BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kredi kartımın güncel borcu 90.25 tl
Eklenecek taksit 92.12 tl
Toplamda 182.37 tl ediyor.
Geçen ay 40 tl lik hediye benzin almıştım bu ay sanırım 50 tl lik benzin almam yeterli olacak o zaman bu ayki kredi kartı borcum
232.37 tl olacak nasipse.

Son düzenleme:
Varyemez maşşallah kontrolü gidince iyi oluyor.. darısı bize.. karttaki toplam borcumuz 3000 tl. 500 tl ik taksitlerle ödeyecez artık... ama hep ihtiyaclara kullanmak zorunda kaldık.. dondurucumu araba sigortası falan hep ordan gitti.. Allahın izniyle biz de kurtulsak karttan.. kiram kadar kart ödemesi yapıyoruz her ay

Hatta kartta bana ait olmayan 44.25 tl lik fatura var yanlış hesaplamışım.
Onu da çıkınca toplamda bu ay 232.37 tl oluyor

günaydın kızlar. Malesef bu ay benim hayal ettiğim gibi olmadı. Kıramayacağımız bir arkadaşımıza 1350 lira borç vermek durumunda kaldık. benim hesaplar alt üst oldu tabi elde nakit kalmadığından mecbur bu ay kredi kartına yüklenilecek:-(

Olsun canım borç vermenin de fazileti büyük bir kardeşinin sıkıntısını alıyorsun
Bir gün öder o zaman o para havadan gelmiş gibi olur

Kesinlikle! Bize ailece çok iyi geldi bu bahçe işi. Ne güzel bereketli olsun, afiyetle yiyin inşallah:)

İyi akşamlar kızlar. Huzurlu Mutlu haftalar herkese.
Biz dün de yeni evde bahçede vakit geçirdik, kahvaltıyı evde yaptık sonra birer sandviç yapıp diğer eve geçtik, bahçeyi suladık, kedi köpeklerle oynadık, güneşlendik, karnımızı doyurduk sonra komşularımız kahveye çağırdı orada da kahve içip akşam üzeri döndük. E pazar günü malum banyo yemek okul- iş hazırlık faslı derken yorulmuşuz, hepimiz etkenden uyuduk kaldık
Bugün de iş güç koşturmaca geçti işte..
Akşam bir çorba Bir de bulgur pilavı yaptım, ablamız gündüzden tavuk haşlamış sağolsun. Büyük oğlum da kek istiyordu, yemekten sonra bir de kek yaptık birlikte. Keki zar zor yiyip yattı çoktan tabi bana da savaş alanına dönmüş mutfağı toplamak kaldı:) biraz dinlenip geçeceğim inşallah. Herkes iyidir inşallah. Bugün kullandığım hesabımdan birikim yaptığım hesaba 200 tl aktardım. Bir haftalık 50 tl para ayırdım ( pazar masrafı için) ben pek para harcamıyorum zaten bir aksilik çıkmazsa yeter diye ümit ediyorum. Ayın 1 inde maaşı alınca bakıcam duruma artık.
Kartım bu ay yüksek gelecek çünkü dask ve konut sigortaları karttan geçtik, bes karttan kesiliyor, yine karttan ayda 1 gr altın alıyor, bir iki de ufak tefek harcamam vardı. Velhasıl 1000 tl yi buldu kartım maalesef:/ neyse sağlık olsun, tekrarlanmaması dileğiyle

hanımlar size birsey danışmak istiyorum.. benim için çok önemli bi konu. lütfen fikrinizi yazın.. biz eşimle ev almak istiyoruz.. fakat peşinatımız yok ve kredi çekmeye kalksam ev parası kadar kredi ödemesi yaoacaz. peşinatsız krediye girmek akıl karı değil. burda yeni yapılan tokiler var. 3+1 ev 23 bin peşinat ve aylık 670 tl ödemeyle 18 yılla alınabilir. böyle bir seçeneğimiz var. sizce bu ne kadar mantıklı.. ve şuan kiradayım aylık 500 tl kira ödüyorum.. bu konu üzerinde konuşabilir miyiz?? En azından diyorum tokiye girsem kiradayım diye düşünürüm yine ev için peşinat birikimimi yaparım. lütfen bu konuda bana fikir verin.. benim gözden kaçırdığım birşey olsun istemem

benim iki tane bileziğim var sanırım 7 bin. peşinat için kalan 16 bin i de annemlerden borç alırım diyorum. bi senede öderim onu.

mantıklı canım... en güzel yanı da, faize, krediye bulaşmadan, kira öder gibi, almış olursunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…