BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez bereketli olsun...

Bu ay ben de cok harcama yaptim.
Oglumun d.gunu icin foto cekecegim malzemeler susler 50tl gitti.
Kiyafet aldim 50tl ona verdim.
Onumuzdeki hafta 3.dugun var elbise ve bluz aldim 150 oraya gitti.
Sağolasın canım
Sen de aldıklarını güle güle kullan

İyi akşamlar kızlar.
Ablamızı öğleyin yolladım eve gelince. Fakat ben canavarlar yüzünden dolapları indiremedim, ancak yemekleri yaptım, yedirdim. E zar zor Bi supangle yaptım, sonrasında çocukları yıkadım daha yeni koltuk yüzü görüyorum, eşim gelmeden bakayım dedim, bir de onu doyurma faslı olur şimdi.
@ozrengin bereketli olsun inşallah

Sağolasın hemşerim
Afacanları öpüver
Ev işiymiş olur bırak miniklerin keyfi yerinde olsun seninle vakit geçirsinler o çok daha önemli

Günaydın
Cumhuriyetimizin 93. Yılı kutlu olsun
Mustafa Kemal ATATÜRK ve emeği geçen herkese minnetlerimi sunuyorum
Bayrağımızı astım salona yine :)
Cocuklarim Ata, bayrak , ülke ,millet sevgisini öğrensin.eksik kalmasınlar

Tüm gün gezdirecegim çocuklarımı bugün
Ayakkabı , nevresim takımı ve exporttan Türk yiyecekleri alacağım
Yemek yiyecegiz
Okullar tatile girdi burda (Halloween )

selamlar.. bölgedeki internet kesintisi dünden beri yine devam ediyordu. yeni geldi. işten geldim mutfağa girecem akşama ne yemek yapsam bilmiyorum. biraz netten fikir edineyim..

Sabah kahvaltıdan sonra mercimek çorba, Elmalı turta, kıymalı patatesli börek yaptım. Öğle namazından sonra spora gittim. Dönüşte lor peyniri aldım. Poğaça yapacağım. İnşallah peynir güzel çıkar.
Börek ve poğaça için ne kullanlyorsunuz. belli bir markanın peyniri var mı tavsiye edebileceğiniz

AkŞam yemeği için planladığım
Tarhana çorbası
kıymalı patatesli karnıbahar
Kakaolu puding

Özellikle tercih ettiğim yok evde yenilmeyen peyniri poğaça börekte değerlendiriyorum .
Benim en çok sevdiğim kahvaltıda salamura keçi peyniri
Ama eşim hazır peynir alıp gelir tulum peyniri filan getiriyor yenilmeyeceğini anladığım zaman hamur işi yaparak atılmaktan kurtarıyorum

Ben de genelde eski peynirleri değerlendirmeye çalışıyorum ama Almam gerekirse de Muratbey alıyorum papatya. Denediklerim içinde en iyisi o çıktı benim.

İyi akşamlar kızlar.
Bayramımız kutlu olsun, nice yıllarını kutlayalım inşallah cumhuriyetimizin.

Bugün koşturmacalı geçti bizim. Sabah kahvaltıyı yaptık sonra ufağı dedeye bırakıp yeni eve geçtik bahçeyi suladık, taşları ayıkladık. evi havalandırdık, evin planını yapmaya çalıştık kafamızda yine oradan yol üstündeki pazara gittik. 30 tl benden 10 tl eşimden gitti. Tam çıkarken ekmeklik küçük soğanlardan gördük, biraz alıp geri eve gittik bahçeyi belledik ektik suladık sonra babamlara geldik, annemin günü var onlar üst katta oturuyor, biz de aşağıda birşeyler yedik. Gün bitsin annem aşağı insin diye bekliyorum, arkadaşımla kahve içmeye çıkıcaz inşallah. Ne zamandır kendim için birşey yapmadım neredeyse ya, 1 saat çocuksuz arkadaşla sohbet etmek bile bana çok iyi gelecek galiba:)

@ozrengin bizim hesaplar çok karıştı bu ay, ben önünüzdeki ay bildireyim olur mu?

fellah köfte ( yarısını bu akşama yaptım yarısını dondurucuya attım)
tavuk çorbası
biberli soğanlı kavurma ( kavurmalı sote gibi bişi)
cacık
yaptım:)
herkese afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…