BİRİKİMCİ HATUNLAR

Doğma büyüme istanbulluyum , netten fotoğrafına baktım , bizde yapılmaz ama görmüştüm bir yerlerde kuru kuru nasıl yenir ki diye düşündüğümden hiç cazip gelmedi ..

Walt Disney'in şu sözü hoşuma gider : "İleri gitmeye devam edeceğiz, yeni kapılar açacağız, yeni şeyler yapacağız, çünkü biz meraklıyız ve merak bizi yeni yollara götürüyor."

@3gunlukdunya Güzel sözmüş

Merhaba canlar
Çok güzel bir hafta olması dileğiyle

Sabah kahvaltımızı yaparken bir taraftan da vişne kompostosu kaynattım .
Kıyma çıkardım izmir köfte yapmak için
Yanına karnıbahar kızartması yapmayı düşünüyorum .
Azıcık da cumartesi gününden kalma pırasa var . Onu da ortaya ılık koyarım .
Yoğurt turşu domates
Tatlı olarak da tavuk göğsü tamamdır .

Bence de donukpudracım tvsiz vakit çok daha kaliteli ayrıca, tv izlemediklerinde daha sakin ve yaratıcı oluyorlar

Güle güle kullanın inşallah

Güle güle kullanın inşallah
Sağolasın canım
Sağolasın canım
Menü yazmayı ve okumayı ben de seviyorum
Eşimin de onda gözü var da ben otur aşağı daha evi yapıcaz diyorum
İnşaallah canım herşey gönlünüzce olsun

Eşimin de onda gözü var da ben otur aşağı daha evi yapıcaz diyorum

erkeklere her şey ne kadar kolay... :) benimki de aynı, bir şey istedi mi, onu engelleyen hiç bir şey olmaz... :))
arabamızı değiştireli iki yıl olacak, kendi istediği arabayı almıştı, (tabi benim onayımı da alarak :) ) bi ton para verip.... geçen diyor ki arabayı değiştirelim mi? hem de yeni istediği arabanın fiyatı, iyi bir ev fiyatından yüksek.... dedim, hayatım iyi misin? biraz duruldu ama, yakında başlar yine.. :)

he alalım desem, gidip alacak, olan parayı ver, borçlan, hiç umrunda olmaz... çocuk gibiler :))

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar.
TL de kaldım ben bu hafta, herşey çok yüksek alamıyorum
Dün dediğim gibi bütün gün evle uğraştık ma aile. Derşe topla sil süpür.. Banyo faslı..Akşama da bakıcı ablamıza çay içmeye gittik. Ama büyük oğlum ateşlendi orada birden, ilaç falan içirdik ama sabah yine ateşi vardı. Çıkmadan çorba yaptım ikisine de içirdim. Büyüğe ilaç verdim, bitki çayı yaptım sonra Ablamız gelince çıktım mecbur.. Aklım evde tabi..

Ben de hep uydum akıllısın diyorum eşime

Dün kredi kartımın hesap kesim günüydü fakat gönlüme göre botu bulduğum için aldım geçtim bu ay düşündüğümden 150 tl fazla ödedim olsun bu ayki kredi kartım 426.62 tl oldu ve ben ayın 16 sını beklemeden şimdi ödemeyi yaptım .
Sabahleyin de 100 tl lik benzin aldım . Bu ayın kredi kartına ilk harcamasını yaptım .
92.12 tl lik kasko taksitim var.
Şimdilik bu ayın toplam borcu 192.12 tl
Bu ay borç beklentim 282.19 tl
Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı

akşam balık mı yaptırsam dışardan. canım çekti. hem iş dönüşü yorulmam ve bu sayede ev temizliğine yavaştan başlamam gere. her akşam bi odayı bitirsem ve mutfağa iki akşamlık vakit ayırsam bakalım kaç günde biter işlerim (zaten perdelerimi yıkamıştım):
-bu akşam yatak odası
-salı akşam salon
-çarşamba akşam oturma odası ( gerçi ben oraya bekarlıktan kalan tek kişilik yatağı ve kitaplığı atmışım. yani ayrı bi oturma odam yok sadece salon)
-perşembe banyo ve tuvalet
-cuma ve cumartesi mutfak ve antre
bu planda gitsem bu hafta evim dip köşe tertemiz olur.. ayyyy inşallah yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…