- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Güle güle kullansın kuzucukmerhaba kızlar
sabah sabah bi sürü para harcadım.
180 tl mazot
28 tl oğluşa test kitabı
108 tl oğluşa kazak gömlek süveter çorap
şimdi de netten pantalon alacağım.
Merhaba canım100 adet fairy bulaşık tableti 35 tl uygun mu kızlar.. alsam mı?
ben de ilk defa bim den aldım tablet deterjandan. tam temizlemedi sanki bi de makına kokusu kötü geldi bana. acaba bana mı öyle geldi anlamadım ki.. makina markası da etkili olabilir. benim makinam samsung 3 programlı olandan. kullanan var mı.. bim ve fairy i karışık mı kullansam.. fikirlerinizi alayım hanımlar.. sizinle her gün yeni birşey öğreniyorum yaaaMerhaba canım
Ben bimin ya da şokun a 101 in 50 adet tabletini kullanıyordum
9.95 tl idi
Ve ben 4 e bölerek kullanıyordum.
Bölmek yerine en iyisi şoktan mintax ın toz deterjanını alayım dedim.
Makinanın bölmesinin üçte birine koyuyorum.
Ya da anca yarısına.
750 gr deterjan 3.25 tl
Can'ım bence pahalı. Tanesi 20-25 krdan fazlaysa mecbur kalmadıkça almıyorum ben. En son 72 lik finish 15 tlye aldım, 2 pk. Ben de 2 ye bölerek kullanıyorum. Yine önceki yıllarda buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim sağolsunlar100 adet fairy bulaşık tableti 35 tl uygun mu kızlar.. alsam mı?
72 lıi finish 15 tl mi çok uygun. peki nerden bulabilirim.. geç saatte çıkıyorum marketler, tek tek gezecek veya araştıracak vaktim olmuyor.. arada bilinen marketleri yazar mısınız indirime giren temel ihtiyaçları. bu 100 adet fairy 35 tl olanı da eltim watsaptan yazdı kendine almış bugün. bana da al dedim. tabi daha çok ben gidip almayacağım o alıp sonra oraya uğradığımda alacagım için cazip geldi. tanesi 35 kr a geliyor. şuan bulaşık deterjanı indirimde olan market var mı ki??Can'ım bence pahalı. Tanesi 20-25 krdan fazlaysa mecbur kalmadıkça almıyorum ben. En son 72 lik finish 15 tlye aldım, 2 pk. Ben de 2 ye bölerek kullanıyorum. Yine önceki yıllarda buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim sağolsunlar
Amin..
Hep biraksin sagda solda cok iyi oluyor
Benim eşim de ilk evlendiğimizde kirli çamaşırlarının cebinde hep 5-10-20 tl bırakırdı
Ben de hep kızardım bırakma yıkarken hepsini tek tek kontrol ediyorum zor oluyor diye
Sonra bırakmamaya başladı haliyle .. Diğer söylediğim şeyleri değiştirmedi , bir bunu hemen değiştirdi ..
Şimdiki aklım olsa bir kumbara alır doldururdum
canim ben fairy i begenmiyorum ve cok kimyasal içeriyor epeyi inceledim. eger kullandigin yerin suyu makinaya tuz ve parlatici koymani gerektiriyorsa ekstradan bilemem ama ben hepsibirada quantum finish kullanıyorum. bim falan denedim memnun kalmadim ikinci defa yikatmak zorunda kaldim tasarruf yapayim derken daha beter enerji israfi oldu. finish kesinlikle basarili. ben internetten aliyorum kampanya takip edip. n11 den aldim en son 60×2 paket 42 lirayaben de ilk defa bim den aldım tablet deterjandan. tam temizlemedi sanki bi de makına kokusu kötü geldi bana. acaba bana mı öyle geldi anlamadım ki.. makina markası da etkili olabilir. benim makinam samsung 3 programlı olandan. kullanan var mı.. bim ve fairy i karışık mı kullansam.. fikirlerinizi alayım hanımlar.. sizinle her gün yeni birşey öğreniyorum yaaa
benim ki bosch ama genel olarak makinalarin filtre temizligi cok ama cok onemli. alttaki filtreyi cikarip guzelce yag cozucuyle yikamak lazim sik sik. onun disinda gideri kontrol etmek lazim. arada bir alabiliyorsan makine temizleyici kullanmak da ise yarar, ben onun yerine bazen sirke döküp bos çalıştırıyorum. son olarak bulasiklari dizis şeklin onemli.peki kızlar samsung 3 programlı bulaşık makinası kullanan var mı.. makinamdan da kaynaklı olabilir bazen temiz yıkamıyor. her 3 programda da denedim..fikri olan var mı??
ben makinanın iç kısmında olan filtreyi sık sık kontrol edip temizliyorum. çünkü bazen kavanozların üstündeki yapışkan etiken yıkama sırasında orada oluyor.. sadece merak ettim her bulaşık makinasında ara ara ne bilim bardaklarda mesela bi kaç tanesinde leke kalır mı. ya da deterjan kalıntısı gibi kurumuz toz kadar olan şeyler.. nasıl anlattıysam artıkbenim ki bosch ama genel olarak makinalarin filtre temizligi cok ama cok onemli. alttaki filtreyi cikarip guzelce yag cozucuyle yikamak lazim sik sik. onun disinda gideri kontrol etmek lazim. arada bir alabiliyorsan makine temizleyici kullanmak da ise yarar, ben onun yerine bazen sirke döküp bos çalıştırıyorum. son olarak bulasiklari dizis şeklin onemli.
Ben burada yerel bir marketin indiriminden aldım canım, diğer büyük marketlerde de indirim görürsem yazayım buraya72 lıi finish 15 tl mi çok uygun. peki nerden bulabilirim.. geç saatte çıkıyorum marketler, tek tek gezecek veya araştıracak vaktim olmuyor.. arada bilinen marketleri yazar mısınız indirime giren temel ihtiyaçları. bu 100 adet fairy 35 tl olanı da eltim watsaptan yazdı kendine almış bugün. bana da al dedim. tabi daha çok ben gidip almayacağım o alıp sonra oraya uğradığımda alacagım için cazip geldi. tanesi 35 kr a geliyor. şuan bulaşık deterjanı indirimde olan market var mı ki??
teşekkürler canım. eltim fairy 100 adet olan 35 tl ye bana almış. sabah demiştim bana da al. neyse bu sefer kullanırım onu ve bu arada da indirim gördüm mü alırım stok yaparım. bende bimden aldığım tabletler de var onları daBen burada yerel bir marketin indiriminden aldım canım, diğer büyük marketlerde de indirim görürsem yazayım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?