BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın hanımlar.. kolay gelsin benim gibi özel sektörde cumartesi de çalışmak zorunda olan bayanlar..

günaydın bende sendenim
cumartesileri bir hafta öglen 1:00 gibi
bir hafta16:00 gibi cıkarım bizim bura böyle canım

Merhaba günaydın hanımlar
Ben de bugün okula 8. sınıfları teog sınavına yetiştirmeye yönelik açtığımız kurs için geldim .

Kızlar hepinize kolay gelsin. Haftasonu çalışmak Cidde'n çok sinir bozucu ya. BDDK düzenlemesinden önce biz de her cumartesi çalışıyorduk, şükür ki koşullarımız iyileşti.

Bugün akşam için menü olarak düşündüğüm

Karnıbahar yemeği
Bulgur pilavı
Tavuk suyuna mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Turşu
Puding
Varyemez maşşallah menü yine kabarık.. afiyet bal şeker olsun.. yarasın kuzucuklarına.. sana pudingi soracaktım. hangi markayı önerirsin.. ben bim den alıyorum ama bilemiyorum bim markası ne kadar kaliteli?? önerin varsa alabilirim:)

Günaydınlar, herkese iyi haftasonları.
Akşam arkadaşıma ev görmeye gittim. 85 tl ye misafir termosu aldım hediye olarak.
Bugün pazar yapacağım. Sadece 20 tl var cüzdanımda ama yeter diye düşünüyorum.
Markete bu hafta çıkmayacağım, hafta içi eşim gitmişti zaten.
Sadece ekmek ve yumurta eksiğimiz var.
Peynirim de bitmek üzere ama onu 5 kg yaptırtıyorum bu sefer Annemlerin peynircisinden. Sanırım 75 civarı tutacak.
Bugün bir de kasaba uğrayabiliriz belki hazır diğer eve bakmaya çıkınca.
Akşam yemeği için kırmızı et pilav salata humus planlıyorum sanırım
Pazardan da ıspanak mandalina muz portakal ve brokoli alırım, biraz da yeşillik domates salatalık muhtemelen. Aklımda bunlar var.

Ben şok marketten Piyale markasını alıyorum .
Bunun dışında Dr Oetker kullanıyorum

ben de alayım bugün denemek istiyorum.. Varyemez teşekkürler. işten 14:00 de çıkacam. akşam ne yapacağıma hala karar vermedim.

Bugün yarınki kahvaltı için peynirli tuzlu kek yapmayı düşünüyorum.

Bir de poğaça yapıp ben de kapları olan kişilere dağıtmam lazım .

Ayrıca okulla ilgili evrak işlerine vakit ayırmam lazım . Hiç sevmiyorum lüzumsuz kağıt israfı uygulamaları . Hem de vakit israfı . Evrak memurluğuna "HAYIR"

Merhaba,

Buraya ara ara yazıyorum biliyorsunuz. Yaklaşık 10 gün önce eşim apar topar işten çıkarıldı. Şirketi küçülmeye gidiyordu son aylarda ara ara eleman çıkışı oluyordu zaten. Ama eşim kritik bir pozisyondaydı ve en azından yılbaşına kadar çıkmaz diye düşünüyorduk. Şok olduk. Şimdi eski şirketinde yaptığı işi bir arkadaşıyla beraber ortak olarak bağımsız yapıyorlar. Ticarete atıldı yani. Bebeğimizin doğmasına kısmetse 3,5 ay civarı bir şey var. Beşik, araba gibi büyük ihtiyaçları kaldı. Tazminatını henüz alamadı. Bir de 2 aylık maaşı var içeride. Onları alabilseydik en azından hastane parası vs ayırır kenara koyardık. Allah yardımcımız olsun, ne diyeyim.

Bu sebeple bu başlıkta daha sık yazmak istiyorum kabul ederseniz. Önerileriniz yolumu aydınlatıyor çoğu zaman.

Bende bu gün çalışanlardanım
Çıkıştaysa ya temizlik yaparım yada çocuklar için alışveriş yapmamız lazım belki sen ye gideriz

Merhaba günaydın hanımlar
Ben de bugün okula 8. sınıfları teog sınavına yetiştirmeye yönelik açtığımız kurs için geldim .
Konuları yetiştirdin mi?

Eşinin işten çıkarılmasına gerçekten çok üzüldüm . Rabbim yar ve yardımcınız olsun
İnşaallah bir an önce Rabbim hakkınızda en hayırlı kapılarından birini açar .

Bende bu gün çalışanlardanım
Çıkıştaysa ya temizlik yaparım yada çocuklar için alışveriş yapmamız lazım belki sen ye gideriz

Konuları yetiştirdin mi?
Konuları yetiştirdim. Birkaç konu fazladan işledim çok şükür sürpriz soru ile karşılaşmasınlar diye .

Eşimi markete gönderdim :) dün almayı unuttuğum şeyler olmuş onu aldırıyorum :) bugün yeni olarak fırında karnabahar yapcam. Tatlı olarak da yalancı tavuk göğsü :)

Eşimin şehir dışında işi çıktı benim planlar suya düştü . Çocuklarla biz de gideceğiz.

Bugün çarşıda bir mont beğendim yeminle içim gitti, giyip giyip çıkardım.
Aslında uzun kalın şişme monta ihtiyacım var ama bugün beğendiğim kısa kalın şişme idi
Aylardır bişey almıyorum ama dayanamıcam artık her ay bir isteğimi alayım ya
Siz nasıl yapıyosunuz isteklerinizi?
Keşke alsamıydım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…