Kredi kartımın güncel borcu 134.5o tl
Eklenecek taksit 92.12 tl
Toplamda 226.62 tl ediyor.
Geçen ay 40 tl lik hediye benzin almıştım bu ay sanırım 50 tl lik benzin almam yeterli olacak o zaman bu ayki kredi kartı borcum
276.62 tl olacak nasipse.
Hatta kartta bana ait olmayan 44.25 tl lik fatura var yanlış hesaplamışım.Varyemez maşşallah kontrolü gidince iyi oluyor.. darısı bize.. karttaki toplam borcumuz 3000 tl. 500 tl ik taksitlerle ödeyecez artık... ama hep ihtiyaclara kullanmak zorunda kaldık.. dondurucumu araba sigortası falan hep ordan gitti.. Allahın izniyle biz de kurtulsak karttan.. kiram kadar kart ödemesi yapıyoruz her ay
Çarşıya çıkmakızlar selam, yeni sezon gelmişken alışveriş yapmamak için neler yapmalıyız :))
günaydın kızlar. Malesef bu ay benim hayal ettiğim gibi olmadı. Kıramayacağımız bir arkadaşımıza 1350 lira borç vermek durumunda kaldık. benim hesaplar alt üst oldu tabi elde nakit kalmadığından mecbur bu ay kredi kartına yüklenilecek:-(
evet oyle diyorum bende. Ama bu ay sıkışık gececek, onumuzdeki ay da kredi karti borcu odeyecegiz. Ne yapalim nasip.Olsun canım borç vermenin de fazileti büyük bir kardeşinin sıkıntısını alıyorsun
Bir gün öder o zaman o para havadan gelmiş gibi olur
hayirli olsun. Gelen borcu direkt birikim mi yapıyorsunuz?2 ay önce 1000 tl borç verdiğim annemin komşusu öğle arası parayı getirmiş.
Sağolasın canımhayirli olsun. Gelen borcu direkt birikim mi yapıyorsunuz?
Kesinlikle! Bize ailece çok iyi geldi bu bahçe işi. Ne güzel bereketli olsun, afiyetle yiyin inşallah:)Harikasın eğlenceli zambak çocuğun için sabre diyorsun mükemmel
Bahçe işleri çok zevkli değil mi insanın bir şeyler yetiştirebilmesi doğaya bir bitki kazandıra bilmesi sonra en organiğinden onları yemesi
Bizim de ıspanak turp limon zeytin portakal ürünlerimiz var gerçi biz yalnız başımıza yapmıyoruz baba desteğiyle ekip dikiyoruz birkaç güne de marul alıp ekeceğiz inşallah
En doğalından afiyet olsun size de
hanımlar size birsey danışmak istiyorum.. benim için çok önemli bi konu. lütfen fikrinizi yazın.. biz eşimle ev almak istiyoruz.. fakat peşinatımız yok ve kredi çekmeye kalksam ev parası kadar kredi ödemesi yaoacaz. peşinatsız krediye girmek akıl karı değil. burda yeni yapılan tokiler var. 3+1 ev 23 bin peşinat ve aylık 670 tl ödemeyle 18 yılla alınabilir. böyle bir seçeneğimiz var. sizce bu ne kadar mantıklı.. ve şuan kiradayım aylık 500 tl kira ödüyorum.. bu konu üzerinde konuşabilir miyiz?? En azından diyorum tokiye girsem kiradayım diye düşünürüm yine ev için peşinat birikimimi yaparım. lütfen bu konuda bana fikir verin.. benim gözden kaçırdığım birşey olsun istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?