- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Haklısın.Eğlenceli zambak ben de geçenlerde Bi blog okudum, duymuşsundur belki minimalist bir kadın 1 yıl boyunca hiçbirşey satın almıyor. Aslında satın almaya ihtiyacımız ne kadar da suni birşey dedim. Almasak da gayet yeteriz aslında. Bana baya etkileyici geldi.
Bencede eğlencelizambak varsa almanak lazım.Geçen şöyle bir makyaj malzemelerimi kontrol ettim.Bir sürü allığım varmış.Ben ölene kadar beni idare eder yani o derece.Oda yetmezmiş gibi geçen kızkardeşime Nars ın bir allığından söz ettim.Çok güzelmiş dedim.Bana hediye almış canım kardeşim.O kadar allığım olmasına rağmen nasıl sevindim.Sanırım allık hastasıyım.Ha bide rimel.Ama artık almam.Haklısın.
ben kendi adıma doyuma ulaştıgımı hissediyorum.
Varsa almamak lazım
Harikasın eğlenceli zambak çocuğun için sabre diyorsun mükemmel1,5 aydır kıyafet almadım süper
Seneye çocuğumu özel okula göndermeyi düşünüyorum. Para lazım
Bahçe işleri çok zevkli değil mi insanın bir şeyler yetiştirebilmesi doğaya bir bitki kazandıra bilmesi sonra en organiğinden onları yemesiKızlar iyi akşamlar hepinize.
Bugün diğer eve gittik, mimar bir müşterimizle baktık, o tadilat için yardımcı olabileceğini söylemişti. Bi proje çizecek duruma göre değerlendireceğiz.
Ektiklerimiz çıkmaya başladı, bahçe çok keyifli bir işmiş. Ispanak ve rokalar büyüyor, turp da çıkmış. Bol bol suladık, çocuklar çimenlerde oynadı, şükür hava da iyiydi. Dönüşte pazar yaptım 20 tl tuttu, eksiğim azdı bu hafta.
1 tl soğan
5 tl karnabahar
3 tl salatalık
4 tl ıspanak
1 tl limon
5 tl Mısır
Tam 20 değil 19 muş demek:) marketten de yumurta, büyük kutu Bebek bezi, 2 paket sandviç ekmeği, süt, tavuk, ekmek, sumak aldık. Eşim market kartımla ödedi 80-90 civarı bişey tutmuş sanırım. Ben bebecikle meşguldüm hakim olamadım konuya
Hava bozmazsa yarın yine eve gidelim diyoruz.
Herkes iyi sanırım, evde olunca vakit Nasıl geçiyor anlamıyoruz değil mi ya.. Pazar geldi bile:/
Güle güle güzel günlerde kullanın canımDün eşime 2 Pantalon Bi kazak 675 TL
Bana Bi etek ve bir bluz 160 TL
Bana spor için Bi tayt ve eldiven 40 TL
Oğluşun spor malzemeleri 220 TL harcadık.
Kasımda kartımız çok gelecek ya
Çoookkkkk teşekkür ederim canım
Amingünaydın hanımlar.. yine iş başı.. pazartesi hep olumlu bakmaya çalışmışımdır.. sendromu yaşamamak adına.. çok şükür gideceğimiz bi işimiz var.. Rabbim olmayanlara da nasip etsin. işlerimiz de evlerimiz de bereketli olsun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?