BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kayacans bereketli olsun ve Allah kabul etsin inşallah

Günaydın hatunlar nasılsınız?
Ben bölümde yalnız kalacağım öğleden sonra, yorucu olacak muhtemelen..

Akşam menüsünü;
kurufasülye pilav cacık tarhana çorbası yoğurt turşu ve bir türlü bitiremediğimiz revani olarak Planladım.

günaydın,
allah kolaylık versin,revaniye bayılırım bizede gönder :)

Dün menüde derindondurucudan hazır pizza çıkardım içecekler eşliğinde yendi
Tatlı olarak eşim dün Afyon'dan gelirken kaymak ve ekmek tatlısı getirmiş onu yedik.

Bugün akşam yemeği olarak aklımda birkaç şey var

Evde lahana sarması var.
Yanına mercimek çorbası ve dondurucudan tavuk çıkarısım var.
Tatlı olarak da dünden kalan kaymaklı ekmek tatlısı

Bugün patlıcan yemeği yapcam. Şimdi işteyim :) saat 3 de eve e oluyorum. 5 de spora gidiyorum. O arada yemek yapcam :) akşam geceye kadar evi süpürdüm sildim. Tozları aldım. Tuvalet banyo yıkadım. :) baya bir iş yaptım.... Kızlar kafamın arkasında kulağıma yakın bir yerde bir beze çıktı. Kızarıklık falan yok sadece şişlik var. Ve aşırı ağrıyor. 2 günde çok büyüdü. Bugün doktor
ra gidcez.sizce ne olabilir. Sert bir beze ve ağrı var.

merhaba hanımlar.. işteyim. bugün baya sakin. akşam ne yemek yapsam.. menüleriniz ne yazsanız fikir alsam sevinirim..
Domates çorbası
Pilav
Sebze (kabak ; patlıcan ) vs

Ya da kıyma barsa köfte pilav patates kızartması

Ya da ezogelin çorbası
Fırında makarna yapabilirsin

Ya da fasulye Ya da nohut pilav yapabilirsin kuzum

ben de sebzeli bulgur pilavı tavuk but salata yaptım. yanına turşu ve ayran. eve çıkmadan bimden nişasta sakız ve iki küçük süt aldım. 2,65 kuruş harcadım:) yemek yedik mutfağı toparladım. bulaşık makinasını çalıştırdım şuan çayımı alıp ders çalışmaya başladım. arada bakarım size..

10 kasımda Atamı saygıyla anıyorum. Allah rahmet eylesin. Hakkını ödeyemem
Herkese selamlar canlar
Bugün hiç para harcamadım ama dün eve alisveriş yaptım . Haftalık herseyi aldım.
Yarın tatil. Biraz evimde kalayım istiyorum. Dinlenip , evimi temizler toplarım.
Fuzuli şeyler almamaya devam.

merhaba hanımlar.. işteyim. bugün baya sakin. akşam ne yemek yapsam.. menüleriniz ne yazsanız fikir alsam sevinirim..

Bugünkü menüm :
Tarhana çorbası
Pırasa yemeği
Soğan mıhlası
Bulgur pilavı
Cacık
Mevsim salata
Turşu

Sonrasında kakaolu kek

Sonrasında da karışık meyve tabağı + kuruyemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…