BİRİKİMCİ HATUNLAR

En son thy kullandım canım. 1 saat rötarlı gittik . 1,5 saat 'te pasaport kuyrugunda bekledik
Sabiha gökcen biraz daha sakin.
Fiyat 200 € daha ucuzdu pgs'da . En büyük tercih sebebim fiyat
Fiyat olarak aradaki fark inanılmaz.
Ülkenin hali malum. Bileti alırız. Çıkış yasağı filan olur. Pegasus'ta bileti erteleme ya da iptal etme şansı var mı
THY ile hiç rötar yaşamadık biz bugüne dek. Hep Zaman'ında kalktı uçağımız.

Bana da toki işi mantıklı geldi:) bir arkadaşım da aynen sizin yapacağınızı yapmıştı

Ne güzel eğlencelizambak, özendim seni okuyunca, yaz gelse de biryerlere kaçsak

Günaydın hanımlar Mutlu huzurlu günler hepimize:)
Akşam yemeğinde annemlerdeydik biz. Hazıra konmak Nasıl iyi oluyor iş çıkışı
Bu hafta henüz para harcamadım ben, umarım hafta böyle kapanır, sadece pazar yaparım.
Dün eski krediyi kapattık. 23500 tl verdik. Hesabımda biriktirdiğim paradan 24500kalmıştı zaten, üstünü yine birikim hesabıma aldım. Krediyi kapatarak faizden 2500 tl indirim olmuş oldu. Elimdeki para bitti sayılır böylece:/ artık biriktirmeye var gücümle sarılıyorum.
Sizler nasılsınız?

anne yemeği gibi var mı... benim annem de cuma günü geliyor inşallah,uzun bir zamandır kendi annesinin yanında, şehir dışındaydı... annem yokken, annemin evinin önünden geçerken bir tuhaf oluyorum... Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin, hepimizin anne babalarına, vefat edenlere de, rahmetiyle muamele etsin inşallah....

faizden kurtularak da, çok güzel bir adım atmışsınız canım....tebrik ederim... :)

Amin gerçekten Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:)

Faizden bir nebze kurtulsak da daha konut kredimiz var maalesef
Neyse şükür buna da ne yapalım..

Eşimin dışarda yeme alışkanlığını kesmeye uğraşıyorum ne Zamandır kızlar.
Sürekli evde sandviç ekmeği bulunduruyorum ve akşamdan iyi kötü hazırlayıp dolaba koyuyorum sabah alıyor çıkarken. İnşallah alışkanlık kazandıranilirim. Arada tabi ki dışarda da yeniyor, bazen ailece de çıkıyoruz ama arada bir olması iyi işte. Sürekli dışarda hem sağlıksız hem cebe zarar, çok üzülüyorum.

Ben kahvaltımı yanımda getiriyorum, öğleyin bebeciği emzirmeye zaten eve gidiyorum, evde yiyorum haliyle. E akşam da evdeyiz tabi. Eşim sabah ve öğleni okulda yiyordu hep. Umarım artık bırakır ya:/

Bence bu çok mantıklı
Ya oraya taşınırsınız
Ya da orayı kiraya verirsiniz
Hem de kredi faiz olaylarına girmezsiniz

Bu arada hangi şehir ve kira getirisi ne kadar ?
Sıfır bina değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…