BİRİKİMCİ HATUNLAR

bugune kadar finish kullandığım hicbir zaman en ufak leke olmadi benimkinde. ama baska deterjanlar benim makinaya yaramadi acikcasi

peki kızlar samsung 3 programlı bulaşık makinası kullanan var mı.. makinamdan da kaynaklı olabilir bazen temiz yıkamıyor. her 3 programda da denedim..fikri olan var mı??
Benimki de biraz eskiyince düzgün yıkamaya başladı tam olarak suya alışması gerekiyor makinenin diyorum ben hep ilk dönemler ne kullanırsam kullanayım betbat çıkarıyordu. Dahası çizik çizik yaptı o dönemki tüm bardaklarımı falan.. Kaldırmıştım onları mecbur.
Şimdi makina ne deterjan seçiyor ne parlatıcı istiyor, tuzunu yeniliyorum sadece. Yarım tabletle bile pırıl pırıl çıkarıyor şükür..
Arçelik benimki bu arada

To
Toz yada tablet deterjan kullaniyorsun muhtemelen cnm. Oda tam olarak erimiyor ve akan kirle birlikte tekrar bulasıklara yapisiyor. Elde yikamadan direk makineye atarsan yine cikmiyor.
Bu finish den bir memnun kalamadim sanirim. Ben pril sivi kullaniyorum

bi de deterjanları
ben tuzunu da parlatıcısını da bimden alıyorum. hemen herkes onları kullanıyor ve tavsiye ediyor..

evet tablet kullanıyorum. işte fairy aldım yeni yarı jel yarı toz ama tablet gibi bilirsiniz piyasadaki fairyler işte. kalıntıların sebebi sıvı kullanmamam olabilir mi acaba

İyi akşamlar kızlar. Yavruları uyuttum, mutfağı toplayacağım şimdi. Aslında 5 dk markete uğrayıp sandviç ekmeği almam lazım ama yorulmuşum bugün baya.
Ya hatta çocuklar uyuyunca bir de revani yapayım diyordum dolapta şerbet kalmış, geçen yaptığım tatlıdan, kullanıp tüketsem süper olacak ama mübarek spatulayla kazısalar çıkmayacak gibiyim koltuktan şu an

evet tablet kullanıyorum. işte fairy aldım yeni yarı jel yarı toz ama tablet gibi bilirsiniz piyasadaki fairyler işte. kalıntıların sebebi sıvı kullanmamam olabilir mi acaba
Benim bir arkadasım serviste calışıyor ve sebebin bu oldugunu söyledi. Benim makinem bütün bardaklarımı çiziyor ve dedim. Makinen çizmez deterjan çizer erimiyordur makine onu eritmeye çalışırken deterjanlarda bardakları çiziyor sıvıya geç dedi. Bende sıvıya geçtim ve hic bir problem kalmadi. Birebir senin yaşadıgin sıkıntıları yaşıyordum. Ama simdi kalmadi.

sempatik_kiz çok mantıklı. ben de fairy aldım bugün yaa tüh hem de 100 adetlik. acaba onu anneme mi ayırsam. kendime jel alsam. e şuan jel nerde bulabilirim yani indirimli.. bi de aşağı yukarı kaç yıkamalık kaç tl oluyor. yani sen kaça alıtorsun mesela??

Pril jel 1500 ml 17.5 civari genelde. Ama ben indirimde stoklamistim 8 TL gibi fiyata almistim. Haftada 2 kere bulasik makinesi calistiriyorum ve 6 ay falan gidiyor. Cok kirli bulasiklara max 2 corba kasigi koyuyorsun

Pril jel 1500 ml 17.5 civari genelde. Ama ben indirimde stoklamistim 8 TL gibi fiyata almistim. Haftada 2 kere bulasik makinesi calistiriyorum ve 6 ay falan gidiyor. Cok kirli bulasiklara max 2 corba kasigi koyuyorsun
haftada 2 kere bulaşık makinası kullanınca içindeki bulaşıklar kokmuyor mu acaba?? yemek kalıntıları yaa o sebebten soruyorum.. ayyy ben en iyisi bu fairyleri kullanayım bu süreçte mutlaka sıvı deterjan indirime girer ve girer girmez alırım..

Zaten kirli bir şekilde koyulmuyor ki mutlaka su altında akıtılıyor. 2 gün kalıyor. 3. günde sabah kahvaltıdan sonra bulaşıklarıda ekleyip çalıştırıyorum. Hiç bir koku vs ile karşılaşmadım bu zamana kadar.
Eğer beni çok rahatsız edecek kokulu bir şey olursa mangaldan falan döndüysek tablet çamaşır suyuyla yıkıyorum. Normal çamaşır suyu bulaşık makinesine zarar verir ama tablet çamaşır suyunda bu gibi bir durum olmuyor

Ben tableti çeyrek kullanıyorum
Makinam 15 senelik Siemens

Günaydın
22:30 'da uyuyup 02:30'da niye kalkar bi insan bilemedim
Makinaya çamaşır atayım
Bulaşık makinesini çalıştırayım
Evi toparlayayım bari
Bugün ödemelerin bi kısmını daha halledecegim

Günaydın
22:30 'da uyuyup 02:30'da niye kalkar bi insan bilemedim
Makinaya çamaşır atayım
Bulaşık makinesini çalıştırayım
Evi toparlayayım bari
Bugün ödemelerin bi kısmını daha halledecegim
Ben de bugün saat 21:00 de yattım
Gece 01:30 da uyandım

Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar
Bugün pazara çıkacağım ama pek fazla bir ihtiyacım yok .
40 tl aldım eşimden
Geçen hafta kalan 40 tl zulabanka gitti

günaydın arkadaşlar.. bugün Allah hayır etsin bi sıkıntı var üstümde.. hafiften başım da ağrımaya başladı.. daha günün başındayız neden böyle oldum bilmiyorum

Öğleden sonra okula kursa gittim
Eve gelince akşam hazırlıklarına ve de yarına kahvaltı için kek yapmaya ve de kırmızı biber közlemeye başladım .
Akşam için derindondurucudan lahana sarması çıkardım pişiyor.
Yanına izmir köfte ve de kalan kıyma ile kuru köfte yapacağım .
Salata yogurt vişne kompostosu ve de tavuk göğsü tatlısı ile bugünkü menüm hazır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…