- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Bugün 0 harcama :)
Çooookkkkk mutluyum
Tebrik ederim canım bende bugün sadece 1lira harcadım:)
Kızlar ben de Sabah geç kaldığım için 2 tl kahvaltılık aldım kendime sadece. Bu hafta toplam harcamam 7 tl oldu
Ama yaptığım ödemeleri sormayın gün içinde.. Sitenin tesisatı değişecekti 300 Oraya yolladım, 500 de eşime yolladım.
Hafta sonu pazar da benden.
Şu ev alımından kaynaklı ufak krizi aşınca herkes kendi ödemelerine geri dönecek tabi.
Bizde market ve pazar bende (market yemek kartımdan)
Pazar da aylık 200 falan tutuyor sanırım
Evet canım mal bildiriminde bulunurken çalıştığın kuruma evrak dolduyorsun
İşbankasını kullanıyorumgünaydın hanımlar.. ben bankada ufak bi altın hesabı açmak istiyorum.. burda bazı arkadaşların yaptığı gibi..Varyemez M maviduvar1 siz al sat yapıyordunuz.. lütfen bana banka tavsiyesinde bulunun.. Garantiden al sat arası fark fazlaymış.. önermediler.. iş bankası nasıl sizce?? ben evde altın bulundurmak istemiyorum eşimle ikimiz çalışıyoruz akşama kadar evde yokuz.. bi kaç birşeyim var mecburen evde bırakıyorum.. onlarıda bozdurup altın hesabına koyayım diyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Kesinlikle harcamamak çok super:)
Eskiden harcayınca mutlu olurdum şimdi harcamayınca
Sağol donukpudracım
Hayır öyle anlaşılıyor gönderdim diyince tabiEşiniz farklı şehirde mi
Eğlenceli zambak ben de geçenlerde Bi blog okudum, duymuşsundur belki minimalist bir kadın 1 yıl boyunca hiçbirşey satın almıyor. Aslında satın almaya ihtiyacımız ne kadar da suni birşey dedim. Almasak da gayet yeteriz aslında. Bana baya etkileyici geldi.1,5 aydır kıyafet almadım süper
Seneye çocuğumu özel okula göndermeyi düşünüyorum. Para lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?