- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
3 3gunlukdunya cidden bilmiyor musun yufka ekmeği . Nerelisin ki ? Türkiyenin heryerinde bilinirHerkes bilir sanki . Açık ekmek denir bazı yörelerde. Fotograf atamadım internette sıkıntı var .
Burcun ne ?
Çok meraklısın sanki
Allah razı olsun canımeglencelizambak cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Varyemez kazasiz belasiz kullanmaniz nasip olsun.
@3gunlukdunya Güzel sözmüşDoğma büyüme istanbulluyum , netten fotoğrafına baktım , bizde yapılmaz ama görmüştüm bir yerlerde kuru kuru nasıl yenir ki diye düşündüğümden hiç cazip gelmedi ..
Walt Disney'in şu sözü hoşuma gider : "İleri gitmeye devam edeceğiz, yeni kapılar açacağız, yeni şeyler yapacağız, çünkü biz meraklıyız ve merak bizi yeni yollara götürüyor."
Bereketli olsun canımGunaydin hayirli haftalar
Esimin ortalikta biraktigi bozukluklari toparladim dun gece 10tl kumbaraya gitti
Amin..Bereketli olsun canım
Bence de donukpudracım tvsiz vakit çok daha kaliteli ayrıca, tv izlemediklerinde daha sakin ve yaratıcı oluyorlarMerhabalar iyi pazarlar.
Bugun 280tl harcadim. oglana bebek bezi islak mendil stokladim.
B bebetas kesinlikle tvsiz daha verimli zaman geciriliyor. Ben yaklasik 5 aydir tv acmiyorum oglum bakmasin diyen esim gelince bi haberlere bakarsa bakiyor.
ISe basladigimdan beri annemlerde oglum onlardayken dikkat ediyorlar acmamaya . acikken de dikkatli yogun bakmiyor Allahtan simdiden alissin istemiyorum.
Güle güle kullanın inşallahMerhaba hanımlar umarım herkes afiyettedir .
Biz bugün il merkezine gittik alış veriş yaptık .
Ben 150 tl ye deri bir bot aldım bana oldukça uygun geldin fiyat olarak imitasyon olmamasına dikkat ettim deri olmayınca ayaklarım ısınmıyor.
Eşime baya harcama yaptırdık.
Çocuklara bot alındı 380 tl
Lcw'den çocuklar için yapılan alışverişe 183 tl verdi.
Eşim Flo'dan kendisine 70 tl ye ayakkabı aldı .
Dışarda yemek yedik 37 tl
Tekzenden klozet kapağı 30 tl
Dondurmalar 9.5 tl
Ekmek ve su 4 tl
Eşimin de onda gözü var da ben otur aşağı daha evi yapıcaz diyorumEşim kardeşi ve bir arkadaşları ile birlikte 12 dairelik bir inşaat yapıyorlar daire karşılığı honda CRV jip almış bugün sürdüm oldukça keyifliydi.
Sağolasın canımGüle güle kullanın inşallah
Sağolasın canımMerhaba herkese
Varyemez güle güle kullanın aldıklarınızı
kızlar ya mutfakta israf olmayınca çok seviniyorum
bende akşama buzluktan faydalanayım
hiç hamur açmadım 1 gün deneyeceğim
menü yazmanız da iyi oluyor
esinleniyor insan
İnşaallah canım herşey gönlünüzce olsunEşimin de onda gözü var da ben otur aşağı daha evi yapıcaz diyorum
Eşimin de onda gözü var da ben otur aşağı daha evi yapıcaz diyorum
Ben de hep uydum akıllısın diyorum eşimeerkeklere her şey ne kadar kolay... :) benimki de aynı, bir şey istedi mi, onu engelleyen hiç bir şey olmaz... :))
arabamızı değiştireli iki yıl olacak, kendi istediği arabayı almıştı, (tabi benim onayımı da alarak :) ) bi ton para verip.... geçen diyor ki arabayı değiştirelim mi? hem de yeni istediği arabanın fiyatı, iyi bir ev fiyatından yüksek.... dedim, hayatım iyi misin? biraz duruldu ama, yakında başlar yine.. :)
he alalım desem, gidip alacak, olan parayı ver, borçlan, hiç umrunda olmaz... çocuk gibiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?