BİRİKİMCİ HATUNLAR

Haklısın.
Haber vereyim yarın. Sabırsızlıkla beni bekliyor. Eşi son anda problem çıkarmazsa gidelim.
Kız kıza tatil bizi bekler :)
Ben gezmeye verdiğim paraya hiç acımıyorum.
Git, gez, gör bize de anlat...
Başkaları boş kalınca pc de oyun filan oynar. Ben sürekli gezi bloğu okurum.
Flyler diye Bi site buldum. Çok beğendim. Bi bak istersen

Ben de gereksiz bir şey almayayım , tatil parası biriktireyim mantığındayım hep
Eşim yurt dışına hiç sıcak bakmazdı , iş yerinde değişik bir pozisyona geçti , oradaki yönetici hep gittiği yerlerden bahsediyormuş , bunlara da soruyormuş yaz tatillerinde nereye gidiyorsunuz , 15 tatilde nereye gideceksiniz diye .. Eşim de artık sıcak bakmaya başladı ..
Bu yıl olmaz ama seneye gidebiliriz belki biz de yurt dışına ..

Arkadaşla tatile gittiğinizde çocukları da götürüyor musunuz ?

eglencelizambak blog işini pek çok arkadaşım da söyledi bana. Hatta kendime göre Bi isim bşle bulmuştum. Belki nasip olur kimbilşr.

3 3gunlukdunya ben oğlumu bugüne dek hiç bırakmadım. İş için gittiğim seyahatlerde de Bi kere anneme bıraktım. Hep eşim ve oğlum da geldi Benin'le. Onlar gelemiyorsa ben gitmedim. Şu kısacık hayatta oğlumu bırakıp da gitmem
Yurtdışı gezileri öyle abartıldığı kadar pahalı olmuyor. Ama tabi sistemli davranmak lazım. Ben bayağı öğrendim artık.
Sömestrde Bi yere gitmeyeceğiz. Ben soğuktan nefret ediyorum ve çok üşüyorum.

Biz çocukları götürmeyecegiz.
Arkadaş eşine bırakacak
Bende çocuklar babadayken gidecegim.
Ilk kez bu baharda gittim başka arkadaşla. Çok güzel geçti. Bu seferde gidebilirsek yine çocuklar olmayacak.
Onlarla yazın 1 ay gezecegiz zaten Tr'de. (Istanbul , güney, belki kıbrıs)

Geçmiş olsun papatya. Zencefil de böyle hastalık başlangıçlarında iyi geliyor baya

İyi pazarlar kızlar
Bugün evdeyiz biz, herhalde çıkamayız. Kahvaltı yaptık, yemeklerimi dünden pişirmiştim. (Taze fasulye pilav belki ilave çorba yaparım)

Evi derleyip toplamayı ucundan biraz temizlik yapmayı planlıyorum bugün. Büyük Oğlumun ödevlerini bitirtip sonra banyolarını yaptırırım sanırım. Eeee çamaşır makinası da çalışmazsa hatrı kalır pazar pazar
Eğer vaktim ve mecalim kalırsa çocukları yatırdıktan sonra da kendi bakım işlerimi göreceğim. (Duş kaş bıyık işleri saç tırnak bakımı vs)
Bu arada bizde tv yok ne zamandır biliyor musunuz büyük oğlum yeni tv mizi kırdı. Ekran değişimine 1500 tl istiyorlar. Halbuki bizim tv nin bir üst modeli zaten 1800 tl. Ama şu an almak istemedik. Daha doğrusu gidip baktık beğendiklerimiz 3000 den başlıyor. Biz de erteledik. Eski tv kullanalım dedik uydu sorun çıkardı. Uydu aldı eşim 70-80 tl ye. Cihaz bozuldu onu servise gönderdi, onlar da İstanbul'a göndermiş, temiz 1 ayı var. Eşim yeni cihaz almak istedi izin vermedim. Çünkü aslında tvsiz daha güzel daha verimli Zaman geçiriyoruz, ben de sürekli sallıyorum o yüzden tv işini:) büyük oğlum isyanlarda ama kırmasaydı ne yapalım.. Kazara olmuş birşey değil çünkü, yayanın donmasına sinirlenip oyuncak fırlattı

Merhabalar iyi pazarlar.
Bugun 280tl harcadim. oglana bebek bezi islak mendil stokladim.

B bebetas kesinlikle tvsiz daha verimli zaman geciriliyor. Ben yaklasik 5 aydir tv acmiyorum oglum bakmasin diyen esim gelince bi haberlere bakarsa bakiyor.
ISe basladigimdan beri annemlerde oglum onlardayken dikkat ediyorlar acmamaya . acikken de dikkatli yogun bakmiyor Allahtan simdiden alissin istemiyorum.

Merhaba kızlar. Napıyosunuz :) ben bugün bankadan 150 çektim. 50 lira bana kaldı. 100 eşime verdim. Birazdan manav alış verişi yapacağım. 15 lira tutar tahminim. Geçtiğimiz ayın 15 i 2200 attık birikim hesabına. Bu ayın 15 i de İnşallah 2000 atarız. Bunun dışında kendime kenara bu ay 150 lira atmak istiyorum. Düğüne kadar 350 lira atayım ki kızlar düğünden önce kendime şöyle güzel bir alış veriş yapayım. Hadi bakalım sıkışa sıkışa para biriktirmeye çalışıyoruz eşimle. Çok şükür yememiz içmemizden kızmıyoruz ama yinede bekarlıktaki gibi olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…