- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Normal fırın tepsisine yağlı kağıt serip üzerine iyice yayıyorum .Varyemez geçen verdiğin pizza tarifini normal fırın tepsisine yapsam hamur kıvamında olur mu? Yoksa inçe yada kalınmı gelir acaba
Çok teşekkür ederim canımNormal fırın tepsisine yağlı kağıt serip üzerine iyice yayıyorum .
Geçmiş olsun canımBen bugün hiç para harcamadım ama eşim harcadı
Oğlanı traşa götürdü.
Bir de kitap almış okumak için
Bu aralar ruh halim pek Bi depresif.
Azıcık da hastayım. Boğazım acıyor. Adaçayı içtim. İnşallah fayda eder
Niye o kadar pahalıymış ki acaba. Burada 7.30Ayyyy valla Bi waffle iyi giderdi şimdieglencelizambak
Barselona bize çok pahalı geldi canım. Şu ana kadar gittiğim şehirlerden en pahalısı hatta. Yeme özellikle. Ama biz kaldığımız yerde birşeyler yaptık. O nedenle yemeğe pek para vermedik.
Mc donalsda Bi menü 13-14 Euro idi. Yanlış hatırlamıyorsam.
Londra'ya gitmedim. Vize istediği için hiç niyet etmedik.Niye o kadar pahalıymış ki acaba. Burada 7.30
Peki londraya gittin mi ? Romada fiyatlar (özellikle oteller ? )
Çok teşekkür ederimLondra'ya gitmedim. Vize istediği için hiç niyet etmedik.
Ama etrafımda gidenler var. Onların parası sterlin olduğu için bize göre çok pahalıymış.
Roma'da biz 3 yıl önce otele 5 gece 3 kişi için 500 Euro vermişiz. Ben yazarım harcamaları. Notlarıma baktım.
Ben de tatilden gezmekten aldığım hazı, keyfi başka birşeyden almıyorum artık.Çok teşekkür ederim
Bende yazarım hep tatildeyken harcamalarımı :)
Londraya hızlı tren var paristen .
Bende hep çok pahalı diye duyuyorum. 3 sterlinim var :)
2 yıl içinde avrupa birliginden çıkacagı için oraya elimi kolumu sallayıp gitmem daha mantıklı. Sonrasında aynı isviçre gibi olur diye düşünüyorum. Girerken vignette alıyoruz (galiba 70 €'ydu en son )
Roma'da deprem oluyor ya bi kaç aydır. Galiba londra en mantıklısı olacak. otel parasınıda paylaşacagız .
Para harcamayacağım saçma sapan şeylere.
Biriktirip tatile gidicem kısmetse . Halen düşünme aşamasını geçemedim
Çok teşekkürler
Arkadaşim haber bekliyo benden. Ben karar vericem tarihe. Galiba subat mart gibi olabilir. Yazın Tr'de olacagım çünkü. Hem bu tarihlerde daha makul olabilir ucak ve tren biletleriBen de tatilden gezmekten aldığım hazı, keyfi başka birşeyden almıyorum artık.
Hele de bundan böyle çula Çaputa para vermeyeceğim. Eşim de 16 yıldan sonra para konusunda Benimle aynı fikirleri paylaşmaya başladı.
Önceden ne gerek var diyordu.
Londra'ya vize oldupu ve o prosedürle uğraşmak istemediğimiz için hiç niyet etmedik.
Ama görmek isterdim.
Ne zaman gideceksiniz. Şimdi çok soğuktur sanki
Bence bu fırsatı kaçırma canımArkadaşim haber bekliyo benden. Ben karar vericem tarihe. Galiba subat mart gibi olabilir. Yazın Tr'de olacagım çünkü. Hem bu tarihlerde daha makul olabilir ucak ve tren biletleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?