Yeni eviniz hayırlı olsun canımHanımlar merhaba herkese.
Girmeyeli çok uzun zaman olmuş yine. Herkes iyidir umarım. Birikimler tam gaz devamdır inşallah.
Gelmediğim süre boyunca bizde de çok gelişme oldu. 2. 6 aylık ücretsiz iznim onaylanmadı. Haziranda başladım işe dolayısıyla.
Veeee ev aldık sonunda. Tam istediğim gibi müstakil, site içinde bulduk. Fiyatı da baya uygun denk geldi Allah yardım etti diyorum şükürler olsun. Yalnız şimdi en az 100000 tl lik büyük bir tadilat işimiz olacak. O yüzden yine var gücümüzle biriktirmeye devam ediyoruz. Eve 2 max 3 yıl sonra taşınmak istiyorum. O zamana kadar bakıcı vs durumları nedeniyle istesem de taşınamayacağım. Bir de bakıcı masrafımız var tabi, ben apar topar işe başlayınca, bebeciğin bakım işi de çıktı haliyle. Şükür ki ablamızdan çok memnunum, diyorum ya Allah çok yardım etti bana son zamanlarda şükürler olsun.
Bi de evde maaş almadan oturduğum süre zarfında işimin kıymetini daha da anladım. Zorlukları çok evet ama Allah aratmasın, halimize çok şükür. İnş hedefimdeki işe bir gün geçerim ama o zamana kadar da allahım bu günlerimi aratmasın inşallah.
Burayı da çok özledim ben bu arada. Hep aklıma geldi ama biri bebek iki oğlan çocuğu e Bi de evde koca oğlan çocuğu var malumbir taraftan ev bir taraftan iş derken hiç fırsat bulup giremedim.
Allah razı olsun canımHanımlar günaydın hepinize nasılsınız?
Varyemez projeye girmişsin hemşehrim hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
Güle güle kullan canimMerhaba kızlar anneme gidiyorum akşama Dün alışveriş yaptim
2tane hırka aldım ogluma bi tane pantolon aldım 85lira ödedim
Gorumcemin kızı oldu 1tane çeyrek altın takacaz 1tulum 1tane de takım aldım 2tane de oglusa kilotlu corap aldım 70lira da ona odedi eşim
Internetten de 3tane tunik aldim indirimden 85lira da ona ödedim:) bu ay ki alisverisim bitti:))
Tebrik ederim canım bende bugün sadece 1lira harcadım:)Bugün 0 harcama :)
Çooookkkkk mutluyum
Evet çalışması gerek, daha kadrosu gelmedi. Kriterlerin de ne olacağı belli olmuyor. Elini kış tutsun yaz çıkarsa bahtına :) diyorum ama benim de yeterliliğim geliyor, ben de darlıyorum sürekli vaktini çalıyorum galiba
Ben dondurucuda mutlaka börek bulunduruyorum böyle zamanlar içinyemek yapacak havada da değilim... ne yapsam kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?