benim de cumartesileri saat 14:00e kadar.. Rabbim bize de atanma mutluluğunu yaşatsın inşallah..günaydın bende sendenim
cumartesileri bir hafta öglen 1:00 gibi
bir hafta16:00 gibi cıkarım bizim bura böyle canım
Göndereyim vallahi, bir tepsi yapılıyor o da çok geliyor, bir haftada ancak bitiyorgünaydın,
allah kolaylık versin,revaniye bayılırım bizede gönder :)
günaydın hanımlar.. kolay gelsin benim gibi özel sektörde cumartesi de çalışmak zorunda olan bayanlar..
günaydın bende sendenim
cumartesileri bir hafta öglen 1:00 gibi
bir hafta16:00 gibi cıkarım bizim bura böyle canım
Merhaba günaydın hanımlar
Ben de bugün okula 8. sınıfları teog sınavına yetiştirmeye yönelik açtığımız kurs için geldim .
Bugün akşam için menü olarak düşündüğüm
Karnıbahar yemeği
Bulgur pilavı
Tavuk suyuna mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Turşu
Puding
Ben şok marketten Piyale markasını alıyorum .Varyemez maşşallah menü yine kabarık.. afiyet bal şeker olsun.. yarasın kuzucuklarına.. sana pudingi soracaktım. hangi markayı önerirsin.. ben bim den alıyorum ama bilemiyorum bim markası ne kadar kaliteli?? önerin varsa alabilirim:)
Konuları yetiştirdin mi?Merhaba günaydın hanımlar
Ben de bugün okula 8. sınıfları teog sınavına yetiştirmeye yönelik açtığımız kurs için geldim .
Eşinin işten çıkarılmasına gerçekten çok üzüldüm . Rabbim yar ve yardımcınız olsunMerhaba,
Buraya ara ara yazıyorum biliyorsunuz. Yaklaşık 10 gün önce eşim apar topar işten çıkarıldı. Şirketi küçülmeye gidiyordu son aylarda ara ara eleman çıkışı oluyordu zaten. Ama eşim kritik bir pozisyondaydı ve en azından yılbaşına kadar çıkmaz diye düşünüyorduk. Şok olduk. Şimdi eski şirketinde yaptığı işi bir arkadaşıyla beraber ortak olarak bağımsız yapıyorlar. Ticarete atıldı yani. Bebeğimizin doğmasına kısmetse 3,5 ay civarı bir şey var. Beşik, araba gibi büyük ihtiyaçları kaldı. Tazminatını henüz alamadı. Bir de 2 aylık maaşı var içeride. Onları alabilseydik en azından hastane parası vs ayırır kenara koyardık. Allah yardımcımız olsun, ne diyeyim.
Bu sebeple bu başlıkta daha sık yazmak istiyorum kabul ederseniz. Önerileriniz yolumu aydınlatıyor çoğu zaman.
Konuları yetiştirdim. Birkaç konu fazladan işledim çok şükür sürpriz soru ile karşılaşmasınlar diye .Bende bu gün çalışanlardanım
Çıkıştaysa ya temizlik yaparım yada çocuklar için alışveriş yapmamız lazım belki sen ye gideriz
Konuları yetiştirdin mi?
Eşinin işten çıkarılmasına gerçekten çok üzüldüm . Rabbim yar ve yardımcınız olsun
İnşaallah bir an önce Rabbim hakkınızda en hayırlı kapılarından birini açar .
Konuları yetiştirdim. Birkaç konu fazladan işledim çok şükür sürpriz soru ile karşılaşmasınlar diye .
Umarım eşinin yeni işi yolunda giderAmin inşallah çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?