BİRİKİMCİ HATUNLAR

Çok mantıklı yaptığın şey
Sandviç içini çeşitlendirirsen sıkılma kolayca alışır bence
Dışarda yemek yenilecekse kaliteli olacak mesela hafta da ya da onbeş günde bir yenilecek hem kaliteli zaman hem bi aktivite hem farklılık olur ki lezzetli bir yemek yenilmiş olur

Bi de dışarda yemek yeme olduk
Zaten evde her çeşit yemek yapıyorum
Tatlı da yapıyorum
gerek kalmıyor İş zaten paramız da şu sıralar yok

2017 ye kadar birikim yapmak gibi bir hedefim Yok maalesef

Şu an ki hedefim eşimin maaşı ile geçinip aylık giderlerimizi karşılamak

Kızlar kasım ya da aralık gibi yaklaşık 10 bin tl Doğum iznimden kaynaklı maaşım toplu gelecek yaklaşık 4 bin tl si ile
Oğlumun akika kurbanı mevlid masrafları ile borçlarımızın bir kısmını ödeyeceğim

Kalandan bin tl yi kendime harçlık olarak ayıracağım malum 6 ay ücretsiz izindeyim...
Tek maaş ile hem zor hem de borçlardan dolayı rahat harcama yapamıyorum ki evdeyim de pek dışarı çıkmayınca harcanmıyr..
Kalan 5000 tl ile sizce be yapayım
Altın mı almalı
Nakit mi kalmalı ya da farklı fikri olan var ise yardımcı olabilşr misiniz?

Kesinlikle!
Fiyat/kalite değerlendirince dışarda yemenin mantıklı olabileceği yer neredeyse yok zaten bence..
Farklı şeyler denemek için belki.. Ya da ne bileyim çok sıkılınca falan..

Merhabalar hepinize hanımlar.
Yarın yarın gün tatil olduğunu unutmuşum saatlerdir ona seviniyorum

Fakat ne öğreneyim, eşimin yarın sabahtan şehir dışında jüri görevi varmış, neyse ben de evde dolapları falan indiririm artık, oğlanlar fırsat verirse tabi.

Sabah evden çıkarken beslenmemi almayı unutmuşum
Bugün 1 tl harcadım anlayacağınız açma aldım.
Eşim de sabah yanına geçen gün yaptığım keklerden almış, öğlen için de akşamdan hazırladığım sandviçi almış dolaptan.

Yarın şehir dışında olacak mecbur yer herhalde sağda solda. Ben yine bir paket hazırlayıp koyayım da dolaba, sabah çıkarken alır belki.

Bu Haftasonu hava soğuk olacak galiba, pazara çıkamayabilirim gibi.. Artık marketten yemek kartımla alırım çıkamazsam ne yapayım. Pazarı çok seviyorum taze taze bol bol ama evin yakınındaki pazarı da taşıdılar tek başıma gidebileceğim pazar yok haftasonu
Hava da serin olunca korkuyorum çocukları da götürmeye:/

Günaydın kızlar
Bugün sabahtan işe gitmiyorum
Az sonra pazara gideceğim. Sonra da spora.
Öğlene eve gelirim inşallah. Oğluş cumadan çıkınca pizza yemeye gideceğiz. ( evde pizza yapanlar bana güzel bir tarif verebilirse çok sevinirim)
Arabamı temizleteceğim
Aktardan şampuan alacağım
Yanımda 115 TL var. Para çekmeden yetirebilirsem süper olacak.
eglencelizambak sana geçmiş sayfalarda yazmıştım. Sanırım dikkatini çekmedi
Pegasus'un bilet iadesi yada değişikliği sistemi var mı
Bir de bilet alırken koltuk almazsak koltuk düzenlemesini Nasıl yapıyorlar

selam arkadaşlar. iki gündür bölgede internet yoktu.. iletişim sıkıntısı çok kötüymüş yaa. tokiye gittim baktım. evet evi görmeden çok mantıklı geldi ödeme falan. hatta gittim ve siteyi görünce yani bahçe düzenlemesi civar falan çok güzeldi.. Biraz merkeze uzaktı ama sorun değildi zaten aracımız var. ama malesef daireye girdim ve o dairelerin plansızlığı kullanışsızlığını görünce üzüldüm. Bakın malzeme kalitesi değil bahsettiğim ki pek anlamam dolap kalitesi beton kalitesinden. ev planı biçimsizdi. Salon ince uzun ve üç tane küçüçük oda. salona oturma grubunu karşılıklı koysan arada çok az boşluk ama giriş kısmı boş. odalar cok küçük ve basık. ben de vazgeçtim arkadaşlar.. ne bilim heves etmiştim ana kısmet diyelim.. artık ev peşinatı biriktirmek şart. 5 yıl 6 yıl sadece peşinat birikimi yapmak zorundayız..

ben pegasustan iptal ettircektim 70 TL bilete 15 TL iade edebilecekleri söylediler. üstüne para ekleyip bileti ileri ki zamanlar için beklemeye alabiliyor muşsun.

Pizza hamuru

1.5 su bardağı ılık su
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı maya
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
Aldığı kadar un

Üzerine salçayı sulandırıp sürüyorum
Üst malzemesi arzuya göre
Kaşarı fırından çıkmadan 2- 3 dk önce serpiştiriyorum

Hayırlısı olsun zelalke, içine sinmesi önemli. İnsan hergün ev alamıyor sonuçta. Allah daha iyi daha uygun fırsatlar çıkarır karşına inşallah

Hemen tarifin ekran görüntüsünü aldım benim pizza hamurları bir türlü istediğim kıvamda olmuyor. Seninkini de deneyeyim hemen

Ne güzel keyifli bir gün olacak papatya:) ben bile rahatladım seni okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…