BİRİKİMCİ HATUNLAR

Eşiniz farklı şehirde mi

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar
güzel bir haftasonu olması dileğiyle
birazdan kahvaltı yaptıktan sonra okula kursa gideceğim nasipse.

Günaydın birikimci hatunlar
Bugün alışverişe çıkacağım uzun zamandır kendime hiç bişey almadım
Eğer bulabilirsem uzun kalın mont, orta boy bot alacağım.
Ziynet altınıma da zincir alacağım
Umarım çok para harcamam ama biraz kıyafet alışverişi de yapmak istiyorum o da bir sonraki ay.

günaydın hanımlar.. ben bankada ufak bi altın hesabı açmak istiyorum.. burda bazı arkadaşların yaptığı gibi.. Varyemez M maviduvar1 siz al sat yapıyordunuz.. lütfen bana banka tavsiyesinde bulunun.. Garantiden al sat arası fark fazlaymış.. önermediler.. iş bankası nasıl sizce?? ben evde altın bulundurmak istemiyorum eşimle ikimiz çalışıyoruz akşama kadar evde yokuz.. bi kaç birşeyim var mecburen evde bırakıyorum.. onlarıda bozdurup altın hesabına koyayım diyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..

İşbankasını kullanıyorum

Kursta geldim çarşıda işlerimi bitirdim karnımızı doyurduk.
Bugün yine aşure yapıyorum çok seviyorum ve de bizim evde çok seviliyor bu tatlı.
Birkaç tanıdığa da veririm.
Çamaşır yıka Katla yerleştir ve de yemek derken bugün de biter.

Kızlar iyi akşamlar hepinize.
Bugün diğer eve gittik, mimar bir müşterimizle baktık, o tadilat için yardımcı olabileceğini söylemişti. Bi proje çizecek duruma göre değerlendireceğiz.
Ektiklerimiz çıkmaya başladı, bahçe çok keyifli bir işmiş. Ispanak ve rokalar büyüyor, turp da çıkmış. Bol bol suladık, çocuklar çimenlerde oynadı, şükür hava da iyiydi. Dönüşte pazar yaptım 20 tl tuttu, eksiğim azdı bu hafta.
1 tl soğan
5 tl karnabahar
3 tl salatalık
4 tl ıspanak
1 tl limon
5 tl Mısır

Tam 20 değil 19 muş demek:) marketten de yumurta, büyük kutu Bebek bezi, 2 paket sandviç ekmeği, süt, tavuk, ekmek, sumak aldık. Eşim market kartımla ödedi 80-90 civarı bişey tutmuş sanırım. Ben bebecikle meşguldüm hakim olamadım konuya

Hava bozmazsa yarın yine eve gidelim diyoruz.

Herkes iyi sanırım, evde olunca vakit Nasıl geçiyor anlamıyoruz değil mi ya.. Pazar geldi bile:/

1,5 aydır kıyafet almadım süper
Seneye çocuğumu özel okula göndermeyi düşünüyorum. Para lazım
Eğlenceli zambak ben de geçenlerde Bi blog okudum, duymuşsundur belki minimalist bir kadın 1 yıl boyunca hiçbirşey satın almıyor. Aslında satın almaya ihtiyacımız ne kadar da suni birşey dedim. Almasak da gayet yeteriz aslında. Bana baya etkileyici geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…