BİRİKİMCİ HATUNLAR

gunaydin kizlar
artik TR ile aramizda 2 saat fark oldu
cok tuhaf ya
aksam eve gidince haberler basliyordu simdi bitmis olacak
sanki daha uzaklasmisim ulkemden hissi geldi
neyse
bugun hic harcamasiz eve gitmek istiyorum
okullar tatil oldugu icin hep biseyler alalim istiyor cocuklar
halbuki hersey var evde.
evde dagildi
haftasonuna kadar derin temizlik yapamam.
aksama dunden yaptigim borek var. yaninada biseyler cikarinca yemegim hazir :)

selam hanımlar.. bölgeye dünden beri yeni internet geldi. günlük bi kaç saat internet oluyor sonra tekrar kesiyorlar yaklaşık bi haftadır böyle. işteyim bugün hevesle kpssye çalışmaya başlıyorum. bundan önce ara ara bakıyordum ama artık ciddiye alıp her akşam evde çalışmam gerek..dua edin lütfen şu özelden kurtulayım

çamaşır kurutma makinası almak istiyoruz. duyduğuma göre burada kullananlar varmış, bana da tavsiye verir misiniz?

Bugun Kuveyt Türk'te banka hesabı açıp hemen 5 dolar ve 4 euro aldım. 50 kuruş ve üstü kumbaram ayrı 50 kuruşun altındaki bozukluklar için kumbaram ayrı... Bozukluk kumbaramdan her 5-10 tl oldukça bankaya atıp döviz almaya devam edeceğim. 50 kuruş üstundekilerle altın almayı hedefliyorum.

Sexingthecherry banka hesabı açtırmayla ilgili birşeyler sorabilir miyim? ben de hesap açmak istiyorum herhangi bi bankada hesabım yok. hesap açınca ve kullanınca aylık veya yıllık kesim ücreti oluyor mu?? ben de açmak istiyorum fakat hiç bugüne kadar bankadan döviz veye altın al sat yapmadım.. tavsiyeni beklerim bu konuda

maaş müşterisinden ücret almıyorlar. ama hatırladığım kadarıyla sen elden alıyordun maaşı. bankalar genelde otomatik ödeme talimatı verince de yıllık aidatı almıyorlar. herhangi bir banka ile görüşüp, iki üç faturanı oradan otomatik ödeme talimatı yaptıracağını söylersen ücretsiz hesap yaparlar bence. biz iş ve vakıf kullanıyoruz, memnunuz.

evet doğru hatırlıyorsun elden alıyorum maaşı. sanırım bana uymuyo. bi şekilde kesim olacak.

Küveyt türk ten de ücret alınmıyormuş

Varyemez aldığınız evi dayayıp döşediniz mi ?
Öyleyse yatak olarak ne aldınız
İstikbal bellona almak istemiyorum
Yatsan da pahalı normalde 5 bin küsür , indirimde 3 buçuk civarı

Ben yazlık için alacağım inşaAllah
Hem kaliteli hem uygun ne alabilirim ?

Nisana kadar zamanı var ama yıl başından sonra zamlanır diye düşünüyorum , indirimden güzel bir şey almak istiyorum

yatas da suan eskiyi getir yeniyi al kampanyası varmis

İnşaat halinde henüz
Bitince kiraya vereceğim ya da uygun müşteri olursa satacağım

Canım Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyor.diğer katılım bankaları da öyle... Oyle yok otomatik ödemeymiş bilmem neymiş hiç bir şartları şurtları yok

İşten çıktığımda sıfır harcama diye göbek atıyordum ki gözümde Bi acı hissettim. Daha önce defalarca kere gözde uçuk ve Arpacık yaşadığım için içime kurt düştü.
Eve geldim. Hemen üstümü değiştirdim. Oğlanı da aldığım gibi özel hastanede aldım soluğu. 40 TL gitti. İlaç verdi doktor. Oradan kaş bıyık aldırmaya girtim. 10 TL de öyle gitti. O arada oğlanı öğretmenin evinin kapısına bıraktım ve spor salonuna koştum. Şümdi yemeğimi yedim. Dağınık bir mutfak ve yatak odası toplanmayı bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…