BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yarın alışverişe çıkacaktım bayağı bir harcama yapacaktım ama sağolsun kayınvalidem ve annem sayesinde sadece pazar göreceğim.Hasta olduğum için daha itinalılar Allah razı olsun onlardan.

Tereyağ , bal , kuru üzüm , salça, tarhana , reçel ve dondurucuya attığı lahana sarması ile börekler..Bunları kayınvalidem getirdi.

Fasulye , nohut , sarımsak , köy bulguru , turşu , yoğurtlu tarhana ,marmelat, erişte , fındık , ceviz , dondurucuda karadut ve bazlama... Bunlarıda annem getirdi.

Bu yüzden mutfak alışverişimin çoğu hallolmuş oldu bu ay sıkışık geçti bizim hastaneye 130o küsur ödeme yaptık..Üzerine de motorumuz çalındı..Şükür atlatttık sayılır..

Yarında insallah kısmetse.

Taze fasulye
Pırasa
Ispanak
Soğan
Domates
Yeşillikler( Roka vs )
Meyveler..

Alacağım..Bu arada pazara çıkmayada yeni alıştım :)

Geçmiş olsun canım.

Almamaya devam ediyorum.
Gösteriş meraklısı olmaya gerek yok.
Salondaki halımı 3 senedir kullanıyorum. Yıpranmış biraz . Yenisini mi alsam dedim ama hemen kendime geldim. Yazık günah . Ne gerek var . Al al nereye kadar.
Bugün maaş yattı.
Giderleri hallettim.
Ek hesaba kalan parayı aktardım.
Ay sonu yazarım bu ayki birikimimi

Ben de almıyorum artık eglencelizambak
Al al nereye kadar. Mağazalar çaput dolu. Çıplak kalacak değilim.
Tabaksız çanaksız kalacak değilim.
Misafirlere açtığım lavına ve tuvaletteki sabunluk takımım çok yıprandı. 7-8 yıldır kullanıyorum.
Banyoya 3-4 yıl önce sabunluk, diş fırçalık ve sıvı sabunluk almıştım.
Acaba tuvaletteki yıpranmış olanları banyoya alıp, banyodakinin aynı modelinden çöp ve tuvalet fırçalıpı alıp kullansam mo? Yoksa tuvalete sıfır takım mı alsam.
Anlatabildim mi? Ne dersiniz.
Bu ay oğluma pantalon, kazak, çorap ve bot alacağım.
Eşime de bornoz.

Geçmiş olsun umarım önemli bir rahatsızlık değildir

Ben bu alma konusunda cidden baya hatalar yaptım. Dolapların içi tabak bardak dolu yeni gelin havalarına kendimi kaptırdım al gidi al yaptım. Şimdi ne kadar masraf yapmışım boş yere diyorum. Bundan sonra sınır getireceğim. Bir market var her hafta çeşit çeşit bardaklar geliyor anladınız hangi market olduğunu. Sürekli ordan alıyordum artık kendimi tutuyorum. Bitti kapandı o devir.

O proğramlar sayesinde(!) artık misafirlerde aynı yorumu ev sahibine yapıyor gerçek hayatta..maalesef..artık sohbetlerin yerini gösteril aldı.ince ayrıntılara kadar eleştiriler aldı..Güler yüz gitti; ben de en iyisi var " geldi ..
insanlar güzel konforlu evlere ikramı çeşitli kişilere gitmek istiyor Güler yüz tatlı muhabbet i umursayan Yok maalesef

nkar gerekmeden de tavsiye eden dr lar o

luyor
K validem 5 implant yaptıracaktı
sonra başka dr A gitti gerek Yok Dedi kaplama yaptırdı valla çok memnun şimd

Başka dr A da git derim ben

Ben bugün elimdeki dolarları sattım. 3.12 seviyesinden alıp 3.17 seviyesinden sattım. Gerçi benim dolsrlsrım fazla bişey değil ama ilk al-sat deneyimini yaşadım.

Maşallah sana hayırlı olsun daha karlı satışlar dilerim

Allah razı olsun ailenden
Benim annemler çiftçi
Ispanak yeşil soğan turp marul limon portakal mandalina yaprak üzüm kayısı erik salça bulgur ekmek yumurta zeytin vs hepsi omlardan gelir
K babamla arıcı
Bal polen fındık domates konservesi tarhana fasulye onlardan gelir
Öyle kolaylık ve rahatlık ki
Allah razı olsun ailelerden

Ah ah gösteril günümüz sorunu
Tatlı dil güzel sohbet yerini ışıltılı yemek yakınlarına bıraktı

Tuvaleti misafirle kullanıyorsa bence banyodakini oraya al
Kendi kullandığın yerdekiler sürekli kullanıldığı için sana daha çok hitap etsin
Ben öyle yapıyorum kendim için daha çok beğendiğimi alıyorum

Ben de o hataları yaptım
Sonra birer birer verdim birilerine
İçime sinen beğendiğin sürekli kullandığım ürünleri bıraktım evde onları kullanırım

Zararın neresinden dönersek kârdır

M maviduvar1 ben olsam yenisini alırdım . Nedenide hijyen .bence bu müsriflik degil. Temiz olmalı banyoda wc'de kullandıklarımız. Koçtaş'taki modelleri seviyorum ben. Tabi yine sen bilirsin

Çok teşekkür ederim kızlar önerileriniz için.
Hafta içi Bi öğle arası avm ye gider bakarım.

Sahihuban valla şaştım kaldım. Hele o kızın utanması Yok mu? Bekarken aldığı için uyumlu olmamış Masaya. Allahım bardağın masaya uyumlu olması da Nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…