BİRİKİMCİ HATUNLAR

birkaç yıl içinde peşinat biriktirecek paran yoksa toki gayet mantıklı şimdi ödediğin kiranın üzerine çok az bir miktar koyacaksın, birde bankalardaki gibi ileride yapılandırma marsa taksit miktarını arttırıp daha kısa zamanda bitire bilirsin

hawar @meyraa hanımlar ben ve eşim özel sektördeyiz yani işlerimize güvenip yüklü kredi çekemem. hadi çektim diyelim aylık 1500den fazla veremem krediye.. e daha az miktar ödeyecek kadar kredi çeksem 20 yıl da bitmez o kredi. şuan kirada bile kalsam ev peşinatı için birikim yapmaya başladım ama en az 5 yıl birikim yapmadan ev işine giremem. Diyorum ki tokiye geçip 5 yıl boyunca orda başka bi ev peşinatı için birikim yapmaya devam edeyim 5 yılın sonunda ordaki evi satarım. Yani artık içinde ne birikmişse o miktara satar alan kişiye kalan aylık ödemeleri devrederim ve benim beş yıl boyunca sadece ödediğim maliyete bile satmam bana iyi bi para olur ve onu da ayrıca biriktirdiğim peşinata ekler gönlüme göre biraz daha merkezi bi yerde bi ev alabilirim.. tabi o zaman yüklü krediye de girmek gerekmez yani elimde peşinatım olacak

peşinatı bilezik ve annenizden borçla toparlıyorsanız hiç düşünmeden girin derim
sonuçta kiranız yıl geçtikçe artıyor ama kredi tutarı sabit kalacak
dediğiniz gibi yine birikim yapıp ileride başka eve bu evi satıp belki de borçsuz sahip olabileceksiniz

mornergis kira sabit kalmıyor tokide. memur maaşlarıyla doğru orantılı olarak zamlanıyor. Ama zaten memurlara yıllık yapılan zam %6 civarı.

mantıklı canım... en güzel yanı da, faize, krediye bulaşmadan, kira öder gibi, almış olursunuz....

Meyraa gibi düşünüyorum
Canım aklın varsa faize krediye hiç bulaşma. Niyetin bu yönde olursa kazancın da bereketli olur Allah ne fırsatlar da verir.

Varyemez evet zaten yapamam faiz ödemekle ömrüm tükenecek yoksa. bu akşam iş çıkışı eve bakmaya gideceğiz inşallah hayırlısı olur. hala emin değilim bakalım zaman ne gösterecek..

toki ye yazılmak için başlangıçta bir miktar(yaklaşık 4 bin) para gerekiyor, sonrasında kura çekiliyor. eğer çıkarsa bence de alın ama biraz zor maalesef ilk seferde tutturabilmek

toki ye yazılmak için başlangıçta bir miktar(yaklaşık 4 bin) para gerekiyor, sonrasında kura çekiliyor. eğer çıkarsa bence de alın ama biraz zor maalesef ilk seferde tutturabilmek
Sexingthecherry eşimin iş yerinde iş arkadaşına çıkmış ve kendisi burdan taşınacağı için evi elinden çıkarmak istiyor. yani biz hazır olarak birine çıkan evi devralacağız Allah kısmet eder tamam dersek. o sebeble peşinata 23 bin vereceğiz.

evi beğendiyseniz bence alın, bir yerden başlamak lazım.

kızlar az önce hesapladım da aylık tam 2970 lira kredi ve öğrenim borç ödememiz var yani resmen bir maaş kadar. bir sene içinde hepsi bitmiş olacak umarım ama böyle hesaplayınca içim acıdı. senede 35640 lira eder. yani biz kredilerden sonra alıştığımız bu ritmde gitsek değil ev villa bile alırmışız

M maviduvar1 aldım biletimi :)

2017 yaz organizasyonum hazır
Istanbula gidiş dönüş biletlerimizi aldım.

Istanbul 'dan güneye uçak biletlerimizide aldım
Toplam 1000€ verdim. .

Oradaykende geriye zaman kalırsa bi yerlere daha gidebiliriz.
Burada da marsilya'ya gitmek istiyorum agustos gibi .
Allahım nasip etsin ( amin)

En son thy kullandım canım. 1 saat rötarlı gittik . 1,5 saat 'te pasaport kuyrugunda bekledik
Sabiha gökcen biraz daha sakin.
Fiyat 200 € daha ucuzdu pgs'da . En büyük tercih sebebim fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…