BİRİKİMCİ HATUNLAR

Teşekkür eserim kızlar
Aslında bidonla aldığım peynirim var evde. Ama onu poğaçaya kullanmak istemiyorum. Kıyamıyorum.

Iyi aksamlar
Gezdik bolca :)
Çooookkkk güzel bi gündü
Ayakkabı aldım canlarıma
Nevresim tk. Yemek , market alış. Derken bolca para harcadık ama feda olsun canlarıma. Iyiki varlar. Onlar yanımdayken kendimi çok zengin hissediyorum
Kendime kıyafet ayakkabı felan hiç bişey almadım
Kendime verdigim sözü tutmaya devam
Varyemez bu ay 500 € birikim yaptım ( uçak biletini önceki aylarda biriktirdiklerimle aldım )

merhaba gızceler
Gezmeye gittik göl kenarına
Yürüdük bolca
Marketede uğradık
Harcamasız günleri özledim
1 kilo hamur yugurup
Peynirli börek (birazı yarına birazıda dondurucuya )
Pizza yapıcam.
Üzümlü kek yaparım bide .

Akşam yemeği Niyetğne alabalık yemeye gittik. 50 lira ödedik.
Artık her Cumartesi 400 TL çekiyoruz bankadan. Onuna Bi hafta idare ediyoruz. En azından ne harcadığımızı biliyoruz.
Oğluma da her Pazartesi 20 TL veriyorum. Cuma günü kalanı kumbaraya atıyor. Geçen hafta tamamını bu hafta 17 TL sini attı

400 e neler dahil ? Yol/benzin ve mutfak/market masrafı mı?
Oğlunuzun kantinden alışveriş alışkanlığının olmaması güzel

400 e neler dahil ? Yol/benzin ve mutfak/market masrafı mı?
Oğlunuzun kantinden alışveriş alışkanlığının olmaması güzel
Günaydın kızlar
Mazot hariç herşey. Pazar, market, benim haftalık kaş bıyık param, çocuğun okuldan çıkan herhangi bir masrafı, öğlen yemeği.
Mazotu kartla alıyoruz.
Evet pek almaz. Ben sabah kahvaltısını yaptırıyorum. Öğlen de eve geliyor.
Ona sürekli para birşktirmenin gerekliliğini, cimri değil ama tutumlu olmamız gerektiğini anlatıyorum.

Maşaallah oğluna
İniaallah benim evladım sa tutumlu olur

Maşaallah oğluna
İniaallah benim evladım sa tutumlu olur
Çok sağol canım. Paralarıyla bilgisayar oyunu almak istiyor ama bu da önemli birşey. Hedef koyup ona ulaşmak istiyor sonuçta.
Emin'im senin oğlunda tutumlu bir çocuk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…