Tek degilmişim demekkiBen de bugün saat 21:00 de yattım
Gece 01:30 da uyaondım
aşağı yukarı makinada bulaşık dizmeye dikket ederim. Alt ve üst kısımdan su alacak alan olmasına da dikkat ederim. hani bi bulaşık diğerini kapatmaması önemli. o sebeble dizmeden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. ben makinamın üç programını da ayrı ayrı denedim.zelalke canim makinanin yikamadigindan bahsetmissin bence bulasiklari dizimde sikinti vardir tecrubeyle sabit bu arada bende senin kullandigin 100 luk tabletten kullabiyorum memnunum
anladim canim beyaz esya isi sans isi ya nenimde camasir makinam fena ne yaptiysam ne denediysem bi turlu temiz yikamiyor ayni makinadan eltim kullaniyor cok memnun. benimki arcelik bilmiyorum canimaşağı yukarı makinada bulaşık dizmeye dikket ederim. Alt ve üst kısımdan su alacak alan olmasına da dikkat ederim. hani bi bulaşık diğerini kapatmaması önemli. o sebeble dizmeden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. ben makinamın üç programını da ayrı ayrı denedim.
1- yarım yük denilen kısım makina çok dolu değilken yaklaşık 2 saat sürüyor
2- döngü denilen bi yer var o 1 saatte yıkıyor ama hala döngü demesiyle neyi kastettiğini bilmiyorum.
3- eko yıkama da 3 saat sürüyor yıkama fakat arada uzun süre makina sanki duruyormuş gibi oluyor o süreçte kendi buharında bekletiyor ve uzun sürmesi aslında enerji tasarrufu sağlamasından kaynaklı. sıcak buharda baya bekletme süreci var..
genelde zamanım olunca veya ne bilim akşam uyumadan falan çalıştırmam gerektiğinde eko programda yıkıyorum.
samsung 3 programlı olan benim makinamdan kullanan var mı acaba??
En son gelen elektrik faturası 230 tl idi ))))))elektriğimiz 48 tl gelmiş.. 30 günlük fatura. çok sevindim
geçen ay 70 tl gelmişti sanırım. bu ay şaşırdım. akşamdan akşama evdeyiz iki kişiyiz zaten. bu ay fırın da az çalıştı ondan da olabilir. bilemedim ama bu fark neyden kaynaklandı..En son gelen elektrik faturası 230 tl idi ))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?