete kapılmasın. Çalışmaya devam...
Evet çalışması gerek, daha kadrosu gelmedi. Kriterlerin de ne olacağı belli olmuyor. Elini kış tutsun yaz çıkarsa bahtına :) diyorum ama benim de yeterliliğim geliyor, ben de darlıyorum sürekli vaktini çalıyorum galiba

akşam eşim yok evde.. küçük görümcem yanımda olacak.. o da yenge senin makarnan çok güzel demişti geçen gün.. acaba güzel bi makarna mı yapsam yoksa dışardan pide lahmacun falan mı istesem..

Kızlar ben de Sabah geç kaldığım için 2 tl kahvaltılık aldım kendime sadece. Bu hafta toplam harcamam 7 tl oldu
Ama yaptığım ödemeleri sormayın gün içinde.. Sitenin tesisatı değişecekti 300 Oraya yolladım, 500 de eşime yolladım.
Hafta sonu pazar da benden.
Şu ev alımından kaynaklı ufak krizi aşınca herkes kendi ödemelerine geri dönecek tabi.
Bizde market ve pazar bende (market yemek kartımdan)
Pazar da aylık 200 falan tutuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…