- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Almayınca da insan sonra zincirinden kopmuş gibiM maviduvar1 bende bu şekilde yapsam iyi olacak gibi artık almamak da bir anda patlayacak diye korkuyorum.
Artık giyim için istek olarak bir kalem açsam nasıl olur?Almayınca da insan sonra zincirinden kopmuş gibi
Saldırıyor. Benim aylık limitim 150. Atıyorum bi ay 450 ilk alışveriş yaptım. Onu taksit yaptırıyorum. 3 ay mağazalardan uzak duruyorum. Kendimi durdurmanın çaresini böyle buldum. Yoksa sürekli sürekli alıyordum ve mutsuz oluyordum. Şimdi gerçekten beğendiğimi içime sineni alıyorum.
Şişme mont bende istiyorum ama indirimi
Bekleyeceğim
Papatyanın da dediği gibi aylık bir iki parça bişey alınabilir benceArtık giyim için istek olarak bir kalem açsam nasıl olur?
Evet gerçekten insan Almayınca mutsuz olmuyor ama istek bir kenara atılmış oluyor
Afiyet olsun canımVaryemez senin pizzayı yaptım bu akşam. Çok güzel oldu. Teşekkür ederim.
Benim durumum biraz farklı aslında. Ben bi ara çok alıyordum. Deşmen kendimi durduramıyordum. Ama bu beni mutsuz ediyordu. Çünkü eve gelince kendime çok kızıyordum.Artık giyim için istek olarak bir kalem açsam nasıl olur?
Evet gerçekten insan Almayınca mutsuz olmuyor ama istek bir kenara atılmış oluyor
Rabbim kolaylık versinMerhaba,
Buraya ara ara yazıyorum biliyorsunuz. Yaklaşık 10 gün önce eşim apar topar işten çıkarıldı. Şirketi küçülmeye gidiyordu son aylarda ara ara eleman çıkışı oluyordu zaten. Ama eşim kritik bir pozisyondaydı ve en azından yılbaşına kadar çıkmaz diye düşünüyorduk. Şok olduk. Şimdi eski şirketinde yaptığı işi bir arkadaşıyla beraber ortak olarak bağımsız yapıyorlar. Ticarete atıldı yani. Bebeğimizin doğmasına kısmetse 3,5 ay civarı bir şey var. Beşik, araba gibi büyük ihtiyaçları kaldı. Tazminatını henüz alamadı. Bir de 2 aylık maaşı var içeride. Onları alabilseydik en azından hastane parası vs ayırır kenara koyardık. Allah yardımcımız olsun, ne diyeyim.
Bu sebeple bu başlıkta daha sık yazmak istiyorum kabul ederseniz. Önerileriniz yolumu aydınlatıyor çoğu zaman.
Boza Allah yardımcınız olsun, üzüldüm doğum arefesinde hele hiç etik olmamış yaptıkları.Merhaba,
Buraya ara ara yazıyorum biliyorsunuz. Yaklaşık 10 gün önce eşim apar topar işten çıkarıldı. Şirketi küçülmeye gidiyordu son aylarda ara ara eleman çıkışı oluyordu zaten. Ama eşim kritik bir pozisyondaydı ve en azından yılbaşına kadar çıkmaz diye düşünüyorduk. Şok olduk. Şimdi eski şirketinde yaptığı işi bir arkadaşıyla beraber ortak olarak bağımsız yapıyorlar. Ticarete atıldı yani. Bebeğimizin doğmasına kısmetse 3,5 ay civarı bir şey var. Beşik, araba gibi büyük ihtiyaçları kaldı. Tazminatını henüz alamadı. Bir de 2 aylık maaşı var içeride. Onları alabilseydik en azından hastane parası vs ayırır kenara koyardık. Allah yardımcımız olsun, ne diyeyim.
Bu sebeple bu başlıkta daha sık yazmak istiyorum kabul ederseniz. Önerileriniz yolumu aydınlatıyor çoğu zaman.
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallahGüzel günler herkese
Bugün evdeyim
Dün gezip tozdum. Çocuklara ayakkabı,mont aldım .
1 tencere aldım .
Hepsi ihtiyaçtı.fuzuli hiç bişey almadım. Kendimede kahve ısmarladım .
Bence Birkaç gün bekle hala aklından çıkmamış ve çok istiyor olursan almayı düşün.Bugün çarşıda bir mont beğendim yeminle içim gitti, giyip giyip çıkardım.
Aslında uzun kalın şişme monta ihtiyacım var ama bugün beğendiğim kısa kalın şişme idi
Aylardır bişey almıyorum ama dayanamıcam artık her ay bir isteğimi alayım ya
Siz nasıl yapıyosunuz isteklerinizi?
Keşke alsamıydım?
Teşekkürler . Kendime bişey almadım ve mutluyumGüle güle kullanıneglencelizambak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?