Çok mantıklı yaptığın şeyEşimin dışarda yeme alışkanlığını kesmeye uğraşıyorum ne Zamandır kızlar.
Sürekli evde sandviç ekmeği bulunduruyorum ve akşamdan iyi kötü hazırlayıp dolaba koyuyorum sabah alıyor çıkarken. İnşallah alışkanlık kazandıranilirim. Arada tabi ki dışarda da yeniyor, bazen ailece de çıkıyoruz ama arada bir olması iyi işte. Sürekli dışarda hem sağlıksız hem cebe zarar, çok üzülüyorum.
Ben kahvaltımı yanımda getiriyorum, öğleyin bebeciği emzirmeye zaten eve gidiyorum, evde yiyorum haliyle. E akşam da evdeyiz tabi. Eşim sabah ve öğleni okulda yiyordu hep. Umarım artık bırakır ya:/
Allah bereket versin canım :)Sterlinleri satmak da biraz acele ettim belki ama geçen hafta da satmamıştım fırsatı kaçırmıştım .
Az kar + az kar = çok kar
Allah bereket versin .
Dün ve bugünkü satışların toplamı 70.45 tl
Kesinlikle!Çok mantıklı yaptığın şey
Sandviç içini çeşitlendirirsen sıkılma kolayca alışır bence
Dışarda yemek yenilecekse kaliteli olacak mesela hafta da ya da onbeş günde bir yenilecek hem kaliteli zaman hem bi aktivite hem farklılık olur ki lezzetli bir yemek yenilmiş olur
Bi de dışarda yemek yeme olduk
Zaten evde her çeşit yemek yapıyorum
Tatlı da yapıyorum
gerek kalmıyor İş zaten paramız da şu sıralar yok
Allah razı olsun canımAllah bereket versin canım :)
Günaydın kızlar
Bugün sabahtan işe gitmiyorum
Az sonra pazara gideceğim. Sonra da spora.
Öğlene eve gelirim inşallah. Oğluş cumadan çıkınca pizza yemeye gideceğiz. ( evde pizza yapanlar bana güzel bir tarif verebilirse çok sevinirim)
Arabamı temizleteceğim
Aktardan şampuan alacağım
Yanımda 115 TL var. Para çekmeden yetirebilirsem süper olacak.
eglencelizambak sana geçmiş sayfalarda yazmıştım. Sanırım dikkatini çekmedi
Pegasus'un bilet iadesi yada değişikliği sistemi var mı
Bir de bilet alırken koltuk almazsak koltuk düzenlemesini Nasıl yapıyorlar
Günaydın kızlar
Öğlene eve gelirim inşallah. Oğluş cumadan çıkınca pizza yemeye gideceğiz. ( evde pizza yapanlar bana güzel bir tarif verebilirse çok sevinirim)
Arabamı temizleteceğim
Hayırlısı olsun zelalke, içine sinmesi önemli. İnsan hergün ev alamıyor sonuçta. Allah daha iyi daha uygun fırsatlar çıkarır karşına inşallahselam arkadaşlar. iki gündür bölgede internet yoktu.. iletişim sıkıntısı çok kötüymüş yaa. tokiye gittim baktım. evet evi görmeden çok mantıklı geldi ödeme falan. hatta gittim ve siteyi görünce yani bahçe düzenlemesi civar falan çok güzeldi.. Biraz merkeze uzaktı ama sorun değildi zaten aracımız var. ama malesef daireye girdim ve o dairelerin plansızlığı kullanışsızlığını görünce üzüldüm. Bakın malzeme kalitesi değil bahsettiğim ki pek anlamam dolap kalitesi beton kalitesinden. ev planı biçimsizdi. Salon ince uzun ve üç tane küçüçük oda. salona oturma grubunu karşılıklı koysan arada çok az boşluk ama giriş kısmı boş. odalar cok küçük ve basık. ben de vazgeçtim arkadaşlar.. ne bilim heves etmiştim ana kısmet diyelim.. artık ev peşinatı biriktirmek şart. 5 yıl 6 yıl sadece peşinat birikimi yapmak zorundayız..
Pizza hamuru
1.5 su bardağı ılık su
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı maya
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
Aldığı kadar un
Üzerine salçayı sulandırıp sürüyorum
Üst malzemesi arzuya göre
Kaşarı fırından çıkmadan 2- 3 dk önce serpiştiriyorum
Oh Allah bereket versin. Ben de dün eşimden 50 tl aldım. 30 unu pazara ayırıp kalanını birikime atacağım. Kendi ayırdığım pazar parası da köşede kaldı böyleceBugün zulabanka 25 tl attım .
Ne güzel keyifli bir gün olacak papatya:) ben bile rahatladım seni okurkenGünaydın kızlar
Arabamı temizleteceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?