BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez geçen verdiğin pizza tarifini normal fırın tepsisine yapsam hamur kıvamında olur mu? Yoksa inçe yada kalınmı gelir acaba

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
Biz perşembe akşamı alışverişe çıktık eşimle çocukları annemlere bırakıp.
Yemek kartımla ödedik 98 tl tuttu.
Aklımda kalanlar 2 adet 72lik finish tablet. Paketi 15 tl idi..
4 pk 1 lt süt, paketi 1,5 idi
120 li 2 paket Islak mendil. Pk 2 tl idi.
Çocuklara burgu ve süt damlası mıdır nedir o peynirlerden.
1 salam ( bunu çok çok nadir alırım yılda 1 falan. Eşime sürekli sandviç yaptığım için değişiklik olsun dedim) 10 tl civarıydı galiba bu da..
Vanilya kabartma tozu.
Büyük oğluma 3 lü sürpriz yumurta
Bir paket (beşli büyük paket) kremalı bisküvi. Dışarı çıkarken çantaya atıyorum bazen baya iyi geliyor
Aklımda kalanlar bunlar.
Daha vardı birşeyler ama hatırlayamadım şimdi. Hepsi 98 tuttu.

Bu ay bitenleri alacağım sadece. Bebek bezi kasımı çıkarır. Islak mendil yeni yıla kadar yeter. Çamaşır deterjanı en az 6-7 ay idare eder. Bulaşık deterjanlarım (elde ve makina) 1 yıl idare eder.
Yumuşatıcı kullanmıyorum.
Sıvı sabunum 3-4 ay gider. Tuvalet kağıdı 2 ay. Kağıt havlu 4-5 ay..
Yeterince stoklamışım sanırım

Neyse dün akşam misafirliğe gittik ev görmeye. Oray'a da 30 tl civarı bir hediye aldım yine yemek kartımla.

Bugün de yine yeni evdeydik bahçede oyalandık. Sandviç meyve falan götürmüştüm onları yedik. Cennet Elması ve biber topladım, oradan pazara geçtik. 30 tl harcadım.
10 yumurta, 1 karnabahar, 1 kg pırasa, 2 kg domates, 1 kg salatalık, yarım kg kıvırcık, 1,5 kg mandalina, 5 tl lik muz ( kg 3 tl idi)
Aklım gelenler bunlar. Evde elma ve taze fasulye vardı o yüzden onlardan almadım.

bu hafta da dışarda yeme içmeye para harcamadık hiç, kendimizi takdir ediyoruz tükenir ihtiyaç malzemeleri dışında da bir şey aldığımız yok ne zamandır.

Ben bugün hiç para harcamadım ama eşim harcadı
Oğlanı traşa götürdü.
Bir de kitap almış okumak için
Bu aralar ruh halim pek Bi depresif.
Azıcık da hastayım. Boğazım acıyor. Adaçayı içtim. İnşallah fayda eder

Geçmiş olsun canım
Cikolata iyi gelir depresiflige :)
Birşey sormak istiyorum sana
Barcelona'ya gitmiştin . Barcelona ,roma ve londra hangisi daha uygun fiyatlı sence ? Bi kaç günlüğüne gitsek diye düşünüyorum arkadaşla. Çok pahalı olmamalı. fikir verirsen sevinirim

Ayyyy valla Bi waffle iyi giderdi şimdi eglencelizambak
Barselona bize çok pahalı geldi canım. Şu ana kadar gittiğim şehirlerden en pahalısı hatta. Yeme özellikle. Ama biz kaldığımız yerde birşeyler yaptık. O nedenle yemeğe pek para vermedik.
Mc donalsda Bi menü 13-14 Euro idi. Yanlış hatırlamıyorsam.

Niye o kadar pahalıymış ki acaba. Burada 7.30
Peki londraya gittin mi ? Romada fiyatlar nasıl (özellikle oteller ? )

Niye o kadar pahalıymış ki acaba. Burada 7.30
Peki londraya gittin mi ? Romada fiyatlar (özellikle oteller ? )
Londra'ya gitmedim. Vize istediği için hiç niyet etmedik.
Ama etrafımda gidenler var. Onların parası sterlin olduğu için bize göre çok pahalıymış.
Roma'da biz 3 yıl önce otele 5 gece 3 kişi için 500 Euro vermişiz. Ben yazarım harcamaları. Notlarıma baktım.

Teşekkür ederim DonukPudra .
Nerede ne zaman üşüttüm bilmiyorum. Allah beterinden korusun ama zor bu hastalık işi

Çok teşekkür ederim
Bende yazarım hep tatildeyken harcamalarımı :)
Londraya hızlı tren var paristen .
Bende hep çok pahalı diye duyuyorum. 3 sterlinim var :)
2 yıl içinde avrupa birliginden çıkacagı için oraya elimi kolumu sallayıp gitmem daha mantıklı. Sonrasında aynı isviçre gibi olur diye düşünüyorum. Girerken vignette alıyoruz (galiba 70 €'ydu en son )

Roma'da deprem oluyor ya bi kaç aydır. Galiba londra en mantıklısı olacak. otel parasınıda paylaşacagız .

Para harcamayacağım saçma sapan şeylere.
Biriktirip tatile gidicem kısmetse . Halen düşünme aşamasını geçemedim
Çok teşekkürler

Ben de tatilden gezmekten aldığım hazı, keyfi başka birşeyden almıyorum artık.
Hele de bundan böyle çula Çaputa para vermeyeceğim. Eşim de 16 yıldan sonra para konusunda Benimle aynı fikirleri paylaşmaya başladı.
Önceden ne gerek var diyordu.
Londra'ya vize oldupu ve o prosedürle uğraşmak istemediğimiz için hiç niyet etmedik.
Ama görmek isterdim.
Ne zaman gideceksiniz. Şimdi çok soğuktur sanki

Arkadaşim haber bekliyo benden. Ben karar vericem tarihe. Galiba subat mart gibi olabilir. Yazın Tr'de olacagım çünkü. Hem bu tarihlerde daha makul olabilir ucak ve tren biletleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…