Sağolasın canımVaryemez bereketli olsun...
Bu ay ben de cok harcama yaptim.
Oglumun d.gunu icin foto cekecegim malzemeler susler 50tl gitti.
Kiyafet aldim 50tl ona verdim.
Onumuzdeki hafta 3.dugun var elbise ve bluz aldim 150 oraya gitti.
Sağolasın canım güzel düşüncelerin içinVaryemez çok bilinçli bir kadınsın
Seni Örnek alıyorum
Ayakta alkışlıyorum
Böyle geliri olup, farkında olup da senin gibi düşünen çok az insan var
Sağolasın hemşerimİyi akşamlar kızlar.
Ablamızı öğleyin yolladım eve gelince. Fakat ben canavarlar yüzünden dolapları indiremedim, ancak yemekleri yaptım, yedirdim. E zar zor Bi supangle yaptım, sonrasında çocukları yıkadım daha yeni koltuk yüzü görüyorum, eşim gelmeden bakayım dedim, bir de onu doyurma faslı olur şimdi.
@ozrengin bereketli olsun inşallah
Yazlığınız hayırlı olsun 3günlükdünya güle güle oturun.
Yeni gördüm . Karyola ikeada vardı diye hatırlıyorum
Hanımlar birikimlerinizi özelden gönderin de tabloyu yapmaya başlayayım.
Özellikle tercih ettiğim yok evde yenilmeyen peyniri poğaça börekte değerlendiriyorum .Sabah kahvaltıdan sonra mercimek çorba, Elmalı turta, kıymalı patatesli börek yaptım. Öğle namazından sonra spora gittim. Dönüşte lor peyniri aldım. Poğaça yapacağım. İnşallah peynir güzel çıkar.
Börek ve poğaça için ne kullanlyorsunuz. belli bir markanın peyniri var mı tavsiye edebileceğiniz
Sağolasın hemşerim
Afacanları öpüver
Ev işiymiş olur bırak miniklerin keyfi yerinde olsun seninle vakit geçirsinler o çok daha önemli
Ben de genelde eski peynirleri değerlendirmeye çalışıyorum ama Almam gerekirse de Muratbey alıyorum papatya. Denediklerim içinde en iyisi o çıktı benim.Sabah kahvaltıdan sonra mercimek çorba, Elmalı turta, kıymalı patatesli börek yaptım. Öğle namazından sonra spora gittim. Dönüşte lor peyniri aldım. Poğaça yapacağım. İnşallah peynir güzel çıkar.
Börek ve poğaça için ne kullanlyorsunuz. belli bir markanın peyniri var mı tavsiye edebileceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?