- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Bereketli olsunBen bugün elimdeki dolarları sattım. 3.12 seviyesinden alıp 3.17 seviyesinden sattım. Gerçi benim dolsrlsrım fazla bişey değil ama ilk al-sat deneyimini yaşadım.
Geçmiş olsun canım.Yarın alışverişe çıkacaktım bayağı bir harcama yapacaktım ama sağolsun kayınvalidem ve annem sayesinde sadece pazar göreceğim.Hasta olduğum için daha itinalılar Allah razı olsun onlardan.
Tereyağ , bal , kuru üzüm , salça, tarhana , reçel ve dondurucuya attığı lahana sarması ile börekler..Bunları kayınvalidem getirdi.
Fasulye , nohut , sarımsak , köy bulguru , turşu , yoğurtlu tarhana ,marmelat, erişte , fındık , ceviz , dondurucuda karadut ve bazlama... Bunlarıda annem getirdi.
Bu yüzden mutfak alışverişimin çoğu hallolmuş oldu bu ay sıkışık geçti bizim hastaneye 130o küsur ödeme yaptık..Üzerine de motorumuz çalındı..Şükür atlatttık sayılır..
Yarında insallah kısmetse.
Taze fasulye
Pırasa
Ispanak
Soğan
Domates
Yeşillikler( Roka vs )
Meyveler..
Alacağım..Bu arada pazara çıkmayada yeni alıştım :)
Geçmiş olsun canım.
Hayır canım ben tamamen tl de bekliyorumVaryemez abla al sat yaptın mı bugün?
Bereketli olsun canımBen bugün elimdeki dolarları sattım. 3.12 seviyesinden alıp 3.17 seviyesinden sattım. Gerçi benim dolsrlsrım fazla bişey değil ama ilk al-sat deneyimini yaşadım.
Geçmiş olsun umarım önemli bir rahatsızlık değildirYarın alışverişe çıkacaktım bayağı bir harcama yapacaktım ama sağolsun kayınvalidem ve annem sayesinde sadece pazar göreceğim.Hasta olduğum için daha itinalılar Allah razı olsun onlardan.
Tereyağ , bal , kuru üzüm , salça, tarhana , reçel ve dondurucuya attığı lahana sarması ile börekler..Bunları kayınvalidem getirdi.
Fasulye , nohut , sarımsak , köy bulguru , turşu , yoğurtlu tarhana ,marmelat, erişte , fındık , ceviz , dondurucuda karadut ve bazlama... Bunlarıda annem getirdi.
Bu yüzden mutfak alışverişimin çoğu hallolmuş oldu bu ay sıkışık geçti bizim hastaneye 130o küsur ödeme yaptık..Üzerine de motorumuz çalındı..Şükür atlatttık sayılır..
Taze fasulye
Pırasa
Ispanak
Soğan
Domates
Yeşillikler( Roka vs )
Meyveler..
O proğramlar sayesinde(!) artık misafirlerde aynı yorumu ev sahibine yapıyor gerçek hayatta..maalesef..artık sohbetlerin yerini gösteril aldı.ince ayrıntılara kadar eleştiriler aldı..Güler yüz gitti; ben de en iyisi var " geldi ..evden çıkıp doğru pazara gittim. 35 tl harcadım geldim.
pek sebze almadım. genelde meyve ağırlıklı.
sabah izlediğim o programa hala şaşırıyorum. kızın biri diyor ki" aaaa bu çatalların modeli hoşuma gitmedi ". ev sahibi de sanki suçluymuş gibi onları bekarken almıştım. bayağı oldu ama en kısa zamanda değiştireceğim.
pesss dedim...
nkar gerekmeden de tavsiye eden dr lar oSelam birikimci hatunlar
Sabah diş dr uma gittim çekim vardı
Bana iki boş yere implant önerdi bir tanesi 750 dolarmış, iki tane 1.500dolar taksit yaparım dedi.
Ne yapsam implant kullanan varmı tavsiye eden, etmeyen?
i
Yada yanındaki iki dişi kesip, kaplama yapacak
Ben bugün elimdeki dolarları sattım. 3.12 seviyesinden alıp 3.17 seviyesinden sattım. Gerçi benim dolsrlsrım fazla bişey değil ama ilk al-sat deneyimini yaşadım.
Yarın alışverişe çıkacaktım bayağı bir harcama yapacaktım ama sağolsun kayınvalidem ve annem sayesinde sadece pazar göreceğim.Hasta olduğum için daha itinalılar Allah razı olsun onlardan.
Taze fasulye
Pırasa
Ispanak
Soğan
Domates
Yeşillikler( Roka vs )
Meyveler..
Almamaya devam ediyorum.
Gösteriş meraklısı olmaya gerek yok.
Salondaki halımı 3 senedir kullanıyorum. Yıpranmış biraz . Yenisini mi alsam dedim ama hemen kendime geldim. Yazık günah . Ne gerek var . Al al nereye kadar.
Bugün maaş yattı.
Giderleri hallettim.
Ek hesaba kalan parayı aktardım.
Ay sonu yazarım bu ayki birikimimi
Tuvaleti misafirle kullanıyorsa bence banyodakini oraya alBen de almıyorum artıkeglencelizambak
Al al nereye kadar. Mağazalar çaput dolu. Çıplak kalacak değilim.
Tabaksız çanaksız kalacak değilim.
Misafirlere açtığım lavına ve tuvaletteki sabunluk takımım çok yıprandı. 7-8 yıldır kullanıyorum.
Banyoya 3-4 yıl önce sabunluk, diş fırçalık ve sıvı sabunluk almıştım.
Acaba tuvaletteki yıpranmış olanları banyoya alıp, banyodakinin aynı modelinden çöp ve tuvalet fırçalıpı alıp kullansam mo? Yoksa tuvalete sıfır takım mı alsam.
Anlatabildim mi? Ne dersiniz.
Bu ay oğluma pantalon, kazak, çorap ve bot alacağım.
Eşime de bornoz.
Ben bu alma konusunda cidden baya hatalar yaptım. Dolapların içi tabak bardak dolu yeni gelin havalarına kendimi kaptırdım al gidi al yaptım. Şimdi ne kadar masraf yapmışım boş yere diyorum. Bundan sonra sınır getireceğim. Bir market var her hafta çeşit çeşit bardaklar geliyor anladınız hangi market olduğunu. Sürekli ordan alıyordum artık kendimi tutuyorum. Bitti kapandı o devir.
Zararın neresinden dönersek kârdırBen bu alma konusunda cidden baya hatalar yaptım. Dolapların içi tabak bardak dolu yeni gelin havalarına kendimi kaptırdım al gidi al yaptım. Şimdi ne kadar masraf yapmışım boş yere diyorum. Bundan sonra sınır getireceğim. Bir market var her hafta çeşit çeşit bardaklar geliyor anladınız hangi market olduğunu. Sürekli ordan alıyordum artık kendimi tutuyorum. Bitti kapandı o devir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?