BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bensendetutuklukaldim fuzul ev mi?? ilk defa duyuyorum internetten araştırayım. daha fazla bilgi verebilir misin canım..
Eminevim gibi emlak sektöründeler... Detaylarını pek bilmiyorum. Reklamları dönünce söyleyeyim dedim. Hem başka Bi ilden daha uygun bulup en azından orayı kiraya verebilirsin :)

Eminevim gibi emlak sektöründeler... Detaylarını pek bilmiyorum. Reklamları dönünce söyleyeyim dedim. Hem başka Bi ilden daha uygun bulup en azından orayı kiraya verebilirsin :)
internetten baktım. watsap numaralarına mesaj yazdım artık ne zaman dönerlerse onlardan bilgi alırım bakalım nasıl bişi :9 teşekkürler bu arada..

bundan aylar önce eşim pazar için 50 vermişti , o yetmez ben kendimden yaparım alışverişi demiştim .. ( Az bulmuştum parayı )
Buraları okudukça kendimden utandım
Hem pazar hem market yapıp üstüne para artırmışsınız . Helal olsun

Bu arada o aldıklarınız kaç günlük ?
Yani meyve olarak sadece bir kilo elma bir kilo mandalina var sanırım , bir hafta yetmiyordur heralde

günaydın arkadaşlar...

ya ben de şaşırıyorum... maşallah, buradaki arkadaşların çoğu, çok az parayla pazar yapıyorlar...hem de meyve, sebze hatta kahvaltılık vs. bile oluyor...
ben pazara, eve geçerken yolumun üstünde, uğrarım, sebze neredeyse hiç almam, ya da bir, bilemedin iki çeşit,yemiyor çocuklar her sebzeyi maalesef, bir kaç çeşit meyve, biraz salata malzemesi, ekstra kestane, mısır vs. varsa alırım... yine de 50 den aşağı tutmaz...
kahvaltılık, bakliyat, balık vs. pazardan almam....

Günaydınlar hatunlar, nasılsınız?
Cumaya az kaldı

Dün başvuru için kargoya 17 tl verdim. Sabah da yine kahvaltımı unutup çıkmışım, 2.5 tl de Oray'a gitti. Başka harcama yok ama bu hafta. Sahi bir de pzt oğluma meyveli süt almıştım 1.25
Akşam eşime balık aldırdım 15 tl. Bir de pişirmeye hazır Urfa kebap almış, 4 lü 14 tl. Dondurucuya attım, Can'ımız isteyince çıkarırım.
Markete gidilecek gidemedik bir türlü, akşam eşimi göndereyim diyorum. Tüm işler haftasonuna yığılınca çok yoruluyor ve bazen tamamını yetiştiremiyoruz :/
Akşama da yemeğe annemlere gideceğiz:)

günaydın hanımlar.. dün sirke, konserve mısır ve konserve garnitür aldım.. 6 tl ye yakın birşey tuttu. bu akşamda eşimin iş arkadaşına yemeğe davetliyiz. iş çıkışı bi kuaföre mi gitsem fön içn yaa bilemedim..

Merhaba canım bizim pazarımız oldukça uygun mandalinanın kilosu 1 tl idi.
Elma da 1 tl idi.
O gün cebimde toplam eşimden aldığım pazar parası dahil 73.65 tl vardı .
Ben 40 tl artırdım.
Sadece evde eksik olanı alıyorum
Evde haftalık menümü kabataslak hazırlıyorum .
Sebze olarak bu hafta pırasa karnıbahar aldım ama derindondurucudan kırmızı et çıkarıp haşlama ya da kıyma çıkarıp köfte yapıyoruz .
Haftalık et sebze bakliyat dengesini kurmaya çalışıyorum .
Hem pazarda çok para harcamıyorum .
Hem yazdan hazırladıklarımı da değerlendiyorum.
Büyük market alışverişimi ayda 1 ya da 2 kez eşimi çıkarıyorum .

Bir de eşim cevizi patatesi çuvalla aldı .
Peyniri toplu aldı ben salamura keçi peyniri seviyorum .
Onun dışında peynir farklı çeşitlerde tüketiliyor(kaşar , krem üçgen market beyaz peyniri süzme tulum peynir gibi)
Pazardan her hafta balık alıyorum ama bu hafta büyük oğlan antibiyotik kullanıyor diye almadım .
Önümüzdeki aylarda tavuk çiftliğinde yetiştirttiğimiz koyun var onu kestireceğiz o da epey yeter .
Hindi alır derindondurucuya koyarım .
Köylü tavuğu koymuştum birkaç tane yetmezse gene aldırırım

Patatesi fazla aldığımız zaman bozulabiliyor. O yüzden patatesi az az alıyorum. Çuvalla aldığınızda nasıl muhafaza ediyorsunuz peki, dayanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…