Geçmiş olsun canım her işin başı sağlıkİşten çıktığımda sıfır harcama diye göbek atıyordum ki gözümde Bi acı hissettim. Daha önce defalarca kere gözde uçuk ve Arpacık yaşadığım için içime kurt düştü.
Eve geldim. Hemen üstümü değiştirdim. Oğlanı da aldığım gibi özel hastanede aldım soluğu. 40 TL gitti. İlaç verdi doktor. Oradan kaş bıyık aldırmaya girtim. 10 TL de öyle gitti. O arada oğlanı öğretmenin evinin kapısına bıraktım ve spor salonuna koştum. Şümdi yemeğimi yedim. Dağınık bir mutfak ve yatak odası toplanmayı bekliyor.
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım her işin başı sağlık
aa eline saglik ama ben yazmayi unutmusum. 190 bes, 1 gram altin, 30 euro, 10 usd, 10 sterlin
ne kadar haklisin. aslinda bir cok sey zaten bizim gercek ihtiyaçlarımiz degilBen bugün bi tek kahve içtim. Tadını çok seviyorum. Onun dışında harcama yapmadım.
Arkadaşlar almayalım.
Gereksiz hiç bişeyi , evimizde zaten olan bir sürü kıyafetin bilmem kaçıncı benzerini almayalım.
Almak mutlu etmiyor.
Almamak mutlu ediyor.
Akşama kadar ne emeklerle kazanılan paraları savurmayalım etrafa.
Emegimize yazık.
Paramı pahalı restauranlarda harcamaya hayır. 3. Ya da 4. Montu almaya hayır.
Kenarda köşede paramız olsun.
Çocuklar büyüyorlar para lazım.
Yaşlanıyoruz para lazım (ilaçlar , muayene , tedavi malûm)
Ailelerimize para lazım ( zor günleri olabiliyor ve emekli maaşlarını hatırlatmama gerek bile yok )
israf etmeye hayır.gereksiz hiç bişey al-ma-ya-ca-ğım
Tuketimin çok ve gereksiz olduğu harcamalara hayır.
gecmis olsun.İşten çıktığımda sıfır harcama diye göbek atıyordum ki gözümde Bi acı hissettim. Daha önce defalarca kere gözde uçuk ve Arpacık yaşadığım için içime kurt düştü.
Eve geldim. Hemen üstümü değiştirdim. Oğlanı da aldığım gibi özel hastanede aldım soluğu. 40 TL gitti. İlaç verdi doktor. Oradan kaş bıyık aldırmaya girtim. 10 TL de öyle gitti. O arada oğlanı öğretmenin evinin kapısına bıraktım ve spor salonuna koştum. Şümdi yemeğimi yedim. Dağınık bir mutfak ve yatak odası toplanmayı bekliyor.
İnşaat halinde henüz
Bitince kiraya vereceğim ya da uygun müşteri olursa satacağım
Ellerine sağlık canım ne kadar güzel yazmışsın .Ben bugün bi tek kahve içtim. Tadını çok seviyorum. Onun dışında harcama yapmadım.
Arkadaşlar almayalım.
Gereksiz hiç bişeyi , evimizde zaten olan bir sürü kıyafetin bilmem kaçıncı benzerini almayalım.
Almak mutlu etmiyor.
Almamak mutlu ediyor.
Akşama kadar ne emeklerle kazanılan paraları savurmayalım etrafa.
Emegimize yazık.
Paramı pahalı restauranlarda harcamaya hayır. 3. Ya da 4. Montu almaya hayır.
Kenarda köşede paramız olsun.
Çocuklar büyüyorlar para lazım.
Yaşlanıyoruz para lazım (ilaçlar , muayene , tedavi malûm)
Ailelerimize para lazım ( zor günleri olabiliyor ve emekli maaşlarını hatırlatmama gerek bile yok )
israf etmeye hayır.gereksiz hiç bişey al-ma-ya-ca-ğım
Tuketimin çok ve gereksiz olduğu harcamalara hayır.
Canım bahsettiğim ev ilçe merkezindeHaftasonları gidip kalmak isteğinizden vazgeçtiniz yani
Hayırlısı olsun
Bu tüketim hatta israf devrinde çocukları eğitmenin önemi çok büyük bence de.. Ne güzel şimdiden farkın varmış bile:)Günaydın kızlar
Mazot hariç herşey. Pazar, market, benim haftalık kaş bıyık param, çocuğun okuldan çıkan herhangi bir masrafı, öğlen yemeği.
Mazotu kartla alıyoruz.
Evet pek almaz. Ben sabah kahvaltısını yaptırıyorum. Öğlen de eve geliyor.
Ona sürekli para birşktirmenin gerekliliğini, cimri değil ama tutumlu olmamız gerektiğini anlatıyorum.
Ben de döviz fiyatlarına bakarken hep sterline takılıyor gözümŞu sterlin de ne öldü ne güldü
Düşse de alsak yükselse de satsak ; )
Ben de Arçelik kullanıyorum, baya rahat oluyor. Kampanyadan 900 gibi bir fiyata almıştım geçen seneçamaşır kurutma makinası almak istiyoruz. duyduğuma göre burada kullananlar varmış, bana da tavsiye verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?