- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Fiyat olarak aradaki fark inanılmaz.En son thy kullandım canım. 1 saat rötarlı gittik . 1,5 saat 'te pasaport kuyrugunda bekledik
Sabiha gökcen biraz daha sakin.
Fiyat 200 € daha ucuzdu pgs'da . En büyük tercih sebebim fiyat
Bana da toki işi mantıklı geldi:) bir arkadaşım da aynen sizin yapacağınızı yapmıştıhanımlar size birsey danışmak istiyorum.. benim için çok önemli bi konu. lütfen fikrinizi yazın.. biz eşimle ev almak istiyoruz.. fakat peşinatımız yok ve kredi çekmeye kalksam ev parası kadar kredi ödemesi yaoacaz. peşinatsız krediye girmek akıl karı değil. burda yeni yapılan tokiler var. 3+1 ev 23 bin peşinat ve aylık 670 tl ödemeyle 18 yılla alınabilir. böyle bir seçeneğimiz var. sizce bu ne kadar mantıklı.. ve şuan kiradayım aylık 500 tl kira ödüyorum.. bu konu üzerinde konuşabilir miyiz?? En azından diyorum tokiye girsem kiradayım diye düşünürüm yine ev için peşinat birikimimi yaparım. lütfen bu konuda bana fikir verin.. benim gözden kaçırdığım birşey olsun istemem
Ne güzel eğlencelizambak, özendim seni okuyunca, yaz gelse de biryerlere kaçsakM maviduvar1 aldım biletimi :)
2017 yaz organizasyonum hazır
Istanbula gidiş dönüş biletlerimizi aldım.
Istanbul 'dan güneye uçak biletlerimizide aldım
Toplam 1000€ verdim. .
Oradaykende geriye zaman kalırsa bi yerlere daha gidebiliriz.
Burada da marsilya'ya gitmek istiyorum agustos gibi .
Allahım nasip etsin ( amin)
Günaydın hanımlar Mutlu huzurlu günler hepimize:)
Akşam yemeğinde annemlerdeydik biz. Hazıra konmak Nasıl iyi oluyor iş çıkışı
Bu hafta henüz para harcamadım ben, umarım hafta böyle kapanır, sadece pazar yaparım.
Dün eski krediyi kapattık. 23500 tl verdik. Hesabımda biriktirdiğim paradan 24500kalmıştı zaten, üstünü yine birikim hesabıma aldım. Krediyi kapatarak faizden 2500 tl indirim olmuş oldu. Elimdeki para bitti sayılır böylece:/ artık biriktirmeye var gücümle sarılıyorum.
Sizler nasılsınız?
Amin gerçekten Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:)anne yemeği gibi var mı... benim annem de cuma günü geliyor inşallah,uzun bir zamandır kendi annesinin yanında, şehir dışındaydı... annem yokken, annemin evinin önünden geçerken bir tuhaf oluyorum... Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin, hepimizin anne babalarına, vefat edenlere de, rahmetiyle muamele etsin inşallah....
faizden kurtularak da, çok güzel bir adım atmışsınız canım....tebrik ederim... :)
Bereketli olsun inşallah4000 sterlin 47.45 tl kar ile satıldı Allah bereket versin
Bereketli olsun inşallah
Allah razı olsun canımBereketli olsunVaryemez
Değil mi amaNe güzel eğlencelizambak, özendim seni okuyunca, yaz gelse de biryerlere kaçsak
hanımlar size birsey danışmak istiyorum.. benim için çok önemli bi konu. lütfen fikrinizi yazın.. biz eşimle ev almak istiyoruz.. fakat peşinatımız yok ve kredi çekmeye kalksam ev parası kadar kredi ödemesi yaoacaz. peşinatsız krediye girmek akıl karı değil. burda yeni yapılan tokiler var. 3+1 ev 23 bin peşinat ve aylık 670 tl ödemeyle 18 yılla alınabilir. böyle bir seçeneğimiz var. sizce bu ne kadar mantıklı.. ve şuan kiradayım aylık 500 tl kira ödüyorum.. bu konu üzerinde konuşabilir miyiz?? En azından diyorum tokiye girsem kiradayım diye düşünürüm yine ev için peşinat birikimimi yaparım. lütfen bu konuda bana fikir verin.. benim gözden kaçırdığım birşey olsun istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?