birkaç yıl içinde peşinat biriktirecek paran yoksa toki gayet mantıklı şimdi ödediğin kiranın üzerine çok az bir miktar koyacaksın, birde bankalardaki gibi ileride yapılandırma marsa taksit miktarını arttırıp daha kısa zamanda bitire bilirsinhanımlar size birsey danışmak istiyorum.. benim için çok önemli bi konu. lütfen fikrinizi yazın.. biz eşimle ev almak istiyoruz.. fakat peşinatımız yok ve kredi çekmeye kalksam ev parası kadar kredi ödemesi yaoacaz. peşinatsız krediye girmek akıl karı değil. burda yeni yapılan tokiler var. 3+1 ev 23 bin peşinat ve aylık 670 tl ödemeyle 18 yılla alınabilir. böyle bir seçeneğimiz var. sizce bu ne kadar mantıklı.. ve şuan kiradayım aylık 500 tl kira ödüyorum.. bu konu üzerinde konuşabilir miyiz?? En azından diyorum tokiye girsem kiradayım diye düşünürüm yine ev için peşinat birikimimi yaparım. lütfen bu konuda bana fikir verin.. benim gözden kaçırdığım birşey olsun istemem
birkaç yıl içinde peşinat biriktirecek paran yoksa toki gayet mantıklı şimdi ödediğin kiranın üzerine çok az bir miktar koyacaksın, birde bankalardaki gibi ileride yapılandırma marsa taksit miktarını arttırıp daha kısa zamanda bitire bilirsin
hawar @meyraa hanımlar ben ve eşim özel sektördeyiz yani işlerimize güvenip yüklü kredi çekemem. hadi çektim diyelim aylık 1500den fazla veremem krediye.. e daha az miktar ödeyecek kadar kredi çeksem 20 yıl da bitmez o kredi. şuan kirada bile kalsam ev peşinatı için birikim yapmaya başladım ama en az 5 yıl birikim yapmadan ev işine giremem. Diyorum ki tokiye geçip 5 yıl boyunca orda başka bi ev peşinatı için birikim yapmaya devam edeyim 5 yılın sonunda ordaki evi satarım. Yani artık içinde ne birikmişse o miktara satar alan kişiye kalan aylık ödemeleri devrederim ve benim beş yıl boyunca sadece ödediğim maliyete bile satmam bana iyi bi para olur ve onu da ayrıca biriktirdiğim peşinata ekler gönlüme göre biraz daha merkezi bi yerde bi ev alabilirim.. tabi o zaman yüklü krediye de girmek gerekmez yani elimde peşinatım olacak
peşinatı bilezik ve annenizden borçla toparlıyorsanız hiç düşünmeden girin derim
sonuçta kiranız yıl geçtikçe artıyor ama kredi tutarı sabit kalacak
dediğiniz gibi yine birikim yapıp ileride başka eve bu evi satıp belki de borçsuz sahip olabileceksiniz
hanımlar size birsey danışmak istiyorum.. benim için çok önemli bi konu. lütfen fikrinizi yazın.. biz eşimle ev almak istiyoruz.. fakat peşinatımız yok ve kredi çekmeye kalksam ev parası kadar kredi ödemesi yaoacaz. peşinatsız krediye girmek akıl karı değil. burda yeni yapılan tokiler var. 3+1 ev 23 bin peşinat ve aylık 670 tl ödemeyle 18 yılla alınabilir. böyle bir seçeneğimiz var. sizce bu ne kadar mantıklı.. ve şuan kiradayım aylık 500 tl kira ödüyorum.. bu konu üzerinde konuşabilir miyiz?? En azından diyorum tokiye girsem kiradayım diye düşünürüm yine ev için peşinat birikimimi yaparım. lütfen bu konuda bana fikir verin.. benim gözden kaçırdığım birşey olsun istemem
mantıklı canım... en güzel yanı da, faize, krediye bulaşmadan, kira öder gibi, almış olursunuz....
toki ye yazılmak için başlangıçta bir miktar(yaklaşık 4 bin) para gerekiyor, sonrasında kura çekiliyor. eğer çıkarsa bence de alın ama biraz zor maalesef ilk seferde tutturabilmekhanımlar size birsey danışmak istiyorum.. benim için çok önemli bi konu. lütfen fikrinizi yazın.. biz eşimle ev almak istiyoruz.. fakat peşinatımız yok ve kredi çekmeye kalksam ev parası kadar kredi ödemesi yaoacaz. peşinatsız krediye girmek akıl karı değil. burda yeni yapılan tokiler var. 3+1 ev 23 bin peşinat ve aylık 670 tl ödemeyle 18 yılla alınabilir. böyle bir seçeneğimiz var. sizce bu ne kadar mantıklı.. ve şuan kiradayım aylık 500 tl kira ödüyorum.. bu konu üzerinde konuşabilir miyiz?? En azından diyorum tokiye girsem kiradayım diye düşünürüm yine ev için peşinat birikimimi yaparım. lütfen bu konuda bana fikir verin.. benim gözden kaçırdığım birşey olsun istemem
toki ye yazılmak için başlangıçta bir miktar(yaklaşık 4 bin) para gerekiyor, sonrasında kura çekiliyor. eğer çıkarsa bence de alın ama biraz zor maalesef ilk seferde tutturabilmek
evi beğendiyseniz bence alın, bir yerden başlamak lazım.Sexingthecherry eşimin iş yerinde iş arkadaşına çıkmış ve kendisi burdan taşınacağı için evi elinden çıkarmak istiyor. yani biz hazır olarak birine çıkan evi devralacağız Allah kısmet eder tamam dersek. o sebeble peşinata 23 bin vereceğiz.
En son thy kullandım canım. 1 saat rötarlı gittik . 1,5 saat 'te pasaport kuyrugunda bekledikMaşallaheglencelizambak çok hızlısın
Şimdiden iyi tatiller diliyorum canım
Ben nedense Pegasus'tan bilet alamıyorum ya. Sık rötar yapıyor, biz aktarmalı uçtuğumuz için sıkıntı olur diye cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?