- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Eminevim gibi emlak sektöründeler... Detaylarını pek bilmiyorum. Reklamları dönünce söyleyeyim dedim. Hem başka Bi ilden daha uygun bulup en azından orayı kiraya verebilirsin :)Bensendetutuklukaldim fuzul ev mi?? ilk defa duyuyorum internetten araştırayım. daha fazla bilgi verebilir misin canım..
internetten baktım. watsap numaralarına mesaj yazdım artık ne zaman dönerlerse onlardan bilgi alırım bakalım nasıl bişi :9 teşekkürler bu arada..Eminevim gibi emlak sektöründeler... Detaylarını pek bilmiyorum. Reklamları dönünce söyleyeyim dedim. Hem başka Bi ilden daha uygun bulup en azından orayı kiraya verebilirsin :)
Rica ederim :)internetten baktım. watsap numaralarına mesaj yazdım artık ne zaman dönerlerse onlardan bilgi alırım bakalım nasıl bişi :9 teşekkürler bu arada..
Of çok yükselmişDolar 3.12
Euro 3.47
Altın gram 131
Ekonomistler yıl sonuna doğru doların 3.25 i euronunda 3.50 yi bulacağını söylüyorlardı... Euroda 3 aşağı 5 yukarı tahmin doğru çıktı. Bakalım sıra dolarda
Evet Euro bugün birden çıktı... 3.43 lerde seyrediyordu.Of çok yükselmiş
süperBugün ben de hiç para harcamadımeglencelizambak
Yarın da harcamam sanırım. Cuma pazara çıkarım.
Bir haftalık diye ayırdığımız 400 liradan 110 TL kaldı.
Merhaba kızlar
Öğle arası pazara gittim.
Dün eşimden 50 tl almıştım.
Sadece ihtiyaç olanı aldım şöyle tuttu.
Karnıbahar 4 tl
Pırasa 1.5 tl
Havuç 1 tl
mandalina 2 tl
Elma 2 tl
Maydanoz 1 tl
Marul 1.5 tl
Toplam 13 tl
Biraz da marketten ihtiyaç olanı aldım
Pişirme kağıdı
Süt
Bulaşık makinası toz deterjan
Limon
Toplam 10.40 tl
Dün de 25 tl almıştım 12 tl artmıştı
bugün de 17 arttı
Cüzdanda önceden kalan 13 tl vardı
kalan 40 tl
Kızlar ben hiç gaza gelmeden kendi doğrularımı yaşıyorum giyinme yeme içme birikim vs her konuda
Elalem ne der derdim yok
Çok mu BENCİLİM neyim
bundan aylar önce eşim pazar için 50 vermişti , o yetmez ben kendimden yaparım alışverişi demiştim .. ( Az bulmuştum parayı )
Buraları okudukça kendimden utandım
Hem pazar hem market yapıp üstüne para artırmışsınız . Helal olsun
Bu arada o aldıklarınız kaç günlük ?
Yani meyve olarak sadece bir kilo elma bir kilo mandalina var sanırım , bir hafta yetmiyordur heralde
Merhaba canım bizim pazarımız oldukça uygun mandalinanın kilosu 1 tl idi.bundan aylar önce eşim pazar için 50 vermişti , o yetmez ben kendimden yaparım alışverişi demiştim .. ( Az bulmuştum parayı )
Buraları okudukça kendimden utandım
Hem pazar hem market yapıp üstüne para artırmışsınız . Helal olsun
Bu arada o aldıklarınız kaç günlük ?
Yani meyve olarak sadece bir kilo elma bir kilo mandalina var sanırım , bir hafta yetmiyordur heralde
Patatesi fazla aldığımız zaman bozulabiliyor. O yüzden patatesi az az alıyorum. Çuvalla aldığınızda nasıl muhafaza ediyorsunuz peki, dayanıyor mu?Bir de eşim cevizi patatesi çuvalla aldı .
Peyniri toplu aldı ben salamura keçi peyniri seviyorum .
Onun dışında peynir farklı çeşitlerde tüketiliyor(kaşar , krem üçgen market beyaz peyniri süzme tulum peynir gibi)
Pazardan her hafta balık alıyorum ama bu hafta büyük oğlan antibiyotik kullanıyor diye almadım .
Önümüzdeki aylarda tavuk çiftliğinde yetiştirttiğimiz koyun var onu kestireceğiz o da epey yeter .
Hindi alır derindondurucuya koyarım .
Köylü tavuğu koymuştum birkaç tane yetmezse gene aldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?