BİRİKİMCİ HATUNLAR

Geçmiş olsun canım her işin başı sağlık

zelalke birkaç yıldır kuveyttür kullanıyorum çok memnunum bankadan hesap işletim ücreti de yok

3 3gunlukdunya yatsan iyi hoş da çok pahalı. Ben iki yıl önce tepehome dan almıştım yatak fiyatını hatırlamıyorum ama yatsan gibi pahalı değildi ve gerçekten çok rahattı, üstünde fermuarlı alezi vardı çıkarıp yıkanabiliyordu. Şimdi tekrar yatak almam gerekti burada yerel bir mobilyacıdan aldım kendi imalatları, kalitesi hk baya bilgi verdi ama kullanıp göreceğiz bakalım. Bence bulunduğun yerde imalatçı varsa sorabilirsin kalitelisi uyguna gelir.

Ben bugün bi tek kahve içtim. Tadını çok seviyorum . Onun dışında harcama yapmadım.
Arkadaşlar almayalım.
Gereksiz hiç bişeyi , evimizde zaten olan bir sürü kıyafetin bilmem kaçıncı benzerini almayalım.
Almak mutlu etmiyor.
Almamak mutlu ediyor.
Akşama kadar ne emeklerle kazanılan paraları savurmayalım etrafa.
Emegimize yazık.
Paramı pahalı restauranlarda harcamaya hayır. 3. Ya da 4. Montu almaya hayır.
Kenarda köşede paramız olsun.
Çocuklar büyüyorlar para lazım.
Yaşlanıyoruz para lazım (ilaçlar , muayene , tedavi malûm)
Ailelerimize para lazım ( zor günleri olabiliyor ve emekli maaşlarını hatırlatmama gerek bile yok )
israf etmeye hayır.gereksiz hiç bişey al-ma-ya-ca-ğım
Tuketimin çok ve gereksiz olduğu harcamalara hayır.

ne kadar haklisin. aslinda bir cok sey zaten bizim gercek ihtiyaçlarımiz degil

gecmis olsun.

Günaydın

Ayın 10una kadar mecburen alışveriş orucu tutacağım kartıma çok yüklendim evin ihtiyacı bitmiyor.
Ütü masası kurutmalık bulaşıklık banyo paspası fon perde antre halısı ilk aklıma gelenler daha bunlar gibi o kadar çok var ki

Fakir buharlı mop kullanmıştım daha önce çok memnundum birkaç ay sonra yine alma niyetindeyim inşallah.
Tül perdeler için perdeciden fiyat almıştım sırf salon için güya indirim yaparak 500 tl istedi, ben de english homedan tüm evin perdelerini 250 tlye aldım Perdecideki tül sahiden kaliteliydi fiyatına değer ama o kadarına gerek yok bu aldıklarım da gayet şık dökümlü duruyor.

%50 indirim var kızlar english homeda, bu tür mağazaları aslında pek sevmem bindirim+indirim yapıyorlar diye ama fiyatlar iyidi şu aralar.

Aman ne çok konuştum hayırlı günleriniz olsun kızlar

Ellerine sağlık canım ne kadar güzel yazmışsın .

Bu tüketim hatta israf devrinde çocukları eğitmenin önemi çok büyük bence de.. Ne güzel şimdiden farkın varmış bile:)
İnşallah ben de bilinç kazandırabilirim bu konuda.
Ne alınırsa alınsın tatmin olmayan, halden durdan anlamayan çocuklar görmek üzüyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…