BİRİKİMCİ HATUNLAR

zelalke canim makinanin yikamadigindan bahsetmissin bence bulasiklari dizimde sikinti vardir tecrubeyle sabit bu arada bende senin kullandigin 100 luk tabletten kullabiyorum memnunum

zelalke canim makinanin yikamadigindan bahsetmissin bence bulasiklari dizimde sikinti vardir tecrubeyle sabit bu arada bende senin kullandigin 100 luk tabletten kullabiyorum memnunum
aşağı yukarı makinada bulaşık dizmeye dikket ederim. Alt ve üst kısımdan su alacak alan olmasına da dikkat ederim. hani bi bulaşık diğerini kapatmaması önemli. o sebeble dizmeden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. ben makinamın üç programını da ayrı ayrı denedim.
1- yarım yük denilen kısım makina çok dolu değilken yaklaşık 2 saat sürüyor
2- döngü denilen bi yer var o 1 saatte yıkıyor ama hala döngü demesiyle neyi kastettiğini bilmiyorum.
3- eko yıkama da 3 saat sürüyor yıkama fakat arada uzun süre makina sanki duruyormuş gibi oluyor o süreçte kendi buharında bekletiyor ve uzun sürmesi aslında enerji tasarrufu sağlamasından kaynaklı. sıcak buharda baya bekletme süreci var..
genelde zamanım olunca veya ne bilim akşam uyumadan falan çalıştırmam gerektiğinde eko programda yıkıyorum.
samsung 3 programlı olan benim makinamdan kullanan var mı acaba??

anladim canim beyaz esya isi sans isi ya nenimde camasir makinam fena ne yaptiysam ne denediysem bi turlu temiz yikamiyor ayni makinadan eltim kullaniyor cok memnun. benimki arcelik bilmiyorum canim

benim hemen herşeyim samsung.. sadece bu bulaşık makinasında bi kendine gelmedi.. ya da uygun deterjanı keşfetmedim belki de.. bu gün şu makinayı temizleyen şeyden alayım boş çalıştırıp deneyeyim. illaki sebebini bulacam.. ha kirli kalmıyor bulaşıklar fakat bi kaç bardak ve ya kase üstünde arada nadir de olsa toz gibi kurumuş kalıntılar görüyorum.

Selamlar kızlar

Bu ay yeni eve taşınma yerleşme ıvır zıvır alma ayı olduğundan kredi kartım beni bitirecek Evin eksiği bitmiyor arkadaş bitmiyor şu ayı bir atlatırsam düze çıkacağım
Geçen kendime çok güldüm güya hesap yapıyorum baya bi ihtiyacımı tahmin ettiğimden ucuza karşıladım kenara da atarım biraz diye düşünüyordum sonra bi aklıma geldi ben kira da vereceğim onu hiç hesaba katmıyorum

En son başka bir şehirde çalışıyorken kirada oturmuştum sonra buraya gelince evimizi almıştık sonra boşanma sonra aile evine dönüş derken kira mira işlerini unutalı çok olmuştu. Şimdi geriye dönüp bakıyorum kısa zamanda ne kadar çok şeyler oldu hayatımda Amaan neyse ne sonuç olarak kira ödemeyi kim çıkardıysa eşekler kovalasın onu

Şu durumda bu ayki maaşımdan geriye anca 100 tl falan kalacak, neyse ki kenarda birikmişim var biraz dokunmayayım o paraya diyordum ama bu ay mecburum.

Sizde ne var yok kızlar umarım herkes iyidir

ayın 25 ine kadar eşimde 100 tl bende 100 tl köşede de 120 tl var. toplam 320 tlmiz kaldı yani. bizi 25 ine kadar götürür inşallah. Eşim öğle arası dışarda yemek zorunda kalıyor. benim öğle arası da yemekhaneden yiyorum masraf yok. sadece eve gidince birşey eksikse bim evimin karşısı alırım o kadar. ayyy inşallah yeter bize bu paralar. eğer yeterse bu ayki hedefime ulaşırım

Merhabalar hanımlar

Nasılsınız? Haftayı yarılamışız bile ya:) birazdan oğlumu okuldan alacağım.
Akşama balık salata ve pazartesi yaptığım revani var yemekte.
Arkadaşımın annesi göl balığı getirecekti bu hafta ama bulamadı galiba. Eşim iş çıkışı alacak bugün o yüzden.

dün su ve 5 kg süt aldık, eşimin kumbaraya bıraktığı paralardan ödüyor ablamız. 16 tl ödedi yani.
1 kg kaynar kaynamaz içiliyor bizde, 1 kg tatlı yapmak için ayırdım kalanı da mayaladım.
Eşime de alışveriş listesi verdim, market kartıyla 4-5 pk 1 lt süt (indirimde 1,5 tl idi) sandviç ekmeği, yumurta, somun ekmek alacak, yemek kartımla..
Bizim de elektrik faturamız gelmiş bugün, 97 tl. Fazla geldi bana biraz. 75-80 Di en fazla gördüğümüz.
Kurutma makinası kullanımını azaltacağım biraz. Haftada en az 6-7 kere çalışıyor. 2-3 makinalık çamaşırı da peteklere falan seriyorum. Elektrik için çok da yapabilecek bişey yok sanırım, zaten dikkatli kullanıyorum çünkü.
Suyumuz da 47 geldi en son. Doğalgazı merak ediyorum ben asıl

Bugün arkadaşımla kendime yemek ısmarladım :) 38 lira harcadım kızlar. Kenara atamıyorum ama birikim hesabına atıyorum mutlaka her ay

Bugun 4 aylik maasim yatti
4 aydir esimin maasi ole gecindik
Dogum masraflari:fotografci;bayram icin yolculuk ve karadeniz gezimiz:kurbanliklar;ev ihtiyaclari faturalar kira aidat vs gibi giderlerimiz icin yaptigkmiz harcamalar bi hayli zorlamisti
Kredk kartiile yaptigimiz alisverisler taksitler var
Sizlere de yazmistim gider tablomuzu
Fikirler almıştım
Sizin de dedigjniz gibi esimin maaisnidan fazla giderimiz olan aylarda yardim edip boclari kapatacam

Buarada maas 10bin tl geldi
80tl ye ogluma 6 parca kislik giyim aldim
Esimle istedigjmiz uc dergi vardi o nlari aldim 22tl
Oglumjn ilaclari 36tl
Yakit 225 tl harcadik bugun
Bundan sonra dikkatli harcamak hedefimiz

Akika kurbani alacagiz 700 nasipse oglumuzu sunnet ettirecegiz 200 yemek yaptiracagiz 250 mevlid hediyelikleri 200tl
Fotografciya da 600 tl verecegiz
Toplam 2050 tl direk masraf
Elektrik 82 tl geldi
E malum sobayi yakmaya basladik
O,sun oglumuz iyi olsjn insaallah da onemli degil

Eee 6 ay ucretsiz izin de var
Tek maasla geçinmemiz gerek
Zaten kafadan 5bintl yi cikarmistim gozden
5bin tl de kalsin diyorum ya bi aksilik cikmazsa bakalım

Cilt bakimi medikal ayak bakimi bir de kuavor islerim var
Kiyafet ihtiyacim yok
Belki uygun denk getirirsem bi ev ici ayakkabisu alirim siyah
İndirimler de haberdar ederseniz sevinirim

Ben de durumlar boyle

Rabb im bereket versiin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…