- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
teşekkür ederim canımBereketin bol olsun tatlııım :)
teeşkkür ederim canımBereketli olsun
Teşekkür ederim canımBereketli oldun canım :)
10 gr sattım cnaım126 TL'ye alıp, 130'a satınca karınız 40 TL olmaz ki... Bir 0 fazla olmuş...
10 gram altını birden satmış canım. :) yani 40 tl ye yakın bir kar elde etmiş :)
günaydınGünaydIn hanımlar
Tv yi açınca şu anda bir programa denk geldim. Gelin evi diye birşey. Allahım biz nasıl bu hale geldik. Masayı eleştiriyorlar. Yok bardak masaya uygun değil, yok masa örtüsü çok şade, yok peçetelik az taşlı, yok kaşık çatalın modeli güzel değil..
Tövbe tövbe...
Aptal saptal şımarık doyumsuz tüketici toplum yetiştirme tuzaklarıGünaydIn hanımlar
Tv yi açınca şu anda bir programa denk geldim. Gelin evi diye birşey. Allahım biz nasıl bu hale geldik. Masayı eleştiriyorlar. Yok bardak masaya uygun değil, yok masa örtüsü çok şade, yok peçetelik az taşlı, yok kaşık çatalın modeli güzel değil..
Tövbe tövbe...
günaydın arkadaşlar...
ya ben de şaşırıyorum... maşallah, buradaki arkadaşların çoğu, çok az parayla pazar yapıyorlar...hem de meyve, sebze hatta kahvaltılık vs. bile oluyor...
ben pazara, eve geçerken yolumun üstünde, uğrarım, sebze neredeyse hiç almam, ya da bir, bilemedin iki çeşit,yemiyor çocuklar her sebzeyi maalesef, bir kaç çeşit meyve, biraz salata malzemesi, ekstra kestane, mısır vs. varsa alırım... yine de 50 den aşağı tutmaz...
kahvaltılık, bakliyat, balık vs. pazardan almam....
Canım ne çok tutmuş ya@meyraa
Bu haftaya özel pazar ucuz değilse
Ben bu işin sırrını çözdüm
Dün sabah burayı okuduğumdan beri bu sefer meyve neredeyse hiç alma diye telkinde bulundum kendime
Azıcık meyve aldım ( 3 tane küçük ayvalardan , evde çok var diye azıcık elma , bir kilo yerli muz , 3,5 kilo mandalina , 4 küçük armut )
Biraz salatalık malzemesi ( havuç , turp , domates , salatalık , biber )
Sebze olarak ıspanak
Ve 35 tl tuttu
Siz de bir pazar , meyveyi neredeyse hiç almayın
Her zaman aldığınızın yarısından az alın , fiyat da yarıya düşer ..
Denerseniz yazın lütfen ..
gerçekten öyle bende pazardan bir marul maydanoz armut mandalina nar ıspanak pırasa patates soğan lahana domates salatalık sivri biber aldım 35 tl tuttu bir buçuk kiloda hamsi aldım 10tlye ve ben 2 haftada bir çıkıyorum pazaraCanım ne çok tutmuş yabizim burda meyve sebze çok ucuz. Ben 35 liraya herşeyi alırım. Valla bu bölgeler arası farklılığa çok kızgınım ya
bende peynir rendelemeyi sevmiyorum moulunexin rendeleme makinesini almıştım onunla rendeleniyor kendi halindeGünaydın
Dün alışveriş yaptım
Rendelenmiş peynir aldım 3 paket . 2'si dondurucuya konuldu.
Indirimde t.kagıdı vardı fazlaca aldım.
Muzun kilosu 1 € 'ydu aldım....
Yeşil zeytin ucuzlamıştı bol bol aldım (cam kavanozlarda satıyorlar) . Daha bi çok şey aldım . En az 1 hafta gider.
Evdeki eksikleri ve indirime giren ürünlerden en çok kullandıklarımızı aldım.listeyle gittim yine.
Ödedigim paralar dahada azaldı
Hımmmm anladımgerçekten öyle bende pazardan bir marul maydanoz armut mandalina nar ıspanak pırasa patates soğan lahana domates salatalık sivri biber aldım 35 tl tuttu bir buçuk kiloda hamsi aldım 10tlye ve ben 2 haftada bir çıkıyorum pazara
İmplant yaptır bence canım. İyiyse alanında yaptırmalıısnSelam birikimci hatunlar
Sabah diş dr uma gittim çekim vardı
Bana iki boş yere implant önerdi bir tanesi 750 dolarmış, iki tane 1.500dolar taksit yaparım dedi.
Ne yapsam implant kullanan varmı tavsiye eden, etmeyen?
Yada yanındaki iki dişi kesip, kaplama yapacak
Yıllardır gittiğimiz dr ama implant eşi yapıyormuş bilmiyorum araştırmak lazım sanırımİmplant yaptır bence canım. İyiyse alanında yaptırmalıısn
Canım ne çok tutmuş yabizim burda meyve sebze çok ucuz. Ben 35 liraya herşeyi alırım. Valla bu bölgeler arası farklılığa çok kızgınım ya
Aynen baya arttı.. Altının gramı da 133 e dayandı€ $ ne olmuş öyle ya. Tutabilene aşk olsun.
Bugün 0 harcama benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?