BİRİKİMCİ HATUNLAR

karamelli_turta ben her ay 100 ya da 150 liralık birşey alıyorum. Ama bu ay almayacağım mesela. Çünkü geçen ay hem mont hem de ayakkabı aldım. İkisi 280 tuttu. Kasım da almak Yok. Aralık'ta alırım belki ya da Ocak ta 2 hakkımı birden kullanırım.

M maviduvar1 bende bu şekilde yapsam iyi olacak gibi artık almamak da bir anda patlayacak diye korkuyorum.
Almayınca da insan sonra zincirinden kopmuş gibi
Saldırıyor. Benim aylık limitim 150. Atıyorum bi ay 450 ilk alışveriş yaptım. Onu taksit yaptırıyorum. 3 ay mağazalardan uzak duruyorum. Kendimi durdurmanın çaresini böyle buldum. Yoksa sürekli sürekli alıyordum ve mutsuz oluyordum. Şimdi gerçekten beğendiğimi içime sineni alıyorum.
Şişme mont bende istiyorum ama indirimi
Bekleyeceğim

Artık giyim için istek olarak bir kalem açsam nasıl olur?
Evet gerçekten insan Almayınca mutsuz olmuyor ama istek bir kenara atılmış oluyor

Mavi patikli ben de ihtiyacım olanı alıp geçiyorum ve acımam gerçekten ihtiyaç ise.
Mesela bayramda yani eylülde 2 ayakkabıya 280 tl verdim indirimdeydi ve gerçekten ihtiyaçtı hiç pişman olmadım .
Ekimde alınacak birşeyim yoktu ama Kasımda 150 tl ye bot aldım .
Önümüzdeki günlerde gönlüme göre kaşe bir kaban bulabilirsem alırım denk gelmezse de çok ihtiyaç değil hayırlısı

Artık giyim için istek olarak bir kalem açsam nasıl olur?
Evet gerçekten insan Almayınca mutsuz olmuyor ama istek bir kenara atılmış oluyor
Benim durumum biraz farklı aslında. Ben bi ara çok alıyordum. Deşmen kendimi durduramıyordum. Ama bu beni mutsuz ediyordu. Çünkü eve gelince kendime çok kızıyordum.
Bir ara bıraktım. Aylarca hiçbirşey almadım. Sonra bi daha freni boşalmış araba gibi almaya başladım. O da olmadı.
Şimdi orta Yolu buldum. Beğenirsem alıyorum ama aylık en fazla 150 liralık. Böylelikle hem az almış oluyorum hem mutlu oluyorum hem de kendime kızmıyorum.

Rabbim kolaylık versin
Tez zamanda herşey yoluna girer umarım.bizimde aile dostlarımızdan işten çıkarılanlar oldu. Şirketler daralmaya gidiyormuş

Boza Allah yardımcınız olsun, üzüldüm doğum arefesinde hele hiç etik olmamış yaptıkları.
İnşallah Allah işinizi rast getirir bundan sonra

Bence Birkaç gün bekle hala aklından çıkmamış ve çok istiyor olursan almayı düşün.
Çok çok beğeneceğimiz şeyleri de hergün bulamıyoruz

Merhabalar kızlar, iyi pazarlar herkese.

Puding konuşmuşsunuz ya, ben paket almıyorum, gerçi supangle oluyor benim yaptığım daha çok sanırım ama evdekiler çok seviyor.

Bir de giyim kuşam alım işinde ben de şöyle yapıyorum, gerçekten ihtiyaçsa (tabi bu konuda kendine karşı dürüst olabilmek önemli) iyice gezip araştırıp kalitesi iyi ve Modası da pek geçmeyecek cinsten birşey almaya gayret ediyorum. Ola ki çok beğendiğim birşey olursa da birkaç gün bekliyorum üzerinden vakit geçtikten sonra hala istiyorsam gidip tekrar bakıyorum ve denediğimde hala ilk denediğimdeki gibi düşünüyorsam alıyorum. Yoksa dolaplar zaten silme çul çaput dolu malum.. Hiçbirşey almasak yıllarca idare edecek kıyafetimiz var zaten aslında.
Eskileri/artık giymediklerimi de sık sık ayıklayıp ihtiyacı olanlara veriyorum. Büyük oğlanın eski kıyafetlerini arkadan küçük geldiği için hurçlayıp kaldırıyorum ama ufağın küçülenlerini kullanmadıklarımızı falan direk ihtiyacı olanlara ulaştırıyorum.
Yazık o kıyafetler verdiğimiz parayı çıkaramıyor bile. Çocuk 3-5 kere giyiyor hop diye büyüyüveriyor. Yazık dünya kaynaklarını da boşa tüketiyoruz..

Kızlar bu arada dün pazardan
2 kg mandalina =2,5 tl
Ispanak =2 tl (kilosu 3 tü)
1 kg Muz= 3,5
4 kg patates= 3 tl
Kilosu 6 tl olan mantardan 4 tl lik.
Yarım kg cherry domates 2 tl
1 kg salatalık 3 tl
1 bağ kıvırcık 2,5 tl aldım sonra param bitti
Eşim de 5 tl lik yeşil zeytin
1 kg çiğ çekirdek ve 1 somun ekmek aldı

Sonra bahçeye geçtik biraz suladık biraz oyalandık, oradan kasaba geçtik. Eşim 120 tl ödedi.
Market yok bu hafta.

Akşam da gratise gittim %50 indirimden şampuan ve diş macunu alayım diye ama be mümkün, kapıdan ayağımı bile sokacak yer bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…