6 yıldır kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim .çamaşır kurutma makinası almak istiyoruz. duyduğuma göre burada kullananlar varmış, bana da tavsiye verir misiniz?
marka ve modeli nedir acaba? alırken nelere dikkat etmek lazım? çok cahilim bu konuda6 yıldır kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim .
Siemens 8 kilolukmarka ve modeli nedir acaba? alırken nelere dikkat etmek lazım? çok cahilim bu konuda
Bugun Kuveyt Türk'te banka hesabı açıp hemen 5 dolar ve 4 euro aldım. 50 kuruş ve üstü kumbaram ayrı 50 kuruşun altındaki bozukluklar için kumbaram ayrı... Bozukluk kumbaramdan her 5-10 tl oldukça bankaya atıp döviz almaya devam edeceğim. 50 kuruş üstundekilerle altın almayı hedefliyorum.
maaş müşterisinden ücret almıyorlar. ama hatırladığım kadarıyla sen elden alıyordun maaşı. bankalar genelde otomatik ödeme talimatı verince de yıllık aidatı almıyorlar. herhangi bir banka ile görüşüp, iki üç faturanı oradan otomatik ödeme talimatı yaptıracağını söylersen ücretsiz hesap yaparlar bence. biz iş ve vakıf kullanıyoruz, memnunuz.Sexingthecherry banka hesabı açtırmayla ilgili birşeyler sorabilir miyim? ben de hesap açmak istiyorum herhangi bi bankada hesabım yok. hesap açınca ve kullanınca aylık veya yıllık kesim ücreti oluyor mu?? ben de açmak istiyorum fakat hiç bugüne kadar bankadan döviz veye altın al sat yapmadım.. tavsiyeni beklerim bu konuda
evet doğru hatırlıyorsun elden alıyorum maaşı. sanırım bana uymuyo. bi şekilde kesim olacak.maaş müşterisinden ücret almıyorlar. ama hatırladığım kadarıyla sen elden alıyordun maaşı. bankalar genelde otomatik ödeme talimatı verince de yıllık aidatı almıyorlar. herhangi bir banka ile görüşüp, iki üç faturanı oradan otomatik ödeme talimatı yaptıracağını söylersen ücretsiz hesap yaparlar bence. biz iş ve vakıf kullanıyoruz, memnunuz.
otomatik ödeme yolunu seçebilirsin. cep telefonu, internet, doğalgaz, elektrik, su 2 tanesini o hesaptan ödesen olmaz mı?evet doğru hatırlıyorsun elden alıyorum maaşı. sanırım bana uymuyo. bi şekilde kesim olacak.
Sexingthecherry banka hesabı açtırmayla ilgili birşeyler sorabilir miyim? ben de hesap açmak istiyorum herhangi bi bankada hesabım yok. hesap açınca ve kullanınca aylık veya yıllık kesim ücreti oluyor mu?? ben de açmak istiyorum fakat hiç bugüne kadar bankadan döviz veye altın al sat yapmadım.. tavsiyeni beklerim bu konuda
İnşallah papatya inşaalaljÇok sağol canım. Paralarıyla bilgisayar oyunu almak istiyor ama bu da önemli birşey. Hedef koyup ona ulaşmak istiyor sonuçta.
Emin'im senin oğlunda tutumlu bir çocuk olur.
yatas da suan eskiyi getir yeniyi al kampanyası varmisVaryemez aldığınız evi dayayıp döşediniz mi ?
Öyleyse yatak olarak ne aldınız
İstikbal bellona almak istemiyorum
Yatsan da pahalı normalde 5 bin küsür , indirimde 3 buçuk civarı
Ben yazlık için alacağım inşaAllah
Hem kaliteli hem uygun ne alabilirim ?
Nisana kadar zamanı var ama yıl başından sonra zamlanır diye düşünüyorum , indirimden güzel bir şey almak istiyorum
İnşaat halinde henüzVaryemez aldığınız evi dayayıp döşediniz mi ?
Öyleyse yatak olarak ne aldınız
İstikbal bellona almak istemiyorum
Yatsan da pahalı normalde 5 bin küsür , indirimde 3 buçuk civarı
Ben yazlık için alacağım inşaAllah
Hem kaliteli hem uygun ne alabilirim ?
Nisana kadar zamanı var ama yıl başından sonra zamlanır diye düşünüyorum , indirimden güzel bir şey almak istiyorum
Canım Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyor.diğer katılım bankaları da öyle... Oyle yok otomatik ödemeymiş bilmem neymiş hiç bir şartları şurtları yokSexingthecherry banka hesabı açtırmayla ilgili birşeyler sorabilir miyim? ben de hesap açmak istiyorum herhangi bi bankada hesabım yok. hesap açınca ve kullanınca aylık veya yıllık kesim ücreti oluyor mu?? ben de açmak istiyorum fakat hiç bugüne kadar bankadan döviz veye altın al sat yapmadım.. tavsiyeni beklerim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?